Medicul Cosmin Plesko: “La job ne simțim ca într-o familie”

 


De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 22 ianuarie 2019

Vizualizat de 2.028 utilizator/i

Atunci când vrei să faci bine, stomatologia este un bun instrument pentru a-i scăpa pe pacienți de durere. Pentru a fi mai aproape de românii din vestul țării, lanțul de clinici stomatologice Dr. Leahu a deschis în luna noiembrie la Timișoara cea de-a șase clinică. Cosmin Plesko este unul dintre primii medici dornici să facă bine și să ducă tratamente la cel mai înalt nivel. Și, evident, să le ofere românilor sănătate reală și o experiență excepțională, misiunea Clinicilor Dr. Leahu.

Cosmin, cum este să fii, pentru un moment, singurul medic bărbat printre atâtea femei în Clinicile Dr. Leahu din Timișoara?
Femeile sunt de obicei mai ambițioase decât bărbații. Vreau să demonstrez că lucrurile nu stau chiar așa și faptul că sunt în minoritate nu face decât să mă motiveze. Recunosc că sunt și răsfățat de către colegele mele, dar promit să fiu un coleg bun și un sprijin de nădejde pentru ele.

Dintotdeauna ți-ai dorit să studiezi stomatologia? De ce?
Hotărârea de a studia stomatologia am luat-o în primii ani ai liceului. Recunosc că luasem în calcul mai multe profesii dar, să spun așa, am simțit că stomatologia mi s-ar potrivi cel mai bine. Am ajuns acum să practic meseria pe care mi-am ales-o și sunt mulțumit pe deplin de alegerea făcută și totodată de fiecare caz dus la final cu succes.

Spune-mi ce te-a impresionat cel mai mult la Clinica Dr. Leahu din Timișoara?
În primul rând am fost impresionat de profesionalismul și seriozitatea de care dau dovadă toți angajații acestei clinici, începând de la medici, asistenți, și ajungând până la cei din echipa de marketing. Totodată sunt foarte încântat de ideea că într-un timp atât de scurt, de când a fost deschisă clinica Dr. Leahu din Timișoara, toți cei care ne desfășurăm activitatea aici am devenit foarte apropiați, simțindu-ne adesea la locul de muncă ca într-o familie frumoasă și foarte numeroasă.

Ce planuri ai în următorii ani din punct de vedere profesional?
Anii ce vor urma vreau să îi dedic în totalitate carierei mele, dorind să urmez cursurile de rezidențiat specializarea chirurgie dento-alveolară pentru a putea pe viitor să contribui la intervențiile cu implanturi SKY fast&fixed Bredent realizate de domnul Dr. Ionuț Leahu. Vreau să merg pe urmele dumnealui.

La Timișoara, Dr. Ionuț Leahu a efectuat mai multe intervenții de SKY Fast&Fixed. Cum ți s-au părut intervențiile chirurgicale?
Intervențiile cu implanturi SKY fast&fixed Bredent sunt de o complexitate ridicată, pe acestea domnul dr. Leahu le realizează cu mult profesionalism și cu multă dedicare. Dacă ar fi să descriu intervențiile chirurgicale într-un cuvânt aș zice că sunt… perfecte.

În cadrul Clinicilor Dr. Leahu, o echipă de medici specialiști îți stă la dispoziție pentru a-ți răspunde la întrebări și a-ți oferi cele mai eficiente tratamente, la cel mai înalt nivel de performanță. Programează-te la numărul de telefon 021 9134!

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134