Jurnal de urgențe la Clinicile Dentare Dr. Leahu (partea 7)

 

medici stomatologi în timpul unei intervenții stomatologice de urgență
Pentru a proteja și a preveni răspândirea epidemiei de coronavirus, am implementat măsuri suplimentare de verificare atât a personalului medical, cât și a pacienților și funcționăm conform reglementărilor impuse de autoritățile naționale.

De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 0 | 22 aprilie 2020

Vizualizat de 371 utilizator/i

Urgențele stomatologice pot apărea atunci când ne așteptăm mai puțin, de aceea este foarte important să recunoaștem semnele și simptomele acelor afecțiuni dentare care necesită un tratament stomatologic în regim de urgență. Astfel, continuăm să vă prezentăm experiențele pacienților noștri în cadrul Jurnalului de urgențe al Clinicilor Dentare Dr. Leahu. Oferim ajutor tuturor celor care se confruntă cu dureri provocate de afecțiunile dentare și suntem alături de pacienți atât în București, cât și în Pitești, Turda, Constanța, Timișoara și Oradea.

Atunci când abcesul dentar nu poate fi tratat doar cu ajutorul medicamentelor, acesta necesită o intervenție stomatologică de urgență prin intermediul căreia infecția dentară este drenată. Doamna Ana Duiunu, pacienta noastră din București, ne-a povestit faptul că durerile pe care le resimțea din cauza unui abces dentar erau foarte mari și supărătoare. ,,Atunci când am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu am descoperit că pe lângă abcesul dentar care îmi provoca dureri insuportabile aveam și pungi parodontale care făceau ca durerea să fie și mai deranjantă. Intervenția realizată la clinică a fost foarte potrivită pentru că acum mă simt foarte bine și nu mai am dureri. Deși acum am venit pentru prima oară, m-am simțit în siguranță mai ales pentru că măsurile de igienă și de protecție sunt foarte riguroase. Atât condițiile, cât și modul în care am comunicat cu întreg personalul m-au determinat să am încredere, aș apela la serviciile clinicii oricând aș mai întâmpina o problemă cu dantura. Aștept ca după această perioadă să pot reveni și să încep un tratament complex, potrivit problemelor pe care le am cu dantura.”

În unele cazuri, este posibil ca pacienții să se confrunte cu dureri foarte mari la nivelul danturii, dar să nu știe care este cauza acestora. Cu o astfel de situație s-a confruntat și pacientul nostru din București, Andrei Dumitru. ,,Simțeam dureri foarte mari și apăsătoare în jurul unei măsele, însă nu știam de ce. După ce am venit la clinică și am fost consultat mi s-a spus că, de fapt, o infecție dentară este cauza problemei. Pentru că măseaua nu mai putea fi salvată, iar durerea trebuia înlăturată, măseaua a fost extrasă. Totul s-a desfășurat foarte bine, în timpul intervenției nu au apărut complicații și nu am simțit deloc durere. Condițiile în care se desfășoară activitatea sunt foarte bune, conform regulilor necesare acestei perioade. Am avut încredere totală și nu m-am îngrijorat deloc pentru că am văzut că încă de la recepție, unde se face triajul pacienților, și până la cabinetul unde are loc intervenția, totul este foarte sigur după părerea mea. Sunt mulțumit pentru că mă simt foarte bine și pentru că am reușit să rezolv problema la timp. Sunt convins de profesionalismul întregii echipe și aștept ca după această perioadă să revin pentru a începe un tratament cu implanturi dentare.”

Și pacienta noastră din Pitești, doamna Laura Prepeliță, s-a confruntat cu dureri foarte mari cauzate de o problemă stomatologică de care nu știa. ,,Am avut o carie dentară despre care nu am știut până în momentul în care au apărut durerile care pe parcurs au devenit insuportabile. Am urmat un tratament medicamentos, însă durerile nu cedau, de aceea am fost nevoită să vin la clinică pentru o intervenție de urgență. Caria afectase nervul dintelui și acesta nu a mai putut fi salvat. Tratamentul realizat m-a scăpat imediat de dureri și am început să mă simt mai bine. Totul s-a desfășurat la nivelul așteptărilor mele, m-am înțeles foarte bine cu medicul și am fost plăcut surprinsă de implementarea și respectarea regulilor de igienă. Întreaga echipă a fost foarte atentă și gata să ofere pacienților tratamentul de urgență potrivit pentru fiecare.”

Domnul Samuel Buzla, pacientul nostru din Oradea, ne-a povestit faptul că doar după un consult și o radiografie panoramică a descoperit că avea o infecție dentară localizată la baza unei măsele. ,,Am avut o infecție sub o măsea de care nu am știut pentru că la nivelul gingiei nu am observat nimic până să ajung la clinică. Durerile pe care le simțeam erau insuportabile și am căutat o clinică stomatologică unde să pot merge de urgență în Oradea. Intervenția a decurs foarte bine și mi s-a recomandat și un tratament medicamentos pe care îl urmez. Sunt foarte mulțumit că am reușit să primesc ajutor în această perioadă și că am scăpat de durerile pe care le simțeam.”

Atunci când durerile de la nivelul danturii apar în jurul unor lucrări dentare, este foarte important să consultăm medicul stomatolog, tocmai pentru a diminua riscurile apariției complicațiilor. ,,Am avut dureri foarte mari, iar îngrijorarea era pe măsură pentru că am implanturi dentare. La clinică mi s-a spus că, de fapt, problema era reprezentată de o infecție în jurul acestora. Mi s-a recomandat un tratament potrivit și întreaga echipă s-a asigurat că toate întrebările mele au fost foarte bine clarificate. Medicii au fost foarte atenți și mi-au explicat exact tot ceea trebuie să fac. Mă simt mult mai bine acum, incomparabil cu perioada dinaintea vizitei la clinică. Am fost plăcut surprinsă și chiar impresionată de mediul în care se desfășoară activitatea. Tot personalul a fost extrem de amabil, medici profesioniști cu adevărat. Vă mulțumesc pentru tot ajutorul acordat!” doamna Mariana Guran, pacienta noastră din Oradea.

Dacă și tu te confrunți cu o urgență stomatologică, atunci Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt alături de tine! Atât în București, cât și în Constanța, Pitești, Oradea, Turda și Timișoara, poți apela la ajutorul nostru. Accesul în clinică se face exclusiv pe bază de programare! Ne poți contacta la 021 91 34 sau pe e-mail la adresa: urgente@drleahu.ro.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777