Învață tainele stomatologiei de la cei mai buni! Urmează exemplul lui Vlad!

 


De: | Etichete: , , | Comentarii: 2 | 7 ianuarie 2019

Vizualizat de 1.409 utilizator/i

Îți dorești să faci practică în stomatologie, să ai ocazia să realizezi manopere prin care să contribui la sănătatea orală bună a pacientului și să lucrezi cu aparatură medicală de top? Sunt lucrurile la care vizează orice tânăr, student la Facultatea de Medicină Dentară. Internship-ul la Clinicile dentare Dr. Leahu nu numai că îți oferă șansa să faci practică pe bune, să înveți de la cei mai buni și să lucrezi cu materiale și tehnologie medicală de ultimă generație, dar te și ajută în construirea drumului către o profesie de succes. Vlad Alexandru Lungu ne-a spus povestea internship-ului de câteva luni la Clinicile dentare Dr. Leahu în rândurile de mai jos:

Cum descrii experiența internship-ului la Clinicile dentare Dr. Leahu?             
Experiența dobândită în urma internship-ului a fost una deosebit de plăcută. Am avut ocazia să întâlnesc medici pasionați de stomatologie, să-i cunosc și să învăț foarte multe lucruri de la ei. Amabilitatea cu care am fost primit a stat la baza unei foarte bune interacțiuni cu întreaga echipă. 

Cum ai fost primit în echipa Clinicilor dentare Dr. Leahu?
Atât medicii, cât și asistentele m-au primit cu căldură și entuziasm. Asistentele mi-au dat de fiecare dată ocazia să fiu de ajutor medicului în diverse intervenții. Totodată, am avut și susținerea medicilor care m-au lăsat să contribui la bunăstarea pacienților prin efectuarea câtorva manopere simple, de exemplu, un periaj dentar, o anestezie, fapt pentru care le sunt recunoscător. 

Cum ți-ai ales medicul coordonator?
Am lucrat cu mai mulți medici, prin rotație, reușind astfel să interacționez cu majoritatea. Am întâlnit medici deosebiți care mi-au explicat cu răbdare procedurile și manoperele ce urmează a fi efectuate pacienților. Mi s-a oferit ocazia să întreb, să caut răspunsuri și să cer lămuriri de fiecare dată când ceva nu îmi era foarte clar.

Cât de importantă este relația dintre medicul rezident și medicul coordonator? 
Între medicul rezident și medicul coordonator trebuie să existe o bună chimie. Cei doi trebuie să se înțeleagă și să gândească planul de tratament potrivit pentru pacient. Medicul coordonator este cel la care trebuie să apelezi atunci când ai epuizat toate variantele la care te puteai gândi de unul singur și nu ai găsit o soluție. De asemenea, medicul coordonator îți poate confirma sau poate să nu fie de acord cu un anumit plan de tratament. Întotdeauna însă este necesar să se ajungă la un numitor comun. 

Ce ai învățat nou în această perioadă și cum te vor ajuta cunoștințele dobândite în dezvoltarea ta profesională? 
În Clinicile dentare Dr. Leahu am avut ocazia să descopăr noile tehnologii în domeniul stomatologiei, prin intermediul cărora pacienții au parte de un tratament adecvat, eficient. Am căpătat cunoștințe noi în ceea ce privește materialele utilizate într-o clinică modernă, de top precum și a metodelor de amprentare, atât cele clasice, cât și cele digitale. Toate aceste lucruri m-au ajutat să îmi formez o nouă viziune asupra stomatologiei în tot ansamblul ei. 

Ce specializare îți dorești să urmezi? 
Îmi doresc să continui studiile pe ramura proteticii sau pe cea a parodontologiei. 

Dacă ai recomanda cuiva să facă un internship la Clinicile dentare Dr. Leahu, ce i-ai spune? 
L-aș încuraja să o facă! De ce? Este un mediu plăcut, cu oameni tineri, dornici să se dezvolte și să se afirme. În același timp este un loc unde te poți dezvolta profesional într-un ritm alert, înconjurat de medici profesioniști și oameni cu adevărat pasionați, într-o echipă unită.

Îți dorești să pășești cu dreptul în această profesie și să înveți de la profesioniști? Noi te ajutăm! Înscrie-te acum în programul de internship oferit de Clinicile dentare Dr. Leahu!

Dr. Ionut Leahu

Comentarii

2 thoughts on “Învață tainele stomatologiei de la cei mai buni! Urmează exemplul lui Vlad!

  1. Andrei Alexandra

    Buna ziua. Sunt Andrei Alexandra, am 22 ani, sunt studenta la Universitatea „Apollonia”, Facultatea de Medicina Dentara, Iasi, in anul al III-lea. Mi-as dori foarte mult sa fac si eu practica in clinica dumneavoastra din Iasi. Va multumesc anticipat!

    Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777