search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Jurnal de urgențe la Clinicile Dentare Dr. Leahu (partea II)

 

medic stomatolog in dreapta si asistenta in stanga in timpul interventiei stomatologice
Jurnalul de urgențe al Clinicilor Dentare Dr. Leahu prezintă experiențele pacienților tratați în această perioadă

De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 0 | 2 aprilie 2020

Vizualizat de 595 utilizator/i

Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt alături de pacienții care au nevoie de tratamente stomatologice urgente. Atât în București, cât și în Pitești, Timișoara, Turda, Oradea și Constanța, echipele de medici stomatologi sunt pregătite să trateze pacienții într-un timp scurt și să îi ajute să scape de durerile provocate de afecțiunile dentare de care suferă.

Jurnalul de urgențe al Clinicilor Dentare Dr. Leahu prezintă experiențele acelor pacienți care au avut nevoie urgentă de îngrijire medicală. În această situația s-a aflat și pacientul nostru Bogdan Dobre, din Buzău.

,,Aveam nevoie de tratament stomatologic de urgență pentru că am avut o infecție la una dintre măsele. În Buzău, orașul în care locuiesc, nu am găsit nici un cabinet stomatologic deschis, de aceea am căutat o opțiune în București, fiind la o distanță nu foarte mare.  M-am bucurat să găsesc Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru că durerile pe care mi le provoca infecția erau foarte mari. Mi s-a recomandat un drenaj al infecției pe care l-am realizat. La clinică am întâlnit o echipă amabilă și dispusă să îmi rezolve problema într-un timp cât mai scurt. Acum mă simt mult mai bine și durerea a dispărut.” Bogdan Dobre

Măselele de minte, așa cum le cunoaștem cu toții, reprezintă ultimul set de molari care se dezvoltă și erup în adolescență sau până la vârsta de 25 de ani. În unele cazuri, poziționarea incorectă nu le permite să erupă în totalitate, astfel rămân parțial acoperite de gingie și provoacă dureri foarte mari. În alte cazuri, molarii de minte pot fi incluși, atunci când spaţiul de care au nevoie pentru a erupe în mod normal, se micşorează din diverse motive, iar erupţia fiind împiedicată de gingii, de os, de alt dinte sau chiar de toate trei.

În aceste cazuri, durerile pot deveni insuportabile, iar riscul apariției infecțiilor este mult mai mare. Ștefania Enache, pacienta Clinicilor Dr. Leahu ne povestește faptul că urgența extracției a apărut fără să se aștepte. ,,Aveam dureri foarte mari provocate de un molar de minte, m-am gândit că acesta trebuie extras, dar nu eram sigură dacă este posibil în această perioadă. Am început să caut pe internet informații despre clinici dentare deschise și am găsit Clinicile Dentare Dr. Leahu. Am sunat imediat pentru o programare, au urmat discuții telefonice cu medici stomatologi pentru ca aceștia să poată decide dacă este cazul unei extracții de urgență. Am venit la clinică pentru programare și totul a decurs foarte bine, nu am avut dureri în timpul intervenției, iar acum problema mea este rezolvată.” Ștefania Enache

Durerile de la nivelul danturii pot apărea atunci când cariile ajunse într-un stadiu avansat afectează nervii dintelui și apar inflamații. ,,Mă durea foarte tare un dinte pentru că aveam o inflamație la nivelul acestuia. M-am bucurat să pot găsi o clinică stomatologică deschisă în această perioadă, de aceea am decis să sun și îmi fac o programare. Medicii mi-au recomandat un tratament pe canal, dar și un tratament medicamentos pe care să îl urmez după intervenție. Pentru că problema mea este una mai complexă, aceasta necesită mai multe intervenții. Pentru moment opțiunea recomandată a fost una potrivită deoarece am reușit să scap de durere și să mă simt mult mai bine. La clinică am întâlnit o echipă de medici foarte bine pregătiți și un mediu foarte curat. Îmi doresc ca după această perioadă prin care trecem, să revin la clinică și să încep tratamentele de care am nevoie pentru a-mi rezolva toate problemele pe care le am cu dantura.” Andreea Pantea

Cu dureri de dinti s-a confruntat și doamna Letiția Avram, pacienta Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Oradea. ,,Infecția a apărut în jurul unui dinte unde realizam un tratament stomatologic pe care am fost nevoită să îl întrerup în această perioadă. Zona a început să se umfle foarte tare și durerile erau din ce în ce mai mari. Am fost nevoită să merg de urgență la clinică, acolo unde echipa de medici a reușit să rezolve problema. Acum mă simt mult mai bine, iar durerile au dispărut. Aștept cu nerăbdare să pot continua tratamentele stomatologice pe care le-am început.”

Fisurile ce pot apărea la nivelul dinților pot provoca atât dureri greu de suportat, cât și afecțiuni la nivelul danturii. Acestea pot apărea atunci când ne așteptăm cel mai puțin, într-o astfel de situație a fost pusă și pacienta noastră Roxana Arsu, aceasta ne povestește că durerile pe care le resimțea erau foarte mari, iar zona se umflase vizibil. ,,Simțeam dureri foarte mari la nivelul gingiei după ce dintele mi s-a spart. Am luat legătura cu medicul meu stomatolog, însă acesta mi-a recomandat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu deoarece sunt deschise în această perioadă și oferă pacienților tratamente stomatologice în regim de urgență. Sunt foarte mulțumită că am reușit să îmi rezolv temporar problema, durerea a dispărut iar zona umflată a revenit la normal. M-am înțeles bine cu echipă de medici cu care am lucrat și totul a decurs în mod normal. Mă bucur că acum mă simt mult mai bine!”

Dacă și tu ai nevoie de un tratament stomatologic de urgență, atunci suntem aici pentru tine! Accesul în clinică se face exclusiv pe bază de programare! Ne puteți contacta la 021 91 34 sau pe e-mail la adresa: urgente@drleahu.ro.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134