Intervenții stomatologice fără grijă cu sistemul de anestezie – Dräger Fabius Premium

 

Aparat Dragger Fabius Premium în Clinicile Dentare Dr. Leahu
Clinicile Dentare Dr. Leahu oferă pacienților experiență excepțională și sănătate reală cu ajutorul aparaturii de ultimă generație.

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 29 mai 2020

Vizualizat de 470 utilizator/i

Progresele domeniului tehnologiei și procesul dezvoltării medicamentelor au făcut posibil confortul tuturor pacienților din ziua de astăzi. Deși în trecut anestezia era asociată cu numeroase riscuri, în prezent este considerată o procedură medicală sigură, care ne ajută să ne simțim cât mai bine în timpul intervențiilor ce uneori pot fi mai greu de tolerat din punct de vedere fizic sau emoțional.

Pentru intervențiile stomatologice complexe, care implică tratamente de chirurgie dentară, Clinicile Dentare Dr. Leahu utilizează aparatul Dräger Fabius Premium. Acesta combină un concept prietenos cu utilizatorul, are o dotare flexibilă, cu funcții noi, dar și o platformă de comunicare, care permite optimizarea activităților. Astfel, siguranța pacienților este asigurată în mod constant.

Chiar dacă pentru unele persoane anestezia reprezintă una dintre cele mai înfricoșătoare părți ale unei intervenții chirurgicale, în realitate, riscurile sunt minime, tocmai pentru că este utilizată aparatura de ultimă generație. Aparatul Dräger Fabius Premium este ideal în cazul copiilor cu malformații la inimă sau probleme de sănătate ce necesită suport de ventilație și respirație, pentru pacienții cu intervenții complexe care durează în medie 4-5 ore și care nu pot fi realizate cu ajutorul sedării conștiente.

Dräger Fabius Premium reprezintă un dispozitiv cu ajutorul căruia se administrează o cantitate variabilă de amestec gazos. Componentele sale permit monitorizarea și controlul constant, astfel aparatul prezintă mai multe beneficii:

Ventilație de înaltă performanță

Dräger Fabius Premium prevede un ventilator cu piston E-vent, de mare acuratețe, astfel asigură o ventilație de înaltă performanță. Aceasta gestionează o gamă largă de aplicații de ventilație și niveluri de acuitate atât pentru copii, cât și pentru adulți. Aparatul suportă toate regimurile majore de ventilație: reglare prin volum, reglare prin presiune și suport presiune. De asemenea, permite ventilație cu debit redus prin intermediul dotării cu sistem de respirație compact, cu încălzitor. Compensarea dinamică a conformității și a ventilației de rezervă permit un nivel ridicat al  controlului. Combinația dintre ventilatorul de înaltă precizie și designul sistemului de respirație etanș face ca aparatul să fie potrivit pentru ventilația cu flux redus.

Informații cuprinzătoare

Siguranța pacienților este verificată în mod constant având în vedere cantitatea informațiilor pe care aparatul le pune la dispoziție. Monitorul aparatului afișează parametrii vitali de ventilație în timp real. Fluxurile de gaz sunt monitorizate prin tuburi de debit convenționale de sticlă. Dräger Fabius Premium prevede atât debitmetre virtuale cu debite individuale de gaz, cât și un debitmetru mecanic ce prezintă debitul total de gaz. În situații de urgență, funcția de pornire rapidă permite ventilația manuală atunci când dispozitivul este oprit, pornit sau în regim de așteptare pentru asistență rapidă. Chiar și în cazul unei defecțiuni a alimentării cu gaz, ventilația automată poate fi continuată temporar. În acest fel, chiar și în eventualitatea improbabilă a unor căderi a tensiunii electrice, pe monitorul aparatului este afișat debitul total de gaz.

Pregătit pentru integrare IT

Dezvoltarea tehnologiei a dus și la posibilitatea utilizării unor sisteme IT complexe ce se utilizează în ziua de astăzi pentru colectarea tuturor datelor necesare. Dräger Fabius Premium poate fi integrat în sistemul IT existent în unitatea de lucru, astfel ajută la gestionarea informațiilor pentru transferul rapid al datelor.

Alte avantaje ale aparatului Dräger Fabius Premium sunt următoarele:

  • funcționarea fără alimentare cu oxigen sub tensiune înaltă de la un compresor special;
  • echipare cu monitor colorat, pe care se prezintă datele în cifre și caracteristicile grafice;
  • posibilitatea echipării cu monitor de gaz exterior.

Frica de dentist poate împiedica atât copiii, cât și adulții să meargă la timp la medicul stomatolog pentru a primi tratamentul potrivit afecțiunilor dentare. Tocmai pentru a putea oferi sănătate reală și o experiență excepțională tuturor pacienților, Clinicile Dentare Dr. Leahu utilizează echipamente și aparatură de ultimă generație. Dräger Fabius Premium se folosește în intervențiile stomatologice ce necesită sedare, precum intervențiile chirurgicale ori cu implant dentar, dar și în cazul pacienților anxioși pentru relaxarea acestora în timpul procedurilor.

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici profesioniști, care pune pe primul loc sănătatea pacientului și îți dorești să beneficiezi de tratamente sigure, realizate cu ajutorul unei aparaturi performante, atunci vă așteptăm în Cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu. Pentru programări ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777