search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Kristanna Loken, pacienta dr.Leahu

 

Kristanna loken, turism dentar

De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 4 august 2015

Vizualizat de 640 utilizator/i

Actrița din Terminator 3, la dentist în București

Kristanna Loken, frumoasa actriță din Terminator 3, l-a făcut fericit pe un dentist din Capitală, apelând la serviciile sale în timpul unei vizite în România.
Îmbrăcată lejer, degajată și zâmbitoare, Kristanna a mers la Centrul de Excelență în Implantologie Dentară pentru a-l cunoaște pe dr. Ionuț Leahu și a vedea, cu proprii ochi, de ce i-a fost atât de recomandat.

Total impresionată de tehnologie

Prima oprire a fost în centrul de radiologie, unde Dr. Leahu a invitat-o pe vedeta de la Hollywood pentru a verifica dacă dinții sunt de terminator sau nu. Actrița a fost foarte impresionată de aparat: “Wow! Noi nu cred că avem așa ceva….”.

În doar 9 secunde și cu un nivel scăzut de radiații, imaginea de 360 de grade a danturii a dezvăluit adevărul: dinți sănătoși, umani, și asta fără ca rezultatul să fi dezamăgit pe cineva. În cele din urmă, fără teamă, Loken a ajuns pe scaunul stomatologic.

Dr. Leahu a început consultul Kristannei cu un test cu VELscope, singurul aparat din lume care descoperă, în doar 2 minute, leziunile pre-canceroase: ”Este un aparat despre care nu știam că există, în cabinetele stomatologice din SUA nu l-am văzut. E bine să fii prevăzător, știm cu toții cazul lui Michael Douglas”, conchide actrița. ”Recomand cu căldură dr. Leahu!”

Tot consultul a decurs bine, iar pacienta Dr. Leahu a demonstrat că are o dantură demnă de Hollywood pentru că merge în mod regulat la dentist. Dar și că își merită cu prisosință locul în cetatea filmului pentru modul prietenos, cald și impecabil în care s-a comportat cu cei prezenți, la final, cu multă răbdare făcând poze cu toată lumea.
Cu o investiţie de câteva sute de mii de euro, dr. Ionuţ Leahu oferă, în cadrul clinicilor sale, atât pacienţilor români, cât și celor străini, servicii medicale complexe, la  standarde înalte, de implantologie orală și estetică dentară.

Centrul de Excelență în Implantologie Dentară, parte din lanțul de clinici dentare Dr. Leahu, este situat în cadrul Rin Grand Hotel, fiind singurul cu program non-stop din Capitală.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134