Intervenții stomatologice mai sigure și mai rapide cu laserul dentar

 

Pacienta in stanga, medic protetician in dreapta
Laserul dentar permite realizarea tuturor tipurilor de tratamente stomatologice efectuate în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 23 februarie 2022

Vizualizat de 674 utilizator/i

Ne pasă și ne respectăm angajamentele luate, de aceea punem accent pe calitatea serviciilor stomatologice pe care ți le oferim și investim constant în tehnologii inovatoare, tocmai pentru ca tratamentul tău să fie mai eficient, mai rapid și cu un grad ridicat de confort. Echipa de medici specialiști a Clinicilor Dentare Dr. Leahu utilizează aparatură de ultimă generație și este întotdeauna pregătită să te ajute să obții sănătatea reală și să te bucuri de o experiență excepțională.

Pe măsură ce trece timpul, este important să ținem pasul cu dezvoltarea tehnologiei și a instrumentelor stomatologice concepute pentru acest domeniu tocmai pentru a face practica mai accesibilă, cu beneficii mai mari și griji mai puține. Laserul este un instrument special care poate fi aplicat în mai multe domenii, tratamentele realizate cu ajutorul acestuia fiind cunoscute și apreciate de către pacienții din întreaga lume.

Ce presupune un laser dentar

Laserul este un real ajutor și pentru domeniul stomatologic deoarece ajută la realizarea unor tehnici non-invazive, extrem de precise, rapide și, cel mai important, complet nedureroase. Știm cât este de important pentru tine să poți beneficia de tratamente sigure, care să îți ofere rezultate cât mai bune, de aceea de acum îți oferim posibilitatea realizării tratamentelor realizate cu ajutorul laserului.

Mai ușor, mai rapid și cu rezultate mai bune, laserul dentar îți poate schimba pentru totdeauna viziunea despre vizita în cabinetul stomatologic. Acesta este un dispozitiv medical de înaltă tehnologie care aduce practica dentară tradițională în prezent. Cu ajutorul acestuia îți oferim aceleași servicii cu care te-am obișnuit până acum, dar și o serie de beneficii suplimentare: și mai puțin disconfort, un tratament mult mai rapid, abilități profesionale la cel mai înalt nivel, versatilitate inteligentă și inovație continuă în tratamentul țesuturilor moi și dure, dar și în intervențiile de chirurgie osoasă.

Care sunt ramurile stomatologiei care pot utiliza laserul dentar

Tehnologia de ultimă generație utilizată pentru crearea acestui aparat ne oferă posibilitatea să îți oferim o gamă complexă de tratamente, din toate ramurile stomatologiei, de la protetică și endodonție, până la chirurgie și implantologie. Laserul dentar permite realizarea intervențiilor pentru:

Țesut dur

  • Îndepărtarea cariilor
  • Eliminarea compozitului
  • Desensibilizare

Țesut moale

  • Intervenție chirurgicală
  • Frenectomie
  • Descoperirea implantului
  • Peri-implantită
  • Depigmentare

Laserul permite realizarea tuturor tipurilor de tratamente stomatologice efectuate în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, dar aduce acestora o mai bună și mai eficientă tehnică. Oferă o înaltă calitate și performanță tratamentelor, de la cea mai avansată procedură chirurgicală și până la tratamentele de zi cu zi. De asemenea, laserul dentar aduce o lumină nouă asupra intervențiilor de rutină efectuate în cabinetul stomatologic, cu o abordare mai relaxată și mai încrezătoare.

Care sunt avantajele laserului dentar?

În primul rând, laserul dentar permite atât lucrul cu țesutul dur, cât și cu cel moale. Laserul oferă realizarea intervențiilor chirurgicale osoase, a tratamentelor endodontice, dar și a intervențiilor estetice de mare precizie, cu un nivel minim de anestezic și cu un proces de vindecare mai rapid.

Puterea mare a laserului erbium ne ajută să accelerăm pregătirea cavității orale și, de asemenea, să  îți oferim mai mult confort oferit de eliminarea vibrațiilor instrumentului de lucru. Cantitatea de putere a laserului este aleasă de către medic în funcție de procedura de care tu ai nevoie, astfel sunt evitate orice fracturi care ar putea slăbi structura dintelui și toate țesuturile sunt păstrate sănătoase.

Un alt beneficiu al laseruluilui dentar este acela că utilizează două tipuri de impulsuri, și anume:  Gaussian și Square. Ei bine, impulsul Gaussian este ideal pentru intervențiile stomatologice deoarece garantează conservarea țesuturilor. Acesta este bine tolerat de către pacienți deoarece energia este distribuită treptat pentru a reduce stresul și durerea.

În timpul intervențiilor stomatologie, laserul ne ajută să realizăm intervenții rapide și foarte precise deoarece tehnologia pusă la dispoziție funcționează fără contact direct astfel acesta reduce riscul de contaminare încrucișată a țesutului.

Multe tehnologii noi de pe piața stomatologică promit astăzi schimbarea radicală a modului în care este practicată stomatologia, dar câte dintre aceste tehnologii îmbunătățesc efectiv confortul pacientului? Ei bine, tehnologia laserului dentar poate controla sângerarea și poate reduce utilizarea anestezicelor deoarece pacienții simt mai puțin disconfort în timpul intervenției chirurgicale și nici o vibrație. De asemenea, operațiile devin mai rapide, riscurile complicațiilor chirurgicale sunt eliminate, iar starea de spirit este întotdeauna mai bună deoarece tratamentele nedureroase și lipsa vibrațiilor instrumentului de lucru duc la eliminarea fricii de dentist. Cu ajutorul laserului dentar, medicii pot face față oricărei proceduri chirurgicale cu mai multă ușurință în comparație cu utilizarea unui bisturiu convențional.

De acum poți uita de aspectele tratamentelor stomatologice care îți provoacă neliniște, nu uita laserul dentar îți oferă tratamente fără anestezie, fără vibrații, fără cusături și fără disconfort!

Programări la 021 91 34, pe email la progrămari@drleahu.ro sau simplu prin WhatsApp la 0755 031 277.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777