Implantul dentar nu doare

 


De: | Etichete: , , , , , , | Comentarii: 0 | 17 august 2017

Vizualizat de 1.836 utilizator/i

Sănătatea ta este cea mai importantă, inclusiv sănătatea dentară. Multe din problemele de sănătate cu care se confruntă populația globului au ca principală cauză netratarea la timp a problemelor dentare, de la infecții gingivale care s-au extins în întregul corp, până la deficiențe de alimentație cauzate de lipsa dinților.

Nu de puține ori s-a ajuns la extracția unor dinți ce ar fi putut fi salvați dacă pacientul se prezenta încă de la primele semne la cabinetul stomatologic. Din păcate, lipsa interesului față de acest aspect și o igienă orală defectuoasă face ca numărul persoanelor care calcă pragul cabinetelor stomatologice pentru o extracție dentară să crească vertiginos în ultimii ani.

Igiena orală precară, acumularea bacteriilor în cavitatea orală, cariile netratate, dieta săracă în anumiți nutrienți, diversele traume (lovituri ale dinților), alcoolul, tutunul sau chiar și anumite boli cum ar fi diabetul pot duce la pierderea dinților.

Din fericire, niciodată nu este prea târziu să avem o dantură sănătoasă. Pentru persoanele care se confruntă cu lipsa unuia sau a mai multor dinți, cea mai potrivită soluție de a redobândi zâmbetul mult dorit într-un timp record este tratamentul cu implant dentar de la Dr Leahu.

Un implant dentar este conceput pentru a fi o soluție permanentă de înlocuire a dinților lipsă și a devenit cea mai populară opțiune în rândul pacienților de pretutindeni. Acesta oferă suficient suport pentru a putea mușca din alimente, acționând întocmai precum un dinte natural. Având în vedere că este introdus în maxilar, implantul dentar nu este supus uzurii și nu afectează dinții vecini, oferindu-i pacientului șansa să își reia în scurt timp activitățile și să aibă un zâmbet frumos, sănătos și perfect funcțional.

Este foarte important să alegi o clinică stomatologică precum Clinicile Dr Leahu, unde se folosesc cele mai bune materiale și unde medicii sunt specialiști în implantologie. Astfel, ei pot reduce considerabil eventualele riscuri și efecte secundare care pot apărea pe parcurs.

Contrar părerii generale, în timpul intervenției de inserare a implantului dentar nu vei simți dureri. La fel ca în cazul oricărei alte proceduri chirurgicale, se va realiza o anestezie locală.

În timpul perioadei de vindecare, poți simți un oarecare disconfort, în funcție de gradul de dificultate al intervenției și de sistemul tău imunitar. Nu îți face griji, deoarece implantologul îți va prescrie medicamente menite să reducă potențialele dureri sau inflamații care pot apărea.

Cu ajutorul unui implant dentar, calitatea vieții pacientului se va imbunătăti semnificativ atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional. Această soluție de înlocuire a dinților lipsă reprezintă o investiție inteligentă și extrem de rentabilă pe termen lung.

Atunci când este întreținut corespunzător, cu vizite regulate (de cel puțin 2 ori pe an) la clinica stomatologică, cu un periaj și un detartraj profesional realizat la fiecare 6 luni și cu o igienă orală impecabilă, un implant dentar realizat în clinicile Dr Leahu poate ține și o viață întreagă.

Pe lângă toate beneficiile de ordin funcțional și financiar, vei reuși să îți recapeți încrederea în forțele proprii și să zâmbești din toată inima, fără să mai ai complexe legate de dantură.

Credem în puterea unui zâmbet sănătos și ne dorim ca pacienții noștri să beneficieze de cele mai bune servicii și de soluții de ultima generație! Datorită faptului că punem la dispoziția tuturor soluții personalizate și tehnologii revoluționare, rata de succes a intervențiilor cu implant dentar în cadrul clinicilor noastre este de 100 %.

Te așteptăm în orice clinică Dr. Leahu pentru a afla mai multe informații despre tratamentul cu implant dentar și pentru a dobândi dantura perfectă pe care ți-o dorești! Zâmbește cu încredere, alături de noi!

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777