La clinicile Dr. Leahu, copiii sunt însoțiți la fiecare pas de personaje de poveste, iar totul este magic

 

pacienta in stanga, medic stomatolog in dreapta
Pentru părinți, fericirea copilului este extrem de importantă, iar alegerea unei clinici potrivite le oferă încredere și siguranță că micuțul lor se află pe mâini bune.

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 7 februarie 2022

Vizualizat de 306 utilizator/i

Cum sunt vizitele copiilor la stomatolog atunci când pe lângă servicii de stomatologie fără durere, aceștia au parte și de experiențe memorabile? Ei bine, află că în orice locație unde suntem prezenți, există și conceptul unic al Academiei Spațiale Dr. Leahu, adică un loc primitor în care încă de la intrarea în clinică și până în cabinet, copiii sunt acompaniați de personaje magice.

Lumea lui Tuti și a prietenilor lui, Zâna Măseluță, Lăpturoșii și Dulciurica este locul unde copiii revin cu încredere și entuziasm, cu mic, cu mare, la medicul lor preferat. Cu toții se împrietenesc, se joacă în spațiile special amenajate cu tablete și jucării și descoperă împreună ce înseamnă o dantură sănătoasă și cum se periază corect dinții pentru a-i proteja de vrăjitoarea Caria.

Prima vizită a copilului este important să se facă chiar de la apariția primilor dințișori. De ce? Tocmai pentru că micuțul se va obișnui din timp cu mediul nou și va prinde încredere în stomatolog, considerându-l un prieten. Pe de altă parte, această vizită este foarte benefică și pentru părinți, deoarece aceștia vor primi sfaturi utile despre cum să îngrijească dințișorii și gingiile bebelușilor. Totodată, vor primi informații utile despre igiena orală pentru a evita apariția problemelor orale, precum cariile de biberon. Iată ce ne-a mărturisit bunica micuței noastre exploratoare, Maria Evelin, despre prima vizită la stomatolog:

„Nepoata mea a scăpat de frica de stomatolog încă de la prima vizită în clinica Dr. Leahu Galați și cred că este un lucru minunat că poate învăța de mică cât de importantă este igiena orală. Suntem foarte bucuroși de faptul că Evelin vine cu plăcere la stomatolog și îi mulțumim doamnei Dr. Oana Cojocaru pentru atenția și grija de care dă dovadă la fiecare vizită. Aici am găsit un mediu foarte plăcut, dotat cu aparatură nouă și o echipă tânără, foarte amabilă. Recomandăm cu drag clinica tuturor părinților, copiilor și adolescenților”, bunica Mariei Evelin Drosu.

medic pedodont impreuna cu micuta exploratoare

Dr. Oana Cojocaru, medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție împreună cu micuta exploratoare, Maria Evelin Drosu

Pentru părinți, fericirea copilului este extrem de importantă, iar alegerea unei clinici potrivite le oferă încredere și siguranță că micuțul lor se află pe mâini bune. Iată ce ne-a povestit doamna Mouein, mama cadetului Dawwd, în cadrul ultimei întâlniri:

„Copilul meu este mult mai liniștit și mănâncă fără rețineri datorită tratamentelor stomatologice pe care i le-a efectuat doamna Dr. Elena Boaghe. Am ajuns cu Dawwd la Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara în urma unei urgențe stomatologice ce nu necesita amânare, mai exact din cauza unui dinte care în urma unui accident i-a provocat mari dureri. Încă de la prima vizită am fost primiți cu căldură, băiețelului meu i s-a realizat pe loc tratamentul de urgență și mai apoi ne-au fost explicate în detaliu și alte probleme dentare ce ar trebui rezolvate cât mai repede. Am recomandat deja clinica unei prietene, care este și ea pacientă aici și voi mai recomanda ori de câte ori va fi necesar”, mama lui Radwan Dawwd Mouein.

medic stomatolog in stanga, pacient pe scaun

Dr. Elena Boaghe, medic stomatolog împreună cu cadetul Radwad Dawwd

Echipa de medici stomatologi cu experiență în lucrul cu copiii este mereu pregătită să rezolve orice tip de afecțiune orală întâlnită. Clinica nu este doar un loc de poveste, cu personaje încântătoare și jocuri educative, ci este și un spațiu dotat cu aparatură medicală modernă, cu ajutorul căreia medicii pedodonți realizează tratamente stomatologice și proceduri de ultimă generație, fără durere și într-un timp scurt.

„Vizita noastră la medicul stomatolog din Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova a decurs așa cum ne-am dorit. Clinica arată foarte bine și faptul că există cabinete destinate doar pentru copii a contat foarte mult pentru noi. Timea este foarte fericită când vine la doamna Dr. Alice Petrache și primul lucru pe care îl face atunci când ajunge în clinică este să coloreze și să deseneze în spațiile special amenajate. De asemenea, este foarte încântată de faptul că nu o doare deloc și mai ales că primește diplomă după programare, dacă are grijă de dințișorii ei. Recomandăm cu drag tuturor părinților”, mama Timeei Cimpoeru.

pacienta in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Alice Petrache, medic stomatolog  împreună cu exploratoarea Timea Cimpoeru

În cadrul Academiei Spațiale Dr. Leahu, copiii se joacă în spațiile special amenajate, învață de la medici profesioniști despre importanța sănătății dentare și beneficiază de tratamente stomatologice moderne, ce sunt realizate de medici cu experiență în interacțiunea cu copiii.

„Venim la Academia Spațială din anul 2020 și ne simțim foarte bine. Atât Carla, cât și Miriam sunt pacientele doamnei Dr. Mihaela Șerbănoiu și vin cu plăcere la programări. De asemenea, și noi, părinții, suntem încântați de faptul că fetele au învățat importanța igienei orale și sunt atente la periajul dentar, iar faptul că se simt în siguranță aici și nu le este frică de stomatolog contează extrem de mult. Recomandăm tuturor părinților această clinică pentru profesionalism și seriozitate”, tatăl lui Carla și Miriam Mureșeanu.

medic stomatolog in mijloc, paciente in stanga si in dreapta

Dr. Mihaela Șerbănoiu, medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție împreună cu micuțele sale paciente, Carla și Miriam Mureșeanu

Atunci când micuții se simt ascultați și tratați cu respect, apare și dorința lor de a reveni în clinică fără teamă și cu multă bucurie, simțindu-se ca acasă, exact ca în camera lor amenajată cu multe jucării. Pentru doamna Urluescu, mama micuței noastre exploratoare, Ana, a contat foarte mult stilul de abordare și empatia medicului și ia oferit siguranța că fetița ei nu va păți nimic de-a lungul tratamentelor. Iată ce ne mărturisește dânsa:

„La Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești am întâlnit o echipă extrem de prietenoasă și apropiată față de copilași. Doamna Dr. Ioana Diaconu a știut cum să comunice cu fetița mea, Ana Maria, și mi-a plăcut tare mult stilul dânsei de abordare. Vă mulțumim tare mult și vom veni în continuare atunci când întâmpinăm probleme cu dințișorii”, mama lui Ana Maria Urluescu.

pacienta in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Ioana Diaconu, medic stomatolog împreună cu micuța pacientă Ana Maria Urluescu

Dacă vrei ca experiența copilului tău să fie asemenea micilor noștri pacienți și să aibă parte de aceleași servicii excepționale, te așteptăm împreună cu micuțul tău la una dintre clinicile noastre Dr. Leahu. Conceptul unic al Academiei Spațiale Dr. Leahu este prezent atât în București, chiar în centrul capitalei, pe Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 19 A, foarte aproape de Guvernul României, cât și în Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Ploiești, Pitești, Oradea, Timișoara, Turda, Iași și Galați. Apelează-ne cu încredere la 021 91 34 și veniți să descoperiți împreună lumea de poveste prezentă în fiecare locație.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777