Jurnal de urgențe la Clinicile Dentare Dr. Leahu (partea a 5-a)

 

medici stomatolofi in timpul interventiei stomatologice
Urgențele stomatologice sunt considerate acele situații în care pacientul are nevoie de îngrijiri medicale imediate.

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 10 aprilie 2020

Vizualizat de 339 utilizator/i

Experiențele pacienților care au avut nevoie urgentă de tratamente stomatologice în această perioadă pot reprezenta un ajutor real pentru toate acele persoane care se confruntă cu probleme dentare și nu știu dacă pot primi ajutor. Jurnalul de urgențe al Clinicilor Dentare Dr. Leahu are rolul de a vă informa despre cum oferim tratamente stomatologice, atât în București, cât și în Timișoara, Pitești, Turda, Constanța și Oradea.

Urgențele stomatologice sunt considerate acele situații în care pacientul are nevoie de îngrijiri medicale imediate pentru controlul durerii, infecției sau sângerării.

Infecțiile apărute la nivelul danturii provoacă dureri greu de suportat, iar atunci când nu sunt tratate la timp pot deveni un real pericol pentru sănătatea generală a organismului. Pacienta noastră din Constanța, doamna Elena Otelea, ne-a povestit că o infecție neașteptată în jurul unui dinte i-a provocat dureri foarte mari care nu au reușit să fie controlate cu un tratament medicamentos. ,,Durerile pe care le simțeam erau foarte mari, iar pastilele pe care le-am luat nu m-au ajutat pentru că durerea nu începea să cedeze. Am căutat o clinică unde să pot primi ajutor în această perioadă și mi-am făcut o programare la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța. După o consultație și o radiografie dentară, medicii cu care am colaborat au curățat foarte bine zona respectivă și au reușit să îmi calmeze durerile. Totul a fost foarte potrivit, iar echipa de medici a dat dovadă de profesionalism. Sunt foarte mulțumită că am reușit să scap de problema pe care o aveam și să mă simt mult mai bine.”

Infecțiile la nivelul danturii pot apărea și în cazul copiilor, de aceea este foarte important să apelăm la medicul stomatolog cât mai repede pentru a putea controla durerea pe care micuții pacienți o simt, dar și pentru a reuși să nu le inducem teama pe care ar putea să o aibă în timpul unei vizite la medicul stomatolog. Este foarte important, ca problemele stomatologice ale copiilor să fie rezolvate la timp în așa fel încât afecțiunile dentare să nu evolueze foarte mult și să necesite tratamente complexe care ar putea să îi sperie și să le provoace teamă.

,,Fetița mea a avut un abces dentar apărut în jurul unei măseluțe, iar durerile pe care le simțea erau foarte mari. Ne-a fost recomandat de către niște prieteni de familie să venim la Clinicile Dentare Dr. Leahu, deși am venit pentru prima dată, ne-am simțit foarte bine. Andreea a avut emoții la început, dar doamna doctor a reușit să o ajute să treacă repede peste acestea și să poată realiza tratamentul de care avea nevoie. Acum fetița mea se simte mult mai bine, abcesul s-a retras și nu mai simte deloc durere. Mă bucur că am găsit o echipă foarte deschisă cu care amândouă ne-am înțeles foarte bine”, mama micuței noastre paciente, Andreea Hrior.

Cu o problemă asemănătoare s-a confruntat și micuțul nostru pacient din Pitești, Andrei Florea. ,,Lui Andrei i se umflase zona din jurul unei măsele, avea dureri foarte mari și era extrem de agitat. La clinică totul a decurs foarte bine, după ce medicul a depistat cauza problemei și a realizat tratamentul, băiatul meu a început să se simtă mult mai bine. Durerile au dispărut chiar după realizarea tratamentului, care a fost unul foarte potrivit pentru că acum Andrei se simte foarte bine”, mama lui Andrei Florea.

Cariile dentare netratate pot duce la afectarea nervului dentar, și astfel la dureri pulsatile și extrem de deranjante. ,,Am avut o carie pe măseaua de minte pe care am amânat să o tratez, recent am început să simt dureri foarte mari. După o săptămână în care am așteptat ca durerile să se diminueze, am fost nevoită să merg de urgență la stomatolog pentru că situația se înrăutățea. Am căutat pe internet o clinică deschisă în Turda și am fost foarte fericită de faptul că am fost programată foarte repede, chiar în aceeași zi, mai ales că în această perioadă majoritatea clinicilor sunt închise și este greu să găsești un loc unde să poți primi ajutor. La clinică am făcut o radiografie dentară și medicii au aflat care era de fapt cauza durerii, nu ceea ce credeam eu. Zona a fost curățată foarte bine și mi s-a aplicat și un tratament. A doua zi am fost surprinsă când am fost sunată de către doamna doctor pentru a vedea cum mă simt, întreaga echipă cu care am lucrat a dat dovadă de profesionalism și de foarte mult interes față de ajutorul pe care pacienții îl primesc. Acum mă simt foarte bine, nu mai am dureri și nu mai simt disconfort”, Daniela Tarta.

Și pacienta noastră din București, doamna Cecilia Neagu, s-a confruntat cu o infecție dentară și cu dureri foarte mari. ,,Mă bucur să pot spune că acum mă simt extraordinar de bine! Îi mulțumesc foarte mult doamnei doctor pentru tot profesionalismul de care a dat dovadă și pentru bunătatea sa. Eu am avut o infecție apărută din cauza unei carii care ajunsese să afecteze nervul dintelui. După ce am făcut o radiografie, doamna doctor a realizat un drenaj și a realizat un tratament care s-a dovedit a fi perfect pentru problema mea. Mi-a fost recomandat și un tratament medicamentos pe care l-am urmat și imediat durerile au început să dispară. Deși am venit pentru prima data la clinică în urma recomandării medicului meu stomatolog care nu mă putea ajuta în această perioadă, m-am simțit extraordinar. Sunt foarte fericită că problema mea a fost rezolvată și că am întâlnit oameni de nota 10. Recomand tuturor cunoscuților care se confruntă cu probleme dentare și tuturor persoanelor care au nevoie de ajutor mai ales în această perioadă.”

Suntem aici pentru toți pacienții care au nevoie urgentă de tratamente stomatologice. Accesul în clinică se face exclusiv pe bază de programare! Ne puteți contacta la 021 91 34 sau pe e-mail la adresa: urgente@drleahu.ro.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777