Lucian Răduţ, în cursă cu un zâmbet de podium

 

cabinet stomatologic, medic dentist Dr. Leahu

De: | Etichete: , , , , , , , , , , , , | Comentarii: 0 | 22 aprilie 2016

Vizualizat de 1.560 utilizator/i

În 2016, Lucian Răduţ concurează sub semnul zâmbetului, după ce a primit votul de încredere al Clinicilor Dr. Leahu, în calitate de sponsor.

În toată lumea, sportul este susţinut de sponsori, parteneri care au încredere în tine şi cu ajutorul cărora reuşeşti să duci fiecare competiţie la bun sfârşit. De ce Clinicile Dr. Leahu? În realitate, ne-am ales reciproc, iar criteriul este, aşa cum intuiţi, încrederea”, spune Lucian Răduţ, Vicecampion Național în Campionatul de Viteză în Coastă al României .

Propunerea a venit firesc, de ambele părţi, atunci când ne-am cunoscut. Semănăm: vrem să fim mereu pe podium, fiecare în aria lui de competenţă. Mă bucur să fiu alături de un campion cum este Lucian Răduţ. Îl voi susţine şi din public, cu siguranţă, mai ales că este un spectacol care merită văzut măcar o dată în viaţă, susţine dr. Ionuţ Leahu, owner Clinicile Dr. Leahu.

Periuța de dinți și mașina personala sunt lucrurile pe care nu dorim să le împrumutăm niciodată. Pornind de la această premiză, mașina și dinții sănătoși fac parte din patrimoniul inestimabil al fiecăruia dintre noi.  Clinicile Dr. Leahu susțin performanța în motorsportul din România și sponsorizează atât ideea de performanță sportivă cât și cea de disciplină dentară. Așa cum o dantură curată este importantă în starea de bine a unei persoane, starea tehnică sănatoasă a mașinii este importantă pentru viața celor care o folosesc.  “Sunt mândru să beneficiez în anul 2016 de susținerea Clinicilor Dr.Leahu în competiția națională de Viteză în Coastă. Doresc să evidențiez pe această cale, importanța reviziilor periodice atât pentru propria dantură cat și pentru propriu automobil. Împreună ne propunem titlul de Campioni și să aducem excelență în domeniile noastre.”  adaugă Lucian Răduț

Clinicile Dr. Leahu oferă pacienţilor români și străini servicii  stomatologice complexe și la standarde înalte, atât pentru copii cât și pentru adulți.  Centrul de Excelență în Implantologie Dentară este singurul centru dedicat pacienţilor străini care ajung în România pentru turism dentar.

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777