Jurnal de urgențe la Clinicile Dentare Dr. Leahu (partea 6)

 

medic stomatolog si asistenta in timpul interventiei de urgenta
Oferim tratamente stomatologice în regim de urgență tuturor acelor persoane care se confruntă cu probleme dentare grave.

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 14 aprilie 2020

Vizualizat de 669 utilizator/i

Jurnalul de urgențe al Clinicilor Dentare Dr. Leahu vă prezintă experiențele acelor persoane care s-au confruntat cu probleme dentare grave și au avut nevoie de intervenții stomatologice în regim de urgență. Continuăm să vă prezentăm care sunt cazurile în care durerea nu poate fi controlată acasă sau cu ajutorul tratamentelor medicamentoase.

Durerea provocată de o afecțiune dentară poate să se extindă la nivelul capului, iar în astfel de situații este necesar un consult realizat de către un medic stomatolog și un tratament potrivit fiecărei cauze. Pacienta noastră din București, doamna Ramona Zăvoianu ne-a povestit faptul că inițial a simțit dureri în zona maxilarului, urmând ca acestea să se extindă către ureche și sinusuri. ,,Durerile erau din ce în ce mai mari, iar disconfortul pe care îl simțeam constant îmi provoca o stare de neliniște mai ales că în această perioadă alăptez. Pentru că m-am îngrijorat foarte tare am discutat cu medicul meu stomatolog despre ce pot face în această perioadă și mi s-a recomandat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Am făcut o programare și am venit la clinică unde am fost plăcut surprinsă de protocolul pe care pacienții trebuie să îl urmeze și de toate măsurile luate pentru această perioadă. M-am simțit în siguranță și am avut încredere că totul va fi bine. După ce am realizat și o radiografie dentară în cadrul clinicii, lucru care m-a bucurat foarte tare pentru că nu am fost nevoită să fac un drum în plus, am aflat că umflătura din zona gingiei provocată de o coroană dentară veche ce devenise mobilă îmi provocase o infecție la nivelul rădăcinii dintelui. Tratamentul propus de către medic a fost potrivit pentru că am reușit să scap de durere, zona a fost foarte bine curățată, iar rădăcina dintelui a fost salvată. Acum mă simt foarte bine și aștept ca după această perioadă să pot începe un tratament complex, care să îmi rezolve definitiv problema. Am fost impresionată de modul în care am fost tratată și aș reveni cu foarte multă încredere!”.

Atunci când copiii noștri se confruntă cu probleme dentare care le provoacă dureri mari, cu toții ne dorim să putem să îi ajutăm și să le oferim alinare. ,,Băiețelul meu avea o problemă cu o măseluță de aproximativ două săptămâni, în ultimele zile evita să mănânce pentru a nu avea dureri și mai mari. Ne-am dat seama că este o problemă urgentă și că trebuie văzut de un medic stomatolog. L-am programat la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru că mai venisem înainte, dar nu pentru o intervenție propriu-zisă, ci pentru a se obișnui cu medicii stomatologi. Imediat ce am ajuns, am fost plăcut surprinsă de toate măsurile luate de către clinică pentru această perioadă, atât pacienții, cât și echipele medicale sunt protejate. Doamna doctor a realizat un tratament potrivit pentru problema pe care o avea, iar băiatului nu i-a fost frică. Acum se simte foarte bine și este bucuros că poate mânca oricând dorește fără să apară durerile pe care le simțea înainte. Ne bucurăm că am primit ajutorul de care am avut nevoie”, mama micului nostru pacient, Mihnea Călin. 

Suntem alături de pacienții noștri atât în București, cât și în Oradea, Constanța, Pitești, Turda și Timișoara. Oferim tratamente stomatologice în regim de urgență tuturor acelor persoane care se confruntă cu probleme dentare grave.

Pacienta noastră din Constanța, doamna Magdalena Ionescu, s-a confruntat cu o fractură dentară care a provocat dureri foarte mari. ,,Știam că trebuie să ajung de urgență la medicul stomatolog pentru a rezolva această problemă care a apărut atunci când mă așteptam mai puțin. Doamna doctor mi-a oferit un tratament foarte potrivit, iar durerile au dispărut într-un timp foarte scurt. Deși a fost prima mea experiență la Clinicile Dentare Dr. Leahu, sunt foarte mulțumită atât de rezultatele tratamentului, cât și de măsurile luate pentru această perioadă. Medic fiind știu cât de important este ajutorul persoanelor care se confruntă cu probleme urgente. Cu siguranță aș apela din nou la ajutorul acestei clinici dacă m-aș confrunta din nou cu o problemă stomatologică.”

Domnul Gheorghe Arcanea, pacientul nostru din Oradea, ne-a povestit că durerile foarte mari pe care le resimțea au fost provocate de căderea unui dinte și apariția infecției. ,,Deși am luat medicamente, durerile nu se diminuau, de aceea am decis că trebuie să merg de urgență la medicul stomatolog. La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Oradea m-am simțit foarte bine, am fost tratat cu profesionalism și am avut foarte mare încredere deoarece am văzut că măsurile de protecție din clinică sunt potrivite pentru această perioadă. Mă bucur să spun că acum mă simt foarte bine și nu mai simt deloc dureri.”

Atunci când apar infecțiile dentare, există posibilitatea să ne confruntăm cu dureri mari și disconfort, dar să nu știm exact cauza acestora. Domnul Jarcă Ion, pacientul nostru din Pitești, ne-a povestit că la început a simțit o durere foarte mare, dar nu știa exact de ce. După ce a realizat o radiografie dentară și a fost consultat de către un medic stomatolog acesta a aflat că problema era una complexă și avea o infecție la nivelul pulpei unui dinte. ,,Acum mă simt mult mai bine și sunt fericit că am reușit să aflu care este cauza durerii și să primesc un tratament potrivit. Pentru moment, doamna doctor mi-a recomandat o soluție provizorie, iar după ce va trece această perioadă voi putea începe un tratament mai complex. Întreaga echipă a dat dovadă de profesionalism și cu siguranță voi continua tratamentele necesare.”

Dacă și tu te confrunți cu o urgență stomatologică, atunci Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt alături de tine! Accesul în clinică se face exclusiv pe bază de programare! Ne poți contacta la 021 91 34 sau pe e-mail la adresa: urgente@drleahu.ro.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777