search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • ro
it

Manager Resurse Umane Clinicile Dentare Dr. Leahu: „Provocarea noastră? Să angajăm 100 de oameni până la finalul anului”

 


Livia Archip

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 27 iunie 2019

Vizualizat de 377 utilizator/i

Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt de ani buni într-un proces accelerat de dezvoltare a rețelei de clinici stomatologice. Numai în 2019, Clinicile Dentare Dr. Leahu au scos peste 100 de posturi noi atât în ceea ce privește personalul specializat (medici, asistenți sau tehnicieni dentari) cât și personal administrativ. Livia Archip este Managerul Resurse Umane în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu și are responsabilitatea aducerii în cadrul businessului condus de dr. Ionuț Leahu al celor mai buni profesioniști din domeniul stomatologiei.

Livia, care sunt cele mai mari provocări la departamentul de HR al Clinicilor Dentare Dr. Leahu?
Una dintre cele mai mari provocări este să găsim oameni care să fie compatibili cu valorile Clinicilor Dentare Dr. Leahu. Totodată, este o provocare să angajăm un număr mare de oameni într-un timp relativ scurt și care să fie alocați pe diferite specializari .

Câți oameni veți angaja anul acesta și în ce departamente?
Până la finalul anului 2019 este necesar să angajăm aproximativ 100 de persoane, dispersate în toate departamentele Clinicilor Dentare Dr. Leahu, atât în București, cât și în țară.

Ce calități ar trebui să aibă o persoană care își dorește să facă parte din echipa Dr. Leahu?
Căutăm persoane care să fie dornice să se dezvolte din punct de vedere profesional și care să învețe lucruri noi în mod constant. Ne dorim să aducem oameni care pun pasiune în tot ceea ce fac și care sunt atente și exigente în munca lor, astfel încât împreună să avem cele mai bune rezultate.

De unde recrutați candidații pentru posturile libere?
Ne ajută foarte mult site-urile specializate de recrutare, recomandările interne si externe, târgurile de joburi, dar vin destul de mulți din aplicarea directă pe site-ul companiei, cliniciledrleahu.ro, în secțiunea Cariere. Pentru pozițiile de medici și asistenți medicali, colaborăm cu facultățile și școlile de specialitate.

Ce este diferit la o companie din zona medicală față de o corporație tradițională?
Există destul de multe diferențe între o companie medicală și o corporație. De exemplu, pozițiile pentru care recrutăm sunt nișate, iar candidații cu experiență în domeniul stomatologic, în special medicii, se orientează către deschiderea unui business propriu.

Care sunt problemele cu care te confrunți cel mai des din poziția pe care o ocupi?
În mare parte, recrutarea începe să se axeze pe găsirea persoanelor cu potențial, deoarece sistemul de învățământ nu tine pasul cu tehnologia care evoluează rapid și nu formează candidați care pot intra direct în câmpul muncii. Cu alte cuvinte, trebuie să găsim profesioniști pe care sistemul de învățământ nu îi pregătește suficient. În plus, există o lipsă de interes a absolvenților pentru posturile de entry-level și dorința unui venit prea mare raportat la experiența dobândită pentru pozitia pentru care a aplicat.

Cum ar trebui să fie un candidat pentru a nu primi mailul de la voi care să conțină propoziția „CV-ul dumneavoastră va rămâne în baza noastră de date”?
Viitorul nostru coleg trebuie să se identifice cu principiile călăuzitoare ale Clinicilor Dentare Dr. Leahu: suntem corecți si responsabili, învățăm unii de la alții, la timp și ne pasă.

Dacă vrei să faci parte din echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu încarcă CV-ul AICI. Ce oferim? Un mediu de lucru prietenos. La noi te aşteaptă o echipă tânără şi dinamică care va fi alături de tine în ascensiunea ta profesională.

Dr. Ionut Leahu
Dr. Ionut Leahu
Owner & Medic Dentist, competenţă Implantologie Orală la Dr. Leahu Dental Clinics
Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea.
Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134