search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Implanturi dentare

Implanturile dentare pot fi o soluţie potrivită pentru lipsa dinţilor – arată şi se simt exact ca dinţii naturali.

Implantul dentar este o rădăcină artificială, plasată în locul unui dinte lipsă, în osul mandibular sau maxilar, care se integrează în structura osoasă proprie.

Față de punțile clasice sau de protezele convenționale, un implant dentar are o durată de viață mai mare, este un tratament stomatologic mai fiabil, care îți asigură funcționalitatea dinților (poți mânca orice, fără teamă) și zâmbetul mult visat.

Beneficiile unui implant dentar

 • Îţi protejează dinţii sănătoși – este o soluţie protetică prin care se înlocuieşte doar dintele lipsă (fără afectarea celor vecini, precum în cazul unei punţi dentare);
 • Confort – Cu implanturile dentare spui ADIO protezelor dentare mobile cu adeziv! Mănânci, vorbeşti şi zâmbeşti cu încredere;
 • Avem politică de osteointegrare a implantului (dacă nu se vindecă corect un implant inserat la noi, îl înlocuim fără cost)

Implanturi dentare, la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu din:

Când optez pentru implanturi dentare?

Tratamentele cu implanturi dentare se pot face indiferent de vârstă, dacă structura osoasă şi gingiile sunt sănătoase.

Te aşteptăm la un consult de specialitate, care ne va indica dacă este sau nu tratamentul potrivit pentru tine.

Tratament personalizat

După consultaţia de specialitate, primeşti tratamentul adaptat problemelor tale.

Întreţinerea implanturilor

Implanturile au nevoie de aceeaşi îngrijire şi atenţie precum dinţii naturali – periaj, aţă dentară şi apă de gură, completate de vizitele periodice la medicul specialist.

Dr. Ionuț Leahu, despre despre tratamentul cu implanturi dentare

În filmulețul de mai jos, Dr. Ionuț Leahu, medic stomatolog, cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie, îți arată de ce acest tratament este unul potrivit.

”Ce se poate face când pacientul nu mai are niciun dinte? Se mai poate face o lucrare fixă? Ce opțiuni de tratament există și cum o alegem pe cea potrivită? Unde facem o astfel de intervenție de refacere a întregii danturi? La ce trebuie să fim atenți atunci când ne alegem medicul? Răspunsurile la toate aceste întrebări le regăsiți în materialul următor”

Implanturi dentare - soluțiile pentru dinți ficși

”Recomandăm implanturile dentare în momentul în care ne adresăm pacienților care au pierdut o mare parte dintre dinți. De asemenea, implanturile dentare le recomandăm pacienților care nu mai prezintă niciun dinte de foarte mulți ani și poartă proteze dentare mobile, iar acestea provoacă atât dureri, cât și o stare de disconfort general. Este foarte important pentru un om să aibă dinți ficși pentru a putea duce o viață normală. Atunci când nu acordăm o atenție sporită igienei orale, riscăm să pierdem toți dinții până la vârsta de aproximativ 60 de ani. Este foarte important să putem oferi soluții potrivite tuturor pacienților indiferent de problemele stomatologice pe care le au, iar implanturile dentare ne oferă posibilitatea montării unei lucrări provizorii fixe, deci a unei danturi întregi, încă din a doua zi după intervenția chirurgicală”  explică Dr. Ionuț Leahus

Dr. Ionuț Leahu și asistenta, în timpul unei intervenții de inserare implanturi dentare

În cadrul unei prime consultații, ne uităm împreună cu pacientul la o radiografie panoramică pentru a putea stabili care sunt opțiunile de tratament. Acest tip de radiografie ne ajută să explicăm pacientului unde are nevoie de un implant dentar, cum este acesta inserat, care sunt pașii prin care va trece în timpul tratamentului, dar și care sunt beneficiile de care va beneficia ulterior.

În primul rând, este foarte important să folosim o radiografie în două dimensiuni, de exemplu radiografia panoramică, pentru a putea analiza o imagine de ansamblu a întregii cavități orale. În calitate de medici, observăm volumul și înălțimea osoasă, dar și sinusul maxilar. Astfel, în ceea ce privește mandibula, este necesar să urmărim canalul mandibular pentru a putea analiza volumul osos disponibil pentru inserarea implanturilor dentare, iar, în ceea ce privește maxilarul, este necesar să analizăm cu atenție volumul osului, deoarece acesta poate fi atrofiat complet, nepermițând inserarea implanturilor dentare.

Când sunt necesare implanturile zigomatice

Acestea reprezintă un tip de implanturi dentare cu o înălțime de 35 până la 55 mm, de 3 sau chiar 4 ori mai lungi decât implanturile clasice, care se fixează în oasele zigomatice (oasele pomeților). În cadrul unui astfel de tratament, echipei de medici stomatologi formată dintr-un medic cu competență în implantologie orală și unul protetician, i se alătură și un medic chirurg maxilo-facial.

”Implanturile dentare zigomatice le recomandăm cazurilor cele mai grave, atunci când osul maxilar este extrem de afectat și nu permite inserarea implanturilor dentare clasice”, spune Dr. Ionuț Leahu.

Implanturi dentare într-o singură intervenție

Restaurarea totală a danturii redă pacientului atât funcționalitatea completă a dinților, cât și un aspect natural și foarte frumos. Acest tip de tratament stomatologic bazat pe o tehnică modernă permite soluționarea rapidă și permanentă a problemelor dentare ale pacienților. Chiar și în cazurile cele mai grave, există soluții potrivite ce readuc zâmbetul pe buzele pacienților noștri. Osul maxilar poate fi refăcut prin intermediul unor tehnici predictibile și sigure. Intervenția ce presupune reconstrucția totală a danturii implică o augumentare osoasă, dacă este cazul, inserarea implanturilor dentare, iar a doua zi montarea lucrării provizorii.

”Tehnica prin care dantura este total restaurată durează doar 24 de ore, tocmai pentru a putea oferi pacientului o experiență cât mai plăcută, disconfortul fiind redus la minimum.
Dorința noastră este să oferim cât mai multor pacienți sănătate reală și o experiență excepțională, de aceea, oferim toate opțiunile de tratament existente în acest moment și utilizăm tehnici moderne și aparatură de ultimă generație.

Ne dorim ca tratamentul de restaurare totală a danturii să devină o tehnică accesibilă și cât mai normală pentru pacienții din România. Acest lucru înseamnă, de fapt, democratizarea serviciilor stomatologice atunci când vine vorba despre implantologie dentară avansată”  explică Dr. Ionuț Leahu

Dr. Ionuț Leahu
Medic dentist, Implantologie orală, Owner al Clinicilor Stomatologice

Dr Ionut Leahu, specialist in implanturi dentare si owner al clinicilor stomatologice dr Leahu

Dr. Leahu. Vezi CV-ul Dr. Ionuț Leahu

Tipuri de implanturi dentare la Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti, Pitesti, Timisoara, Turda, Constanta, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești sau Galați.

Implantul dentar Sky

Sistemul de implanturi dentare SKY de la Bredent s-a remarcat pe piața de implanturi încă din anul 2002 ca un sistem simplu, estetic, cu multe posibilități de tratamente stomatologice, chiar dacă folosea un număr redus de componente protetice.

Implantul dentar Fast & Fixed

Avantajul major al folosirii sistemului de implanturi dentare Fast & Fixed de la Bredent este că avem acum posibilitatea de a oferi pacienţilor, într-o singură zi, dinţi ficşi cu care pot mânca imediat după operaţie, reluându-și viaţa socială într-un timp record.

Implantul dentar INNO

Tehnologia Inno are o calitate și siguranță dovedită internațional după mai bine de 20 de ani de cercetare. Alege să lași deoparte problemele legate de lipsa dinţilor sau a zâmbetului mereu timid, cu ajutorul implanturilor INNO.

Implant dentar Nobel Biocare

Nobel Biocare este un producător de implanturi dentare cu peste 50 de ani de experiență. La Clinicile Dentare Dr. Leahu îți punem la dispoziție o echipă de medici care te poate ajuta să ai dantura mult visată! Astfel, beneficiezi de tratamente sigure și rapide – realizate de medici cu experiență în acest domeniu. Vino acum în orice Clinică Dentară Dr. Leahu și optează pentru un tip de implant dentar modern, Nobel Active!

Implant dentar Straumann

Tratamentul cu implant dentar Straumann realizat în Clinicile Dentare Dr. Leahu reprezintă o soluție rapidă și sigură, care îți permite să îți reiei aproape imediat activitățile zilnice și să te bucuri de o dantură funcțională. Grație tehnologiei moderne, care stimulează vascularizarea și regenerarea țesuturilor încă din prima zi de la implantare, te vei recupera într-un timp scurt!

Implantologie digitalizată

Tratamentul implanto-protetic computerizat reprezintă un nou concept de restaurare, care se bazează pe o tehnologie modernă și precizie, pentru a obține rezultate clinice eficiente, estetice și de lungă durată.
Implantologia digitalizată îmbină informațiile furnizate de tomografia computerizată cu detaliile oferite de scanarea intraorală. Prin intermediul platformei electronice R2Gate se poate realiza planificarea optimă a inserării implantului dentar sau a soluției protetice personalizate.

Implanturi dentare Zigomatice

Implanturile zigomatice sunt o alternativă pentru implanturile dentare clasice, ce oferă pacienților cu atrofie osoasă severă posibilitatea de a avea o lucrare fixă. Medicii stomatologi cu experienţă ai clinicilor noastre realizează cu succes această intervenţie. Vino acum în orice clinică Dr. Leahu și optează pentru implanturi dentare zigomatice, ultima soluţie pentru cei care suferă de atrofii severe ale oaselor maxilare, dar care îşi doresc o dantură fixă!

Implant dentar White SKY

Implantul dentar White SKY de la Bredent este ideal pentru cei mai sensibili dintre pacienți. Implantul de culoare albă, asemănătoare culorii naturale a dinților, fabricat din dioxid de zirconiu, satisface cerințele estetice și protejează pacienții de reacțiile adverse nedorite.
Expunerea la radiații a zirconiului este scăzută, iar riscurile implantului dentar White Sky de la Bredent sunt reduse.

IMPLANTURI DENTARE – ETAPE

 • Consultaţia – medicul cu competențe în implantologie orală va analiza cu atenţie cavitatea orală pentru a stabili dacă pacientul este sau nu candidat pentru acest tip de tratament. De asemenea, medicul poate recomanda şi radiografii dentare sau analize de bază ale sângelui (Hemoleucogramă, Timpii de sângerare, Timpii de coagulare, VSH etc.);
 • Interpretarea rezultatelor – medicul implantolog va analiza rezultatele în baza cărora îşi va da sau nu acceptul pentru intervenţia de inserare a implantului dentar;
 • Pregătirea gingiei şi grefa de os – medicul implantolog face o incizie în gingie până la expunerea osului în care se va introduce implantul (dacă acesta este insuficient, se recurge la o grefă de os);

 • Introducerea propriu-zisă a implantului în ţesutul osos – după intervenţie, medicul va prescrie un set de medicamente pentru a reduce durerile şi inflamaţia post procedură;
 • Îndepărtarea firelor de sutură – se face după 7 zile de la operaţie, după care se aşteaptă între 3-9 luni pentru ca celulele osoase să se ataşeze pe suprafaţa implantului;
 • Ataşarea bontului de vindecare – se realizează după 6 luni;
 • Îngrijirea post-operatorie – presupune respectarea cu stricteţe a igienei dentare zilnice, periajul profesional şi detartraj la fiecare 6 luni şi vizite regulate de profilaxie;
 • Etapa de protetică post-implant – medicul specializat în protetică dentară colaborează cu tehnicianul dentar pentru realizarea coroanei, a punţii dentare sau a dintelui propriu-zis

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENTII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca dinții naturali. De aceea, atât vizitele regulate la medicul dentist, cât și respectarea unei igiene orale corecte reprezintă pași foarte importanți pe care este necesar să îi urmezi.

DINTI INTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, dar și tehnologia şi materialele moderne, pentru a-ţi asigura tratamente cu implanturi dentare de calitate.

Avem politică de osteointegrare a implantului (dacă nu se vindecă corect un implant inserat la noi, îl înlocuim fără cost)

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul potrivit pentru rezolvarea problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu noile tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de servicii sigure.

Formular de programare

Completează câmpurile de mai jos și te contactăm în maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134