Implant dentar Straumann

Noi, cei de la Clinicile stomatologice Dr. Leahu, credem în puterea unui zâmbet sănătos și ne dorim ca pacienții noștri să beneficieze tratamente stomatologice corecte și sigure! De aceea, în cadrul tuturor clinicilor noastre, specialiștii în domeniul stomatologiei își vor folosi vasta experiență, materiale de calitate și tehnologii noi – printre care se numără și implantul dentar Straumann – pentru a găsi o soluție potrivită pentru problema ta. Doar așa te poți bucura de investiția făcută în sănătatea dentară pentru cât mai mult timp posibil.

Atunci când îți neglijezi dantura și ajungi să ai dinți lipsă, nu poți să te alimentezi corect, nu poți avea o dietă echilibrată și poți dezvolta infecții care îți pun sănătatea în pericol. De asemenea, din cauza complexelor de ordin estetic, nu poți zâmbi larg și îți pierzi încrederea în propria persoană. De acum, poți spune adio complexelor și îți poți recăpăta încrederea în forțele proprii foarte simplu și rapid, grație implantului dentar Straumann de la Clinicile Dr. Leahu.

Implantul dentar Straumann reprezintă soluția potrivită pentru toate persoanele care doresc înlocuirea dinților lipsă într-un timp foarte scurt și fără dureri.

Vei avea certitudinea că tratamentul îți va aduce rezultatele dorite. În clinicile Dr Leahu, rata de succes în cazul implantului dentar Straumann este de 100 %.

De ce să optezi pentru un implant dentar Straumann?

 • Tratamentul cu implant dentar Straumann realizat în Clinicile Dr. Leahu reprezintă o soluție rapidă și sigură, care îți permite să îți reiei aproape imediat activitățile zilnice și să te bucuri de o dantură funcțională. Grație tehnologiei moderne, care stimulează vascularizarea și regenerarea țesuturilor încă din prima zi de la implantare, te vei recupera în timp record!
 • Această metodă modernă permite obținerea unui zâmbet sănătos, fără să implice afectarea dinților vecini, spre deosebire de alte metode invazive, care presupun pilirea și scoaterea nervilor dinților vecini sănătoși.
 • Vei avea certitudinea că tratamentul îți va aduce rezultatele dorite, deoarece în clinicile Dr. Leahu, rata de succes în cazul implantului dentar Straumann (dar și în cazul celorlalte tipuri de implant dentar) este de 100 %.
 • Conceput pentru a rezolva chiar și cazurile complexe și pentru a obține rezultatele dorite, implantul dentar Straumann are stabilitate maximă și conferă suport crescut pentru zonele cu volum scăzut de țesut osos și de țesut moale.
 • Dezvoltat după ani întregi de cercetări amănunțite, implantul dentar Straumann este unul inovativ, care permite o integrare excelentă în timpul procedurii de implantare, datorită faptului că poziția sa poate fi ajustată. Astfel, necesitatea unor intervenții ulterioare de repoziționare este eliminată complet.
 • Riscul apariției complicațiilor sau a unor infecții post-operatorii este redus la zero, datorită materialului biocompatibil de calitate superioară din care este realizat.

Banner Straumann cu doua reprezentari grafice - implant dentar Strumann

Implant Straumann - sectiune prin implantul dentar Straumann

Implantul dentar Straumann este o soluție potrivită pentru recăpătarea unei danturi funcționale și a unei osteointegrări cu rata de succes de 100%

Pe lângă beneficiile de ordin funcțional, implantul Straumann are numeroase avantaje de ordin estetic, cum ar fi:

 • Vei putea beneficia de avantajele implantului Straumann indiferent de particularitățile danturii tale. Grație sistemului său modern, acesta se potrivește perfect cu restul danturii pacientului și este ușor de plasat, chiar și în spații interdentare foarte înguste.
 • Mulțumită acestui implant dentar, vei avea o dantură impecabilă. Nu va exista vreo diferență între aspectul natural al dinților tăi și cel al implantului dentar Straumann. Astfel, vei putea să zâmbești larg, iar toate complexele tale legate de dantură vor dispărea. Îți vei recăpăta încrederea în forțele proprii și pofta de viață!
 • Nu există costuri ascunse! Știi de la bun început ce presupune intervenția și cât va costa, deoarece specialiștii clinicilor Dr Leahu te vor informa cu privire la toate aspectele legate de tratamentul cu implant dentar Straumann.
 • Reprezintă o investiție inteligentă și extrem de rentabilă pe termen lung. Un implant dentar Straumann este una dintre acele investiții de care te vei putea bucura toată viața, în funcție de grija pe care o ai și de cum îl întreții


Banner Straumann cu sectiune prin implantul dentar Straumannâ

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca dinții naturali. De aceea, atât vizitele regulate la medicul dentist, cât și respectarea unei igiene orale corecte reprezintă pași foarte importanți pe care este necesar să îi urmezi.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, dar și tehnologia şi materialele moderne, pentru a-ţi asigura tratamente cu implanturi dentare de calitate.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă tratamentul potrivit pentru rezolvarea problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu noile tehnici şi proceduri stomatologice, pentru a-ți putea oferi servicii stomatologice sigure și confortabile.

Formular de programare

Completează câmpurile de mai jos și te contactăm în maximum 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134