search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
 • Engleză
 • Română
it fr

Implant dentar Straumann

Noi, cei de la Clinicile stomatologice Dr. Leahu, credem în puterea unui zâmbet sănătos și ne dorim ca pacienții noștri să beneficieze de cele mai bune servicii! De aceea, în cadrul tuturor clinicilor noastre, specialiștii în domeniul stomatologiei își vor folosi vasta experiență, materiale de calitate superioară și tehnologii de ultimă generație – printre care se numără și implantul dentar Straumann – pentru a găsi cea mai bună rezolvare pentru problema ta. Doar așa te poți bucura de investiția făcută în sănătatea dentară pentru cât mai mult timp posibil.

Atunci când îți neglijezi dantura și ajungi să ai dinți lipsă, nu poți să te alimentezi cum trebuie, nu poți avea o dietă echilibrată și poți dezvolta infecții care îți pun sănătatea în pericol. De asemenea, din cauza complexelor de ordin estetic, nu poți zâmbi larg și tinzi să te izolezi. De acum, poți spune adio complexelor și îți poți recăpăta încrederea în forțele proprii foarte simplu și rapid, grație implantului dentar Straumann de la Clinicile Dr. Leahu.

Implantul dentar Straumann reprezintă soluția perfectă pentru toate persoanele care doresc înlocuirea dinților lipsă într-un timp foarte scurt, fără dureri și fără bătăi de cap.

Vei avea certitudinea că tratamentul îți va aduce rezultatele dorite. În clinicile Dr Leahu, rata de succes în cazul implantului dentar Straumann este de 100 %.

De ce să optezi pentru un implant dentar Straumann?

 • Tratamentul cu implant dentar Straumann realizat în Clinicile Dr Leahu reprezintă o soluție extrem de rapidă și sigură, care îți permite să îți reiei aproape imediat activitățile zilnice și să te bucuri de o dantură perfect funcțională. Grație tehnologiei de ultimă oră, care stimulează vascularizarea și regenerarea țesuturilor încă din prima zi de la implantare, te vei recupera în timp record!
 • Această metodă revoluționară permite obținerea unui zâmbet perfect fără a afecta dinții vecini, spre deosebire de alte metode invazive, care presupun pilirea și scoaterea nervilor dinților vecini sănătoși.
 • Vei avea certitudinea că tratamentul îți va aduce rezultatele dorite, deoarece în clinicile Dr. Leahu, rata de succes în cazul implantului dentar Straumann (dar și în cazul celorlalte tipuri de implant dentar) este de 100 %.
 • Conceput pentru a rezolva chiar și cele mai dificile cazuri și pentru a obține cele mai bune rezultate, implantul dentar Straumann are stabilitate maximă și conferă suport crescut pentru zonele cu volumul scăzut de țesut osos și de țesut moale.
 • Dezvoltat după ani întregi de cercetări amănunțite, implantul dentar Straumann este unul inovativ, care permite o integrare excelentă în timpul procedurii de implantare, datorită faptului că poziția sa poate fi ajustată. Astfel, necesitatea unor intervenții ulterioare de repoziționare este eliminată complet.
 • Riscul apariției complicațiilor sau a unor infecții post-operatorii este redus la zero, datorită materialului biocompatibil de calitate superioară din care este realizat.

Banner Straumann cu doua reprezentari grafice - implant dentar Strumann

Implant Straumann - sectiune prin implantul dentar Straumann

Implantul dentar Straumann este soluția ideală pentru recăpătarea unei danturi funcționale și a unei osteointegrări cu rata de succes de 100%

Pe lângă beneficiile extraordinare de ordin funcțional, implantul Straumann are numeroase avantaje de ordin estetic, cum ar fi:

 • Vei putea beneficia de avantajele implantului Straumann indiferent de particularitățile danturii tale. Grație sistemului său de ultimă generație, acesta se integrează perfect cu restul danturii pacientului și este ușor de plasat, chiar și în spații interdentare foarte înguste.
 • Mulțumită acestui implant dentar, vei avea o dantură impecabilă. Nu va exista vreo diferență între aspectul natural al dinților tăi și cel al implantului dentar Straumann. Astfel, vei putea să zâmbești larg, iar toate complexele tale legate de dantură vor dispărea. Îți vei recăpăta încrederea în forțele proprii și pofta de viață!
 • Nu există costuri ascunse! Știi de la bun început ce presupune intervenția și cât va costa, deoarece specialiștii clinicilor Dr Leahu te vor informa cu privire la toate aspectele legate de tratamentul cu implant dentar Straumann.
 • Reprezintă o investiție inteligentă și extrem de rentabilă pe termen lung. Un implant dentar Straumann este una dintre acele investiții de care te vei putea bucura toată viața, în funcție de grija pe care o ai și de cum îl întreții


Banner Straumann cu sectiune prin implantul dentar Straumannâ

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134