search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
 • Engleză
 • Română
it fr

Implanturi dentare

Implanturile dentare pot fi cea mai bună soluţie pentru lipsa dinţilor – arată şi se simt exact ca dinţii naturali.

Implantul dentar este o rădăcină artificială, plasată în locul unui dinte lipsă, în osul mandibular sau maxilar, care se integrează perfect în structura osoasă proprie.

Față de punțile clasice sau de protezele convenționale, un implant dentar are o durată de viață mai mare, este un tratament stomatologic mai fiabil, care îți asigură funcționalitatea dinților (poți mânca orice, fără teamă) și zâmbetul mult visat.

Beneficiile unui implant dentar

 • Îţi protejează dinţii sănătoși – este o soluţie protetică prin care se înlocuieşte doar dintele lipsă (fără afectarea celor vecini, ca în cazul unei punţi dentare);
 • Costuri avantajoase – implanturile costă mult mai puţin decât o lucrare clasică (punte dentară);
 • Confort – Cu implanturile dentare spui ADIO protezelor dentare mobile cu adeziv! Mănânci, vorbeşti şi zâmbeşti cu încredere;
 • Garanţie de lungă durată

Când optez pentru implanturi dentare?

Tratamentele cu implanturi dentare se pot face indiferent de vârstă, dacă structura osoasă şi gingiile sunt sănătoase.

Te aşteptăm la un consult de specialitate, care ne va indica dacă este sau nu tratamentul potrivit pentru tine.

Tratament personalizat

După consultaţia de specialitate, primeşti tratamentul adaptat problemelor tale.

Întreţinerea implanturilor

Implanturile au nevoie de aceeaşi îngrijire şi atenţie ca şi dinţii naturali – periaj, aţă dentară şi apă de gură, completate de vizitele periodice la medicul specialist.

Dr. Ionuț Leahu, despre despre tratamentul cu implanturi dentare

În filmulețul de mai jos, Dr. Ionuț Leahu, medic dentist, specializat în implanturi dentare, îți arată de ce acest tratament este cel mai potrivit.

”Ce se poate face când pacientul nu mai are niciun dinte? Se mai poate face o lucrare fixă? Ce opțiuni de tratament există și cum o alegem pe cea mai bună? Unde facem o astfel de intervenție de refacere a întregii danturi? La ce trebuie să fim atenți atunci când ne alegem medicul? Răspunsurile la toate aceste întrebări le regăsiți în materialul următor”

Nu mai ai niciun dinte? Se mai poate face o lucrare fixa? Cu implanturile dentare SKY fast&fixed de la Bredent ai din nou o dantura fixa in doar 24 de ore.

Implanturi dentare - soluțiile pentru dinți ficși

”Recomandăm implanturile dentare în momentul în care ne adresăm pacienților care au pierdut o mare parte dintre dinți. De asemenea, implanturile dentare le recomandăm pacienților care nu mai prezintă niciun dinte de foarte mulți ani și poartă proteze dentare mobile, iar acestea provoacă atât dureri, cât și o stare de disconfort general. Este foarte important pentru un om să aibă dinți ficși pentru a putea duce o viață normală. Atunci când nu acordăm o atenție sporită igienei orale, riscăm să pierdem toți dinții până la vârsta de aproximativ 60 de ani. Este foarte important să putem oferi soluții potrivite tuturor pacienților indiferent de problemele stomatologice pe care le au, iar implanturile dentare ne oferă posibilitatea montării unei lucrări provizorii fixe, deci a unei danturi întregi, încă din a doua zi după intervenția chirurgicală”  explică Dr. Ionuț Leahu

Dr. Ionuț Leahu și asistenta, în timpul unei intervenții de inserare implanturi dentare

În cadrul unei prime consultații, ne uităm împreună cu pacientul la o radiografie panoramică pentru a putea stabili care sunt opțiunile de tratament. Acest tip de radiografie ne ajută să explicăm pacientului unde are nevoie de un implant dentar, cum este acesta inserat, care sunt pașii prin care va trece în timpul tratamentului, dar și care sunt beneficiile de care va beneficia ulterior.

În primul rând, este foarte important să folosim o radiografie în două dimensiuni, de exemplu radiografia panoramică, pentru a putea analiza o imagine de ansamblu a întregii cavități orale. În calitate de specialiști, observăm volumul și înălțimea osoasă, dar și sinusul maxilar. Astfel, în ceea ce privește mandibula, este necesar să urmărim canalul mandibular pentru a putea analiza volumul osos disponibil pentru inserarea implanturilor dentare, iar, în ceea ce privește maxilarul, este necesar să analizăm cu atenție volumul osului deoarece acesta poate fi atrofiat complet, nepermițând inserarea implanturilor dentare.

Când sunt necesare implanturile zigomatice

Acestea reprezintă un tip de implanturi dentare cu o înălțime de 35 până la 55 mm, de 3 sau chiar 4 ori mai lungi decât implanturile clasice, care se fixează în oasele zigomatice (oasele pomeților). În cadrul unei astfel de tratament, echipei de medici specialiști formată dintr-un medic implantolog și unul protetician, i se alătură și un medic chirurg maxilo-facial.

”Implanturile dentare zigomatice le recomandăm cazurilor cele mai grave, atunci când osul maxilar este extrem de afectat și nu permite inserarea implanturilor dentare clasice”, spune Dr. Ionuț Leahu.

Implanturi dentare într-o singură intervenție

Restaurarea totală a danturii redă pacientului atât funcționalitatea completă a dinților, cât și un aspect natural și foarte frumos. Acest tip de tratament stomatologic bazat pe o tehnică revoluționară permite soluționarea rapidă și permanentă a problemelor dentare ale pacienților. Chiar și în cazurile cele mai grave, există soluții potrivite ce readuc zâmbetul pe buzele pacienților noștri. Osul maxilar poate fi refăcut prin intermediul unor tehnici predictibile și sigure. Intervenția ce presupune reconstrucția totală a danturii implică o augumentare osoasă, dacă este cazul, inserarea implanturilor dentare, iar a doua zi montarea lucrării provizorii.

”Tehnica prin care dantura este total restaurată durează doar 24 de ore, tocmai pentru a putea oferi pacientului o experiență cât mai plăcută, disconfortul fiind redus la minimum.
Dorința noastră este să oferim cât mai multor pacienți sănătate reală și o experiență excepțională, de aceea, oferim toate opțiunile de tratament existente în acest moment și utilizăm tehnici moderne și aparatură de ultimă generație.

Ne dorim ca tratamentul de restaurare totală a danturii să devină o tehnică accesibilă și cât mai normală pentru pacienții din România. Acest lucru înseamnă, de fapt, democratizarea serviciilor stomatologice atunci când vine vorba despre implantologie dentară avansată”  explică Dr. Ionuț Leahu

Dr. Ionuț Leahu
Medic dentist, Implantologie orală, Owner al Clinicilor Stomatologice

Dr Ionut Leahu, specialist in implanturi dentare si owner al clinicilor stomatologice dr Leahu

Dr. Leahu. Vezi CV-ul Dr. Ionuț Leahu

Tipuri de implanturi dentare

Implantul dentar Sky

Sistemul de implanturi dentare SKY de la Bredent s-a remarcat pe piața de implanturi încă din anul 2002 ca un sistem simplu, estetic, cu multe posibilități de tratamente stomatologice, chiar dacă folosea un număr redus de componente protetice.

Implantul dentar Fast & Fixed

Avantajul major al folosirii sistemului de implanturi dentare Fast & Fixed de la Bredent este că avem acum posibilitatea de a oferi pacienţilor, într-o singură zi, dinţi ficşi cu care pot mânca imediat după operaţie, reluându-și viaţa socială într-un timp record.

Implantul dentar INNO

Tehnologia Inno are o calitate și siguranță dovedită internațional după mai bine de 20 de ani de cercetare. Alege să lași deoparte problemele legate de lipsa dinţilor sau a zâmbetului mereu timid, cu ajutorul implanturilor INNO.

Implant dentar Nobel Biocare

Nobel Biocare este în prezent, cel mai mare și mai renumit producător de implanturi dentare, cu peste 50 de ani de cercetări și inovații la activ. La Clinicile Dentare Dr. Leahu îți punem la dispoziție cea mai bună echipă de profesioniști care te pot ajuta să ai dantura mult-visată! Astfel beneficiezi de tratamente sigure și rapide – realizate de specialiști în implantologie cu o vastă experiență în acest domeniu și de implanturi dentare. Vino acum în orice Clinică Dentară Dr. Leahu și optează pentru cel mai revoluționar implant dentar, cu garanție pe viață – Nobel Active!

Implant dentar Straumann

Tratamentul cu implant dentar Straumann realizat în Clinicile Dentare Dr. Leahu reprezintă o soluție extrem de rapidă și sigură, care îți permite să îți reiei aproape imediat activitățile zilnice și să te bucuri de o dantură perfect funcțională. Grație tehnologiei de ultimă oră, care stimulează vascularizarea și regenerarea țesuturilor încă din prima zi de la implantare, te vei recupera în timp record! Vei avea certitudinea că tratamentul îți va aduce rezultatele dorite. În Clinicile Dentare Dr. Leahu, rata de succes în cazul implantului dentar Straumann este de 100%.

Implantologie digitalizată

Tratamentul implanto-protetic computerizat reprezintă un nou concept de restaurare, care se bazeaza pe o tehnologie de ultimă oră și înaltă precizie, pentru a obține rezultate clinice eficiente, estetice și de lungă durată.
Implantologia digitalizată îmbină informațiile furnizate de tomografia computerizată cu detaliile oferite de scanarea intraorală. Prin intermediul platformei electronice R2Gate se poate realiza planificarea optimă a inserării implantului dentar sau a soluției protetice personalizate.

Implanturi dentare Zigomatice

Implanturile zigomatice sunt o alternativă la implanturile dentare clasice, ce oferă pacienților cu atrofie osoasă severă posibilitatea de a avea o lucrare fixă pe viață. Specialiştii cu experienţă ai clinicilor noastre realizează cu succes această intervenţie, cu rezultate excelente. Vino acum în orice clinică Dr. Leahu și optează pentru implanturi dentare zigomatice, ultima soluţie pentru cei care suferă de atrofii severe ale oaselor maxilare, dar care îşi doresc o dantură fixă!

Implant dentar White SKY

Implantul dentar White SKY de la Bredent este ideal pentru cei mai sensibili dintre pacienți. Implantul de culoare albă, asemănătoare culorii naturale a dinților, fabricat din dioxid de zirconiu, satisface cele mai mari cerințe estetice și protejează pacienții de reacțiile adverse nedorite, fiind 100% compatibil.
Expunerea la radiații a zirconiului este atât de scăzută încât orice risc de sănătate pentru pacienți este eliminat, cu implantul dentar White Sky de la Bredent

IMPLANTURI DENTARE – ETAPE

 • Consultaţia – medicul implantolog va analiza cu atenţie cavitatea orală pentru a stabili dacă pacientul este sau nu candidat pentru acest tip de tratament. De asemenea, medicul poate recomanda şi radiografii dentare sau analize de bază ale sângelui (Hemoleucogramă, Timpii de sângerare, Timpii de coagulare, VSH etc.);
 • Interpretarea rezultatelor – medicul implantolog va analiza rezultatele în baza cărora îşi va da sau nu acceptul pentru intervenţia de inserare a implantului dentar;
 • Pregătirea gingiei şi grefa de os – medicul implantolog face o incizie în gingie până la expunerea osului în care se va introduce implantul (dacă acesta este insuficient, se recurge la o grefă de os);

 • Introducerea propriu-zisă a implantului în ţesutul osos – după intervenţie, implantologul va prescrie un set de medicamente pentru a reduce durerile şi inflamaţia post procedură;
 • Îndepărtarea firelor de sutură – se face după 7 zile de la operaţie, după care se aşteaptă între 3-9 luni pentru ca celulele osoase să se ataşeze pe suprafaţa implantului;
 • Ataşarea bontului de vindecare – se realizează după 6 luni;
 • Îngrijirea post-operatorie – presupune respectarea cu stricteţe a igienei dentare zilnice, periajul profesional şi detartraj la fiecare 6 luni şi vizite regulate de profilaxie;
 • Etapa de protetică post-implant – medicul specializat în protetică dentară colaborează cu tehnicianul dentar pentru realizarea coroanei, a punţii dentare sau a dintelui propriu-zis

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENTII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, cât şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINTI INTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completează câmpurile de mai jos și te contactăm în maxim 24 de oreAtașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134