Jurnal de urgențe la Clinicile Dentare Dr. Leahu (partea 10)

 

Urgente stomatologica stratata de medic in stanga si asistenta in dreapta
Clinicile Dentare Dr. Leahu din București și din țară sunt deschise în intervalul orar 10:00 - 16:00, pentru tratamente stomatologice de urgență.

De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 0 | 30 aprilie 2020

Vizualizat de 144 utilizator/i

Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt alături de pacienți pentru a le oferi sănătate reală și o experiență excepțională. Angajamentul nostru rămâne puternic și în timpul pandemiei, de aceea Jurnalul de Urgențe vă prezintă care sunt cazurile în care o problemă dentară necesită tratament stomatologic realizat în regim de urgență .

Este foarte important ca în această perioadă să cunoaștem care sunt afecțiunile ce pot fi tratate în clinicile dentare. Urgențele stomatologice  sunt acele afecțiuni de la nivelul cavității orale ce pot pune în pericol sănătatea generală a organismului și necesită un tratament imediat realizat de către medicii stomatologi.

Infecțiile apărute la nivelul cavității orale sunt unele dintre cele mai des întâlnite probleme cu care pacienții tratați în regim de urgență se confruntă. Infecțiile dentare provoacă dureri ce pot deveni insuportabile, iar netratate la timp pot duce la complicații severe. Cu o infecție dentară s-a confruntat și doamna Ștefania Dumitrașcu, pacienta noastră din București.

,,Am avut o problemă cu una dintre măsele și simțeam dureri foarte mari provocate de infecția pe care o aveam. Mă bucur că am reușit să primesc tratament potrivit, mai ales în această perioadă. Tratamentul realizat la clinică a decurs foarte bine, a fost realizat la timp și nu au apărut complicații. Sunt mulțumită atât de modul în care am colaborat cu întreaga echipă, dar și de mediul curat și măsurile de protecție și siguranță de la clinică.”

Tratamentele recomandate pacienților noștri au scopul de a controla durerea resimțită și de a elimina disconfortul pacienților. Unul dintre pacienții noștri din București, domnul T., ne-a povestit că durerea pe care o simțea din cauza unei infecții apărute la nivelul unei măsele erau foarte mari și deranjante. ,,Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru că infecția dentară pe care o aveam îmi provoca dureri foarte mari. După realizarea tratamentului la clinică am început să simt cum durerea dispare, iar acum mă simt mult mai bine și mă bucur că am reușit să rezolv această problemă. Este prima dată când am venit la această clinică și sunt foarte mulțumit, în viitor, după ce va trece această perioadă, voi reveni pentru a continua tratamentul recomandat de către doamna doctor. Pentru moment tratamentul este foarte potrivit, dar pentru a evita posibilele complicații și pentru a rezolva complet problema este nevoie să continui planul de tratament.”

Fracturile dentare sunt urgențe stomatologice ce trebuie tratate cu foarte mare seriozitate deoarece acestea pot pune în pericol sănătatea danturii. Doamna Tabita Muscas, pacienta noastră din Oradea, ne-a povestit că a suferit o fractură dentară ce a dus la nevoia realizării unei extracții. ,,Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru că știam faptul că întreaga echipă este profesionistă, iar aparatura din clinică este foarte performantă. Am avut încredere și am știut că voi fi tratată foarte bine. Am fost uimită de toate măsurile de protecție de la clinică și m-am simțit în siguranță încă de când am ajuns și am văzut că totul este respectat cu strictețe. Îmi place foarte mult că întreaga echipă este amabilă și explică pacienților toate regulile pe care trebuie să le urmeze, dar și toți pașii care urmează să fie realizați pentru tratamentul stomatologic. Problema mea a fost rezolvată cu succes, iar acum mă simt mult mai bine.”

Cariile ajunse într-un stadiu avansat afectează pulpa dintelui, iar atunci când nu sunt tratate la timp, pot duce chiar și la pierderea dintelui. Pulpita acută, așa cum este numită de către medicii stomatologi, reprezintă o urgență stomatologică care provoacă dureri pulsatile ce se intensifică la mișcări și produce sensibilitate dentară persistentă la cald. ,,Durerile pe care le simțeam în jurul unei măsele erau provocate de o carie care ajunsese să afecteze pulpa dintelui și să producă o inflamare. Am venit pentru prima oară la clinică și sunt foarte mulțumită de rezultatul tratamentului. Problema a fost rezolvată, iar medicii au reușit să salveze măseaua afectată. Mi s-a  recomandat de către doamna doctor chirurg care m-a consultat să continui un tratament pentru a putea rezolva problema complet, de aceea aștept să revin la clinică după această perioadă. La clinică totul a fost foarte bine, de la măsurile de protecție și până la realizarea cu succes a tratamentului”, ne-a explicat doamna N, pacienta noastră din București.

Atunci când probleme dentare sunt amânate, ne putem confrunta cu dureri foarte mari ce necesită tratamentul imediat. ,,Am avut o problemă mai veche pe care a amânat-o și recent a apărut durerea. Am venit de urgență la clinică și am aflat că aveam o infecție în jurul unui dinte afectat. Am fost tratat extraordinar și totul a decurs foarte bine, am scăpat de durere și de disconfort pentru moment.  Aștept ca această perioadă să se termine și să pot reveni la clinică unde să pot începe un tratament complex pentru a-mi rezolva problemele pe care le-am amânat, tocmai pentru a nu mă mai confrunta cu urgențe stomatologice”, ne-a povestit domnul Octavian Savan, pacientul nostru din Turda.

Dacă și tu ai nevoie de un tratament stomatologic de urgență, atunci suntem aici pentru tine! Suntem alături de pacienții cu urgențe stomatologice atât în București, cât și în Pitești, Turda, Timișoara, Constanța și Oradea. Accesul în clinică se face exclusiv pe bază de programare! Ne poți contacta la 021 91 34 sau pe e-mail la adresa: urgente@drleahu.ro.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134