search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • Română
it fr

Medicul Andrada Pace: “Îmi doresc să rezolv cu ușurință cazuri complexe”

 

Andrada Pace

De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 28 februarie 2019

Vizualizat de 184 utilizator/i

Medicul Andrada Pace face parte de ceva vreme din echipa Clinicilor dentare Dr. Leahu de la Pitești. “Doctorul stomatolog trebuie să stăpânească foarte bine arta comunicării cu pacientul”, explică Andrada, cea care își propune ca și în 2019 să se dezvolte din punct de vedere profesional, așa cum a făcut-o până acum. 

Andrada, dintotdeauna ți-ai dorit să studiezi stomatologia? De ce?
Da, cred că încă de când eram copil am visat să devin medic, poate nu neaparat stomatolog, dar eram sigură că voi urma drumul medicinei. În plus, mulți membri din familie lucrează în domeniul sănătății și cred că acesta a fost motivul principal pentru care am studiat medicina dentară.

Spune-mi ce te-a impresionat cel mai mult la Clinicile Dr. Leahu din Pitești, locul în care îți desfășori activitatea?
La Clinicile Dr. Leahu m-a atras cel mai mult faptul că medicii care lucrează aici dispun de aparatură performantă și tehnologie de ultimă generație, materiale de cea mai înaltă calitate, lucruri pe care nu le poti găsi în multe alte clinici și fără de care nu poți oferi pacienților sănătate reală și o experiență excepțională la dentist.

Ce planuri ai în următorii ani din punct de vedere profesional?
Din punct de vedere profesional, mi-ar plăcea să mă dezvolt, să învăț mai multe lucruri și să capăt experiența necesară pentru a putea rezolva cu ușurință cât mai multe cazuri dificile. Totodată, îmi doresc să comunic și mai bine cu pacientul și să înțeleg mult mai repede nevoile acestuia.

La Pitești, medicul Ionuț Leahu a efectuat mai multe intervenții de tipul SKY fast&fixed în care pacienți fără dinți au primit o lucrare fixă, finală, funcțională. Cum ți s-au părut intervențiile chirurgicale?
Interventiile cu implanturi dentare SKY fast&fixed au fost realizate cu succes, domnul doctor Ionuț Leahu și echipa de chirurgie au dat întotdeauna dovadă de profesionalism. Este chiar copleșitor să vezi bucuria pacienților după asemenea intervenții, când realizează că într-un timp foarte scurt li se oferă un zâmbet complet nou.

Ce te motivează cel mai mult să te trezești și să vii zi de zi la job?
Sunt multe motive care mă fac să vin cu zâmbetul pe buze la serviciu. Unul dintre ele este faptul că ajungi într-un ambient plăcut, cu oameni tineri, entuziaști, cu care este o adevărată plăcere să lucrezi.

Care este avantajul în a fi medic stomatolog în România față de a fi medic stomatolog în străinătate?
Avantajul cred că ar fi faptul că ești „acasă” și ai posibilitatea să ajuți pacientii români. Nu știu dacă este neaparat un avantaj să lucrezi în România și nu în strainătate, dar cu siguranță este un avantaj să lucrezi în Clinicile Dr Leahu, care sunt echipate cu aparatură de ultimă generație și care depășesc anumite standarde din străinătate.

Ai probleme cu dinții? Cauți o echipă de profesioniști în domeniul stomatologic? Sună la numărul de telefon 021 9134 fă-ți o programare la Clinicile Dr. Leahu. Rețeaua Dr. Leahu cuprinde astăzi șase clinici, patru în București, una în Pitești și una în Timișoara.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134