Jurnal de urgențe la Clinicile Dentare Dr. Leahu (partea 4)

 

medic in stanga si asistenta in dreapta interventie stomatologica in regim de urgenta
Suntem alături de pacienții care au nevoie urgenta de tratamente stomatologice atât în București, cât și în țară.

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 8 aprilie 2020

Vizualizat de 258 utilizator/i

Continuăm să vă prezentăm în cadrul Jurnalului de urgențe al Clinicilor Dentare Dr. Leahu experiențele pacienților care s-au confruntat cu probleme stomatologice și au primit tratament în regim de urgență. Oferim ajutor tuturor celor care se confruntă cu dureri și suntem alături de pacienți atât în București, cât și În Pitești, Turda, Constanța, Timișoara și Oradea.

Doamna Silvia Brînaru, unul dintre pacienții noștri din Pitești, ne-a povestit că durerile pe care le simțea au apărut fără să se aștepte și au fost unele foarte mari. ,,Mă bucur să pot spune că acum mă simt foarte bine. Am fost nevoită să merg la medicul stomatolog pentru că aveam dureri mari cauzate de o infecție apărută sub o lucrare pe care o am de mult timp. Fiica mea a căutat pe internet o clinică stomatologică unde să pot merge în această perioadă și am fost fericite să găsim un loc unde să mi se poată oferi ajutor. Deși nu am mai fost înainte la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Pitești, m-am simțit foarte bine, m-am înțeles cu întreaga echipă și m-am bucurat că medicii au reușit să mă trateze rapid. Am scăpat de infecția care îmi provoca dureri, iar acum totul este foarte bine.”

Cu dureri foarte mari s-a confruntat și pacientul nostru, Florin Seghedin, acestea ne-a povestit faptul că durerile resimțite erau foarte mari și îi provocau o stare generală de disconfort. ,,Problema cu care m-am confruntat și care îmi provoca dureri foarte mari nu putea fi rezolvată de către medicul meu stomatolog în această perioadă. Am fost nevoit să merg de urgență la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Pitești cu speranța că voi reuși să scap de durere. Mă bucur că am găsit o clinică foarte bine dotată și cu oameni minunați. Măsurile de igienă, dar și modul în care am fost tratat mi-au oferit încredere. Mi s-a explicat pas cu pas ce urmează să se întâmple, iar medicii s-au asigurat că totul este în regulă. Așa cum mi-am dorit, am reușit să scap de durere, iar acum mă simt bine. Am doar cuvinte de laudă pentru personalul acestei clinici, vă mulțumesc!”

Infecțiile dentare pot apărea fără să ne așteptăm, iar în lipsa unui tratament realizat la timp acestea pot duce la probleme complexe. ,,Problema mea a apărut atunci când în jurul unei măsele am făcut o infecție. De-a lungul timpului am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru a-mi rezolva problemele pe care le aveam cu dantura. În această perioadă am fost sigur că voi primi tratamentul de care am nevoie și de aceea mi-am făcut o programare pentru urgență. După ce am realizat o radiografie dentară, medicii au putut vedea care este cauza problemei. Mi-a fost curățată zona afectată și imediat după tratament deja mă simțeam mai bine. Mi-a fost recomandat și un tratament medicamentos, iar acum mă simt excelent. Ca de obicei la clinică totul a decurs foarte bine”, ne povestește unul dintre pacienții noștri din București, Victor Harabagiu.

Atunci când copiii noștri se confruntă cu afecțiuni ce cauzează dureri mari și disconfort, cu toții ne dorim să putem să le oferim ajutor cât mai repede în așa fel încât durerile acestora să fie ameliorate. Cei mici pot simți durerile de la nivelul danturii chiar mai intense decât le percep adulții, de aceea este foarte important ca acestea să fie tratate cât mai rapid, pentru a nu le forma o percepție negativă asupra intervențiilor stomatologice.

Unul dintre micuții noștri pacienți din această perioadă, Filip Sandu, s-a confruntat cu dureri apăsătoare din cauza unui abces dentar. ,,Am venit cu băiețelul meu de 6 ani și jumătate de urgență la clinică pentru a-l vedea un medic specialist și pentru a-l ajuta să scape de durerile pe care le simțea din cauza unui abces dentar apărut în spatele unei măsele. Zona se umflase, iar el era foarte neliniștit. După ce i-am dat tratamentul recomandat de către medici, aceștia au decis că este nevoie și de o mică intervenție. Acum Filip se simte bine, umflătura s-a retras și durerile i-au dispărut. Suntem foarte mulțumiți de cum au decurs lucrurile, la clinică mediul este foarte curat și echipa de medici foarte deschisă. Ne dorim ca după această perioadă să venim cu cel mic să rezolvăm toate problemele pe care le are și ne dorim să îl ajutăm să scape și de frica de medicul stomatolog. Vă mulțumim pentru că în această perioadă ați reușit să ne ajutați și pentru că sunteți alături de pacienții care au nevoie urgentă de tratament stomatologic”, ne povestește tatăl lui Filip, Cristian Sandu.

Unii dintre pacienți se pot confrunta cu probleme dentare apărute în urma deteriorării unor lucrări mai vechi. Într-o asemenea situație s-a aflat și pacientul nostru din Oradea, Ion Gabriel. ,,Eu simțeam dureri mari din cauza unei măsele unde îmi căzuse o plombă pe care o aveam de mai mult timp, nu știam exact dacă am o infecție sau orice altă problemă. Am căutat o clinică unde să pot primi ajutor în această perioadă și am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Oradea. M-am înțeles foarte bine cu medicii, care m-au tratat repede și au lucrat foarte bine. Tratamentul oferit a fost potrivit pentru problema mea pentru că am scăpat de durere și acum mă simt mult mai bine.”

Dacă și tu te confrunți cu o urgență stomatologică, atunci Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt alături de tine! Atât în București, cât și în Constanța, Pitești, Oradea, Turda și Timișoara, te poți baza pe ajutorul nostru. Accesul în clinică se face exclusiv pe bază de programare! Ne poți contacta la 021 91 34 sau pe e-mail la adresa: urgente@drleahu.ro.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777