Implanturile dentare SKY fast&fixed – opțiunea potrivită pentru restaurarea totală a danturii

 

medici stomatologi si asistenta in timpul inserarii implanturilor dentare
Implanturile dentare SKY fast&fixed pot schimba întreaga viață a pacienților.

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 1 aprilie 2020

Vizualizat de 583 utilizator/i

Chiar dacă perioada prin care cu toții trecem este una dificilă, iar activitățile noastre zilnice sunt acum diferite, este important să fim optimiști și să nu renunțăm la planurile și visurile noastre. Pentru moment, suntem alături de toți pacienții care necesită tratament stomatologic de urgență, însă așteptăm cu nerăbdare să putem readuce din nou zâmbetul pe buzele tuturor celor care au nevoie de reconstrucția totală a danturii.

Restaurarea totală a danturii poate reprezenta un vis pentru multe persoane care de-a lungul timpului s-au confruntat cu afecțiuni orale ce au dus la pierderea definitivă a dinților. Datorită evoluției domeniului medical, în ziua de astăzi putem transforma visul în realitate și putem oferi din nou o dantură sănătoasă și frumoasă tuturor pacienților noștri.

Pentru moment, vă recomandăm să aveți grijă de sănătate și să respectați toate indicațiile primite din partea autorităților. În această perioadă în care avem mai mult timp liber, ne putem gândi la lucrurile care ne pot aduce cu adevărat fericirea. O dantură sănătoasă și frumoasă te poate ajuta să zâmbești din nou fără teamă, să mănânci tot ceea ce îți dorești și să te simți din nou încrezător în propria persoană.

Cine poate beneficia de implanturile dentare SKY fast&fixed?

În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, implanturile dentare SKY fast&fixed au reușit să schimbe viața acelor persoane care nu mai aveau deloc dinți sau aveau o dantură extrem de bolnavă, ce nu mai putea fi salvată. Datorită noilor tehnologii și tehnici stomatologice, orice problemă își găsește o opțiune de tratament potrivită, de aceea, nu trebuie să îți pierzi încrederea. Procedura cu implanturi dentare SKY fast&fixed presupune inserarea implanturilor și fixarea lucrării provizorii, iar avantajul major al folosirii acestei tehnici de reconstrucție a danturii este că pacienții pot avea din nou dinți ficși, în 24 de ore de la intervenția chirurgicală.

Este foarte important să știm că acest tip de tratament stomatologic nu are o limită de vârstă, iar implanturile dentare SKY fast&fixed sunt o opțiune chiar și pentru pacienții cu vârsta de peste 80 de ani, care își doresc să se bucure de viață cu zâmbetul pe buze. La Clinicile Dentare Dr. Leahu, chiar și pacienții cu vârsta de 91 de ani au beneficiat de tratament cu implanturi dentare deoarece și-au dorit să lase deoparte proteza dentară mobilă și să aibă parte de dinți ficși.

Ce presupune intervenția cu implanturi dentare SKY fast&fixed?

Restaurarea totală a danturii se poate realiza într-o perioadă de timp foarte scurtă, în primul rând, este necesară o consultație stomatologică realizată de către un medic specialist, dar și de o radiografie dentară. În urma acestora, medicul poate recomanda un plan de tratament potrivit pentru fiecare persoană în parte. Intervenția chirurgicală este atent planificată, iar pacientului îi sunt explicați încă de la început pașii prin care urmează să treacă. În funcție de fiecare caz în parte, realizăm în aceeași intervenție extracțiile dentare ale dinților ce nu mai pot fi recuperați, dacă este necesar, refacem osul în care urmează să inserăm implanturile dentare, iar apoi punem numărul optim de implanturi SKY fast&fixed.

Implanturile dentare sunt inserate cu foarte mare precizie, ținând cont de computerul tomograf prin intermediul căruia putem vizualiza osul în 3 dimensiuni, astfel implanturile sunt inserate într-o poziție precisă și predictibilă prin urmărirea traiectoriei indicate de către aparatura modernă pe care o folosim. Astfel, putem garanta o intervenție cu un rezultat ce poate rezista întreaga viață.

Intervenția chirurgicală durează câteva ore și constă în inserarea implanturilor din titan. Încă de a doua zi, pacientul își poate relua viața în mod normal și poate renunța la proteza mobilă, în cazul în care în ultimii ani a folosit o astfel de lucrare protetică.

Astfel, tratamentul cu implanturi dentare SKY fast&fixed constă în: consultație și radiografie inițială, amprente inițiale, intervenția chirurgicală cu inserarea implanturilor, montarea lucrării provizorii, radiografii de control, amprente finale și montarea lucrării finale.

Câte implanturi dentare sunt necesare restaurării totale a danturii?

În trecut, refacerea totală a unui maxilar sau a unei mandibule necesita un număr de 12 sau chiar 14 implanturi dentare. Însă, în ziua de astăzi, tehnologia SKY fast&fixed ne permite să utilizăm un număr minim de implanturi, pentru o dantură cu un număr maximum de dinți. Astfel, cu șase sau opt implanturi inserate în osul maxilar, putem avea 12 dinți funcționali. Totodată, cu doar patru implanturi inserate în mandibulă putem să punem alți 12 dinți ficși.

„SKY fast&fixed înseamnă rezistență, stabilitate și estetică. În doar 24 de ore, orice pacient poate avea un zâmbet sănătos, frumos și, evident, perfect funcțional”, explică Dr. Ionuț Leahu, medic implantolog, fondator și CEO al Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Cu ajutorul sistemului de implanturi dentare SKY fast&fixed, refacerea danturii este mult mai rapidă și pacientul își poate relua parcursul normal al vieții. Intervenția se realizează cu anestezie astfel că pacienții nu vor resimți durere pe parcursul intervenției chirurgicale. Sistemul de implanturi dentare are și un efect de întinerire a fizionomiei pacientului. Ridurile din jurul gurii se atenuează semnificativ datorită refacerii suportului osos de susținere a dinților.

Care este perioada de vindecare a implanturile dentare?

După intervenția chirurgicală prin care implanturile dentare sunt inserate în os, pacientului îi este luată o amprentă inițială, astfel că a doua zi acesta poate beneficia de o lucrare fixă provizorie. Dacă te întrebi de ce aceasta este necesară, atunci trebuie să știi faptul că într-o perioadă de 4-6 luni implanturile dentare se integrează în os, adică între implant și os se formează niște legături, care la început sunt mai puțin rezistente, însă pe parcurs acestea se întăresc și duc la ceea medicii stomatologi numesc osteointegrarea implantului. După perioada de vindecare, pacientul primește lucrarea finală, care cuprinde 12-14 dinți, în funcție de necesitatea fiecăruia.

Dacă și tu îți dorești să înlocuiești proteza mobilă cu o dantură fixă sau dacă nu ai nici un dinte și îți dorești să poți din nou să duci o viață normală, atunci îndrăznește să îți conturezi un plan de viitor, iar atunci când vom trece de perioada dificilă pe care o trăim cu toții în ziua de astăzi, îți garantăm suportul nostru.

În cazul în care te confrunți cu o problemă care necesită tratament stomatologic de urgență, atunci te poți baza pe ajutorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu! Accesul în clinică se face exclusiv pe bază de programare! Ne puteți contacta la 021 91 34 sau pe e-mail la adresa: urgente@drleahu.ro.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777