Medicul Cezara Goia: „Pacientul român e din ce în ce mai preocupat de sănătatea dentară”

 


De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 14 ianuarie 2019

Vizualizat de 913 utilizator/i

Lanţul de clinici stomatologice Dr. Leahu s-a extins în anul 2018 în Timișoara. Medicii din Banat sunt tineri, entuziaști și dornici să le ofere pacienților sănătate reală și o experiență excepțională. Acesta este și cazul Cezarei Goia, un medic stomatolog ce și-a dorit cu ardoare să lucreze în cadrul Clinicilor Dr. Leahu. 

Cezara, de ce ai ales Clinicile Dr. Leahu în detrimentul propriei afaceri?
Am optat pentru Clinicile Dr. Leahu deoarece am realizat îmbunatățirea majoră pe care o poate aduce munca în echipă și îmbunătățirea pe care o aduce aparatura de ultimă generație în ceea ce privește calitatea actului medical.

Ce ți se pare cel mai greu lucru la meseria de stomatolog?
Decizia de a alege această profesie a venit din pasiune și tocmai de aceea orice obstacol pe care îl întâlnesc îl privesc ca o provocare, nicidecum ca pe un lucru greu. 

Cum ai caracteriza pacientul român?
Pacientul român din zilele noastre a devenit din ce în ce mai educat și mai preocupat de sănătatea lui, atât cea generală, cât și atunci când vine vorba despre sănătatea dentară.

Te-ai gândit vreun moment să profesezi în București sau chiar în afara țării?
Deși sunt foarte atașată de orașul natal, mi-a trecut de multe ori prin gând să ajung să profesez în Capitală. Deocamndată aleg să rămân în Banat.

Ce ți-ai propus pentru anul 2019 pe plan profesional?
Pentru anul 2019 mi-am propus să evoluez pe ramura protetică a stomatologiei, care a fost mereu o pasiune pentru mine. Vreau să învăț și mai mult, să cresc din punct de vedere profesional și să readuc zâmbetul pe chipul cât mai multor pacienți.

Dacă ar fi să caracterizezi meseria de stomatolog într-un cuvânt, care ar fi acela?
Grea întrebare. Totuși, dacă ar fi să caracterizez meseria de stomatolog într-un singur cuvânt, acela ar fi „empatie”. 

Ai dinți lipsă și ai nevoie de implanturi? Vrei să faci un control de rutină într-un cabinet stomatologic dotat cu aparatură de ultimă generație? Nimic mai simplu. Sună la numărul de telefon 0745 098 333 și un specialist al Clinicilor Dentare Dr. Leahu te va consilia.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777