Implanturi dentare Zigomatice și zâmbești din nou cu încredere

 


De: | Etichete: , , , , , , , , | Comentarii: 0 | 22 iunie 2018

Vizualizat de 1.752 utilizator/i

Atunci când îți pierzi un dinte ar trebui să îl locuiești cât mai repede. Cu cât aștepți mai mult înlocuirea dinților lipsă cu atât oasele maxilare își pierd din volum iar inserarea implanturilor convenţionale devine imposibilă, în lipsa unei proceduri suplimentare de reconstrucție a masei osoase. O alternativă la implanturile dentare clasice sunt cele zigomatice.

Ce sunt implanturile dentare zigomatice?

Sunt implanturi speciale, cu o înălțime de 35 până la 55 mm, de 3-4 ori mai lungi decât implanturile clasice, care pornesc de la nivelul osului alveolar, străbat sinusul și se fixează în oasele zigomatice, cunoscute și sub denumirea de oasele pomeților. Acestea sunt recomandate pacienților cu atrofii severe, care nu prezintă volum osos suficient pentru inserarea unor implanturi dentare clasice sau susținerea unor proteze. Din cauza lipsei de os, proteza dentară devine instabilă și cauzează dificultăți în timpul masticației și în timpul vorbirii.

Care sunt avantajele implanturilor zigomatice:

  • oferă pacienților care și-au pierdut toți dinții șansa de a zâmbi din nou fără complexe, indiferent de gradul de atrofie maxilară;
  • este o metodă rapidă, într-o singură vizită la medicul dentist pacientul obține o lucrare fixă;
  • nu necesită intervenții suplimentare, de exemplu, intervenția de refacere a masei osoase și operația de descoperire a implantului dentar;
  • timp de vindecare mai scurt decât în cazul tratamentului cu implanturi dentare clasice;
  • pacientul își poate relua viața socială în timp record;
  • garanție de lungă durată

La noi ai certitudinea unui tratament încheiat cu succes de către specialişti cu experienţă și obținerea rezultatelor mult dorite. Vino acum în orice clinică Dr. Leahu și optează pentru implanturi dentare zigomatice, ultima soluţie pentru cei care suferă de atrofii severe ale oaselor maxilare și care îşi doresc o dantură fixă.

 

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777