021 9134 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

Implantul INNO – Simplu, sigur, rapid și eficient!

Cowellmedi Corporation este importator de implanturi dentare ce promoveaza metode de osteointegrare rapide si puternice, cu un design ideal ce ii permite intrebuintarea in diverse arii clinice.

Tehnologia Inno are o calitate si siguranta dovedita international dupa mai bine de 20 de ani de cercetare. Reprezintă soluția optimă și rapidă de rezolvare a oricărei urgențe dentare, mult mai rapid, sigur și eficient față de tratamentele stomatologice tradiționale.

34.4% dintre pacienți au indicat o creștere a stimei de sine
50.6% dintre pacienți au raportat o îmbunătățire a masticației
51.4% dintre pacienți au văzut o îmbunătățire a aspectului vizual
31.2% dintre pacienți au sesizat o îmbunătățire a simțului
16.9% dintre pacienți au semnalat o îmbunătățire a vorbirii

Alege să lași deoparte problemele legate de lipsa dinţilor sau a zâmbetului mereu timid, cu ajutorul implanturilor INNO , care arată şi se simt exact ca dinţii naturali.

Beneficii:

  • Integrarea rapidă cu structura osoasă;
  • Conexiune durabilă;
  • Permite restaurările de dimensiuni mari;
  • Se salvează dinții sănătoși;
  • Funcția de masticație se poate relua imediat;
  • Aspect estetic natural 100%;

Dr. Ionuț Leahu

Owner & Founder Clinicile Dr.Leahu

Specialist Implantologie Orală

Care sunt avantajele implantului dentar INNO si ce aduce nou fata de celelalte tehnologii?
Implant-STANDARD

Cele mai frecvente întrebări:

Pentru că suntem asaltați de oameni care au nevoie de informații concrete și complexe despre implanturi dentare, am strâns cele mai comune preocupări ale pacienților și îți răspundem concret. Un implant dentar este cea mai bună modalitatea de a-ti recăpăta sănătatea dentară, fară să “strici alți dinți”. Implanturile dentare din cabinetele stomatologice Dr. Leahu au redat zambetul de altădată multor pacienți români, dar mai ales străini, care vin în România în cadrul programului de turism dentar.


Ce probleme rezolvă și în ce situații apelăm la Implantul INNO?

Apelăm la implantul dentar INNO atunci cand acesta reprezintă soluția recomandată in momentul in care structurile normale ale rădăcinii au fost contaminate în mare măsură (o formă agresivă de parodontită de exemplu sau vârsta înaintată, etc.), iar dintele nu mai poate fi păstrat.


Cât durează intervenția de inserare a implantului?

Durata de inserare a implantului dentar durează 30 minute. În momentul în care pacientul are nevoie de mai multe implanturi dentare, intervenția poate dura până la două ore.


Care este perioada de recuperare?

Maxilarul superior necesita o perioada de vindecare de 6-8 luni, iar maxilarul inferior necesita o perioade de vindecare de 3-5 luni, in functie de starea in care se afla osul.
După terminarea perioadei de oseointegrare, pacientul revine pentru începerea procedurilor de protezare pe implant.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENŢII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINŢI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANŢIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de oreGDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.