search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • ro
it

Implanturi dentare | Cât costă implanturile dentare? Unde se face economia la implanturile ieftine?

 

Implanturi dentare

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 2 | 18 iulie 2018

Vizualizat de 12.055 utilizator/i

Cât costă implanturile dentare? Implanturile dentare sunt cele mai noi și mai durabile intervenții când vine vorba despre stomatologie. Totuși, deși mulți dintre români au nevoie de implanturi, pacienții nu iau în calcul calitatea implantului și pun pe primul loc prețul. Cât costă, de fapt, implanturile dentare?

Cât costă implanturile dentare?

De la bun început trebuie punctat faptul că un implant dentar ieftin este, de cele mai multe ori, un produs de calitate foarte slabă, iar un produs de calitate îndoielnică nu oferă rezultate pe termen lung. În cazul implanturilor foarte ieftine, de multe ori economia se face fie din calitatea implantului, fie din manopera medicului implantolog.

În cadrul Clinicilor Dr. Leahu există mai multe tipuri de implanturi astfel: Implant dentar INNO la prețul de 2500 de lei (aproximativ 545 de euro), Implant dentar Bredent la prețul de 2950 lei (aproximativ 645 de euro), Implant dentar Nobel la prețul de 5500 de lei (aproximativ 1195 de euro). Toate implanturile sunt fabricate din titan. Implanturile de la Bredent sunt nemțești, cele marca Nobel provin din Suedia și INNO sunt coreene.

„Șurubul din titan este făcut să intre în osul maxilar pentru a susține un dinte. (…) A devenit extrem de dificil pentru un pacient să discearnă între ce este calitate și bariera în care își pune sănătatea în pericol. În general, prețul mediu pornește de la 400 de euro. Dacă implantul este mai ieftin, ar trebui ca pacientul să-și pună problema de calitate și, evident, de garanție”, afirmă Dr. Ionuț Leahu, specialist în implantologie.

Există cazuri în care pacienții nu mai au niciun dinte. În aceste situații sunt recomandate implanturile dentare Sky fast&fixed care oferă persoanelor tratate posibilitatea de a o dantură complet nouă (4 implanturi pe mandibulă, 6 pe maxilar) în doar 24 de ore. Prețul unui pachet Sky fast&fixed diferă în funcție de complexitatea cazului, mai exact, de gradul de resorbție osoasă. Astfel, cei care vor beneficia de acest tratament vor plăti o sumă care pornește de la 4500 de euro.

Implantul dentar trebuie inserat în os printr-o manoperă chirurgicală de mare finețe și de aceea este important ca implanturile să fie făcute într-o clinică cu medici buni, care au un istoric în implantologie. Priceperea și experiența medicului chirurg este un factor extrem de important în reușita unui implant dentar.

În multe dintre cazuri, atunci când sunt puși în fața situației de a alege un implant, medicii îi sfătuiesc pe pacienți să ia în calcul faptul că o economie făcută astăzi, îi poate costa exagerat în viitor.

 

 

Dr. Ionut Leahu
Dr. Ionut Leahu
Owner & Medic Dentist, competenţă Implantologie Orală la Dr. Leahu Dental Clinics
Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea.
Dr. Ionut Leahu

Comentarii

2 thoughts on “Implanturi dentare | Cât costă implanturile dentare? Unde se face economia la implanturile ieftine?

    • Andreea Mosoiu

      Există soluții, da, primul pas este să veți la un consult. Împreună cu medicul alegeți cel mai bun plan de tratament pentru dumneavoastră. Dacă aveți o radiografie dentară panoramică recentă, ne-o puteți trimite pe adresa de e-mail programari@drleahu.ro și vă comunicăm un plan de tratament personalizat și costul estimativ. Pentru programări, ne puteți suna la numărul de telefon 0219134.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134