Jurnal de urgențe la Clinicile Dentare Dr. Leahu

 

medic stomatolog in dreapta si asistenta in stanga in timpul interventiei stomatologice
Clinicile Dentare Dr. Leahu din București și din țară rămân deschise pentru tratarea urgențelor.

De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 0 | 31 martie 2020

Vizualizat de 821 utilizator/i

Clinicile Dentare Dr. Leahu din București și din țară rămân alături de pacienții care se confruntă cu probleme ce necesită un tratament stomatologic de urgență.

Urgențele stomatologice sunt situațiile în care pacientul are nevoie de îngrijiri medicale imediate pentru controlul durerii, infecției sau sângerării. În această perioadă, pacienții noștri s-au confruntat cu probleme diverse, iar tratamentele pe care le-am realizat au reușit să îi ajute să controleze durerea și să se simtă mai bine, într-un timp cât mai scurt.

„Eu m-am confruntat cu o problemă destul de gravă, una dintre măsele mi se umflase destul de tare, este o problemă veche care reapare deoarece nu am apucat să încep un tratament stomatologic potrivit. Mi s-a recomandat să vin în această perioadă la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru că este singurul loc unde mi se poate oferi ajutor. Infecția din cauza căreia mi se umflase măseaua a fost drenată și problema a fost rezolvată provizoriu până când voi putea începe un tratament complex. Pentru moment, împreună cu doamna doctor, am ales cea mai bună opțiune pentru mine, astfel încât nu fie afectați dinții vecini sau chiar osul. Experiența a fost una foarte bună, pe lângă faptul că am primit ajutor și am scăpat de durere, mi-au plăcut foarte mult condițiile și mediul de lucru, m-am simțit în siguranță. Am întâlnit persoane foarte amabile și dornice să mă ajute cât mai repede”, ne povestește pacientul nostru, Cosmin Ghica.

Extracțiile dentare pot deveni urgențe stomatologice atunci când pacienții se confruntă cu dureri foarte mari induse de complicațiile ce pot apărea la nivelul danturii.

„Eu am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu în urmă cu doi ani, am citit părerile pacienților și m-am informat despre serviciile stomatologice pe care le oferă. Am amânat destul de mult timp primul control stomatologic, însă acum, m-am confruntat cu o problemă destul de mare care nu a mai suportat amânare. Una dintre măselele de minte îmi provoca dureri foarte mari, de aceea am căutat o clinică unde să pot merge în această perioadă și m-am bucurat foarte mult să găsesc deschisă clinica unde îmi doream și îmi propusesem să ajung. Am întâlnit o echipă de medici foarte bine pregătiți, care au avut foarte multă răbdare, mi-au explicat pas cu pas ceea ce urmează să se întâmple și mi-au răspuns la toate întrebările. Condițiile în care se desfășoară activitatea în această perioadă în clinică sunt foarte bune, toate măsurile luate de către clinică m-au ajutat să nu îmi fie frică. Sunt surprinsă de faptul că am scăpat atât de repede de durere, intervenția s-a terminat  rapid, iar eu nu am simțit durere nici în timpul extracției, nici după ce a trecut efectul anesteziei. Urmez toate recomandările primite din partea medicilor și mă simt foarte bine! Mă bucur că aceste clinci sunt deschise în perioada prin care trecem și sunt foarte mulțumită că am reușit să îmi rezolv problema”, explică pacienta noastră, Andrada Marin.

Atunci când urgențele stomatologice apar în cazul copiilor, este foarte important ca acestea să fie tratate la timp pentru a evita riscurile apariției complicațiilor. Mama micuțului nostru pacient Rareș Draganoiu ne-a povestit experiența pe care au avut-o la Clinicile Dentare Dr. Leahu. „Băiețelul meu se confrunta cu o problemă stomatologică deoarece îi picase o plombă mai veche. A apărut un abces care îl deranja foarte tare și îi provoca durere. Am căutat imediat recomandări cu privire la clinici stomatologice și am găsit păreri foarte bune despre Clinicile Dentare Dr. Leahu. Pentru că am văzut că în această perioadă clinica este deschisă am sunat imediat pentru o programare. Intervenția a fost rapidă, micuțul nostru nu mai simte durere, iar noi am reușit să ne relaxăm. Totul a decurs foarte bine și am fost impresionați de toate măsurile de siguranță pe care clinica le-a luat în această perioadă.”

Clinicile Dentare Dr. Leahu rămân deschise nu doar în București, ci și orașele în care sunt prezente. Pacientul nostru din Pitești, Aurelian Blaga, ne-a povestit cum a fost experiența sa: „Recent am început să simt durere din cauza unor nervi care trebuiau îndepărtați, m-am bucurat foarte mult că în Pitești există o clinică stomatologică unde pot merge să îmi rezolv problema și să scap de durerea pe care o simțeam zilnic. Faptul că am găsit un loc unde pot primi ajutor și suport m-a făcut să mă simt imediat mai bine, intervenția a decurs exact așa cum mi-aș fi dorit și acum durerile mari pe care le simțeam au dispărut. Sunt foarte mulțumit, am primit ajutor încă de la primul telefon pentru programare. Totul  a fost perfect, de la primul pas în clinică, la tratamentul propriu-zis, realizat de către echipa de medici și asistente cărora le mulțumesc pentru tot ajutorul acordat.”

Fracturile dentare pot duce la dureri foarte mari și la complicații ce necesită tratamente stomatologice complexe. „Mă confruntam cu o problemă din cauza căreia aveam dureri mari, am avut un dinte fracturat care necesita un tratament stomatologic de urgență. Împreună cu echipa medicală am convenit care este cea mai potrivită opțiune pentru mine și ce tratament pot urma în această perioadă, pentru ca problema să nu evolueze și să nu afecteze și nervul dintelui. După ce a fost realizat tratamentul, durerile au dispărut și acum mă simt foarte bine, respect recomandările pe care mi le-a dat doamna doctor și sper că totul va fi bine în perioada următoare”, ne povestește doamna T. din București.

Dacă și tu te confrunți cu o problemă stomatologică, atunci suntem aici pentru tine! Accesul în clinică se face exclusiv pe bază de programare! Ne puteți contacta la 021 91 34 sau pe e-mail la adresa: urgente@drleahu.ro.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134