Jurnal de urgențe la Clinicile Dentare Dr. Leahu (partea 8)

 

echipa de medici de urgente ai clinicii de copii
Echipa de medici pedodonți este alături de micii pacienți pentru a oferi tratamente stomatologice de urgență în cadrul Academiei Spațiale Dr. Leahu.

De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 0 | 24 aprilie 2020

Vizualizat de 336 utilizator/i

Clinicile Dentare Dr. Leahu au fost deschise pe toată perioada de urgență în toate cele șase orașe în care suntem prezenți. Rămânem în continuare alături de pacienții care au nevoie de ajutorul nostru și tratăm urgențele stomatologice. De asemenea, jurnalul de urgențe continuă să vă prezinte experiențele pacienților care au reușit să scape de durerile și disconfortul creat de afecțiunile dentare.

Academia Spațială Dr. Leahu, clinica stomatologică destinată copiilor, este deschisă, iar echipa de medici pedodonți este alături de toți micuții pacienți care au nevoie de tratamente stomatologice în regim de urgență. Unul dintre cadeții curajoși ai Academiei Spațiale Dr. Leahu, Bianca Maria Zaharia, s-a confruntat cu dureri foarte mari provocate de cariile dentare. ,,M-am îngrijorat atunci când fetița mea îmi spunea că durerea pe care o simte este foarte mare și mi-a fost frică să nu apară complicații, de aceea am sunat la clinică pentru a discuta cu doamna doctor. Suntem pacienți ai Clinicilor Dentare Dr. Leahu de mai mult timp și am avut mereu foarte mare încredere. Încă de la prima vizită Bianca a reușit să scape de frica pe care o avea pentru vizitele la stomatolog, cu ajutorul doamnei doctor care i-a explicat ce urmează să se întâmple pe înțelesul ei. Acum abia așteaptă să revină de fiecare dată la clinică. Și de data aceasta totul a decurs foarte bine, fetiței mele nu i-a fost frică și s-a simțit în siguranță. Tratamentul realizat a ajutat-o să scape de durere și să se simtă mult mai bine”, ne-a explicat mama Biancăi.

De asemenea, Negru David, un alt cadet curajos al Academiei Spațiale Dr. Leahu, s-a confruntat cu dureri provocate de un abces dentar. ,,În urmă cu câteva luni David începuse un tratament complex pentru rezolvarea mai multor probleme cu dantura. Din cauza acestei perioade am fost nevoiți să amânăm vizitele regulate la clinică, însă un abces dentar care îi provoca dureri ne-a îngrijorat foarte tare. Am vorbit cu doamna doctor la telefon și ne-a recomandat ce trebuie să facem pentru a calma durerea până ajungem la clinică. Ca de obicei, am fost foarte mulțumiți de cum au decurs lucrurile, David a reușit să scape de durerea provocată de abces, iar eu m-am liniștit. Acum este bine, nu mai are dureri și sper să putem ține sub control problemele pe care încă le are până când vom putea reveni la clinică pentru a continua tratamentul. Am recomandat și înainte această clinică prietenilor noștri, dar și acum pentru că aici copiii, primesc ajutor din partea unei echipe profesioniste și foarte amabile”, ne-a povestit mama lui David.

Urgențele stomatologice pot apărea în urma unor accidente care provoacă traumatisme puternice la nivelul danturii. Pacienta noastră din București, doamna Alice Stănescu, ne-a povestit faptul că în urma unei lovituri puternice s-a confruntat cu probleme dentare foarte mari ce necesitau tratamentul imediat. ,,În urma loviturii unii dinți se deplasaseră în spre zona din față a danturii, unii se spărseseră complet, iar gingia mi se umflase foarte tare. Am sunat imediat la clinică pentru că aveam încredere în echipa de medici de aici, înainte mi-am rezolvat cu succes problemele pe care le aveam cu dantura. După ce am ajuns la clinică am știut că totul se va termina cu bine, durerea mi-a fost calmată, iar problemele au fost rezolvate într-un timp neașteptat de scurt. Mi s-a recomandat și un tratament medicamentos pe care îl urmez și pot spune că acum mă simt foarte bine, pot să mănânc din nou și să dorm fără să am dureri. Mulțumesc întregii echipe pentru tot ajutorul oferit, mă bucur că într-o asemenea situație am putut apela cu încredere la o echipă de medici profesioniști și foarte amabili. Aștept ca după această perioadă să mă pot întoarce la clinică pentru a continua tratamentul de care am nevoie.”

Cariile ajunse în stadiu avansat afectează toate structurile dintelui și pot duce la pierderea acestuia. ,,Înainte să vin la clinică aveam dureri foarte mari din cauza unei carii care îmi afectase nervii unei măsele. Aceasta nu a mai putut fi salvată și a fost necesară o extracție. Chiar dacă am venit pentru prima oară la clinică, m-am bucurat să întâlnesc o echipă foarte bine pregătită, am fost plăcut surprinsă de toate măsurile de protecție pentru această perioadă, dar și de toate regulile și protocolul pe care pacienții trebuie să le urmeze. Am avut încredere și pentru că doamna doctor a fost foarte amabilă și mi-a explicat detaliat tot ceea urmează să se întâmple. Acum mă simt bine, nu mai am dureri, iar zona s-a vindecat. Voi reveni la clinică pentru a rezolva și alte probleme cu dantura.” Mihaela Tancu, București.

Cu o situație asemănătoare s-a confruntat și doamna Elena Apostu, pacienta noastră din Pitești. ,,Mă durea foarte tare o măsea unde aveam o plombă mai veche, după ce am ajuns la clinică și după ce am făcut o radiografie dentară, iar doamna doctor m-a consultat, am aflat că de fapt, măseaua era foarte afectată, iar sub aceasta era o infecție foarte mare. Măseaua a fost extrasă și infecția îndepărtată. Acum mă simt bine și nu mai am dureri deloc. Mă bucur că am găsit o clinică deschisă în această perioadă și am reușit să descopăr și rezolv o problemă care era mult mai mare decât aș fi crezut. Toate măsurile de protecție de la clinică mi-au inspirat încredere și de la început am știut că totul se va termina cu bine.”

Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt alături de tine atât în București, cât și în Constanța, Pitești, Oradea, Turda și Timișoara. Dacă și tu te confrunți cu o urgență stomatologică, atunci ne poți contacta la 021 91 34 sau pe e-mail la adresa: urgente@drleahu.ro. Accesul în clinică se face exclusiv pe bază de programare!

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777