Implanturi dentare

Implanturile dentare pot fi cea mai bună soluţie pentru lipsa dinţilor – arată şi se simt exact ca dinţii naturali.

Implantul dentar este o rădăcină artificială, plasată în locul unui dinte lipsă, în osul mandibular sau maxilar, care se integrează perfect în structura osoasă proprie.

Față de punțile clasice sau de protezele convenționale, un implant dentar are o durata de viață mai mare, este un tratament stomatologic mai fiabil, care îți asigura funcționalitatea dinților (poți mânca orice, fără teamă) si zâmbetul mult visat.

În filmulețul de mai jos, dr. Ionuț Leahu, medic dentist, specializat în implanturi dentare, îți arată de ce acest tratament este cel mai potrivit:

Beneficii:

 • Îţi protejează dinţii sănătoși – este o soluţie protetică prin care se înlocuieşte doar dintele lipsă (fără afectarea celor vecini, ca în cazul unei punţi dentare);
 • Costuri avantajoase – implanturile costă mult mai puţin decât o lucrare clasică (punte dentară);
 • Confort -Cu implanturile dentare spui ADIO protezelor dentare mobile cu adeziv! Mănânci, vorbeşti şi zâmbeşti  cu incredere;
 • Garanţie de lungă durată.

Când optez pentru implanturi dentare?

Tratamentele cu implanturi dentare se pot face indiferent de vârstă, dacă structura osoasă şi gingiile sunt sănătoase.

Te aşteptăm la un consult de specialitate, care ne va indica dacă este sau nu tratamentul potrivit pentru tine.

Tratament personalizat

După consultaţia de specialitate, primeşti tratamentul adaptat problemelor tale.

Întreţinerea implanturilor

Implanturile au nevoie de aceeaşi îngrijire şi atenţie ca şi dinţii naturali – periaj, aţă dentară şi apă de gură, completate de vizitele periodice la medicul specialist.

Tipuri de implanturi dentare:

Implantul Sky

Sistemul de implanturi dentare SKY de la Bredent s-a remarcat pe piața de implanturi încă din anul 2002 ca un sistem simplu, estetic, cu multe posibilități de tratamente stomatologice, chiar dacă folosea un număr redus de componente protetice.

Implantul Fast & Fixed

Avantajul major al folosirii sistemului de implanturi dentare Fast & Fixed de la Bredent este că avem acum posibilitatea de a oferi pacienţilor, într-o singură zi, dinţi ficşi cu care pot mânca imediat după operaţie, reluându-și viaţa socială într-un timp record.

Implantul INNO

Tehnologia Inno are o calitate si siguranta dovedita international dupa mai bine de 20 de ani de cercetare. Alege să lași deoparte problemele legate de lipsa dinţilor sau a zâmbetului mereu timid, cu ajutorul implanturilor INNO.

ETAPE

 • Consultaţia – medicul implantolog va analiza cu atenţie cavitatea orală pentru a stabili dacă pacientul este sau nu candidat pentru acest tratament şi care va fi tehnica de sedare/anestezie optimă; de asemenea, el poate recomanda şi radiografii dentare sau analize de bază ale sângelui (Hemoleucogramă, Timpii de sângerare, Timpii de coagulare, VSH etc.)
 • Interpretarea rezultatelor – medicul implantolog va analiza rezultatele în baza cărora îşi va da sau nu acceptul pentru intervenţia de inserare a implantului dentar
 • Anestezierea – se face fie prin inhalosedare (cu gaz ilariant – rapidă, fără reacţii adverse, netoxică şi nedureroasă), fie prin sleeping dentistry (injectarea intravenoasă a unei substanţe calmante, care face posibilă realizarea mai multor tratamente dentare într-o singură şedinţă)
 • Pregătirea gingiei şi grefa de os – medicul implantolog face o incizie în gingie până la expunerea osului în care se va introduce implantul (dacă aceste este insuficient, se recurge la o grefă de os)

 • Introducerea propriu-zisă a implantului în ţesutul osos – după intervenţie, implantologul va prescrie un set de medicamente pentru a reduce durerile şi inflamaţia post procedură
 • Îndepărtarea firelor de sutură – se face după 7 zile de la operaţie, după care se aşteaptă între 3-9 luni pentru ca celulele osoase să se ataşeze pe suprafaţa implantului
 • Ataşarea bontului de vindecare – se realizează după 6 luni
 • Îngrijirea post-operatorie – presupune respectarea cu stricteţe a igienei dentare zilnice, periajul profesional şi detartraj la fiecare 6 luni şi vizite regulate de profilaxie
 • Etapa de protetică post-implant – medicul specializat în protetică dentară colaborează cu tehnicianul dentar pentru realizarea coroanei, a punţii dentare sau a dintelui propriu-zis

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENTII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, cât şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINTI INTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

clinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă
pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0753 938 938

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile!