Medicul dentist, specialist CEREC CAD/CAM , cel care îți oferă garanția zâmbetului nou într-o oră

 

De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 0 | 7 septembrie 2016

Vizualizat de 2.792 utilizator/i

Colegul nostru Dr. Alex Dragu reușește de fiecare dată  să rezolve cazurile complexe ale pacienților, care primesc  un zâmbet nou cu ajutorul coroanelor și fațetelor dentare realizate la CEREC.

Repede, bine și fară durere sunt cuvintele care  descriu cel mai bine activitatea de zi cu zi a specialistului nostru CEREC CAD/CAM.

  1. De ce ați ales să practicați stomatologia?

Sunt din Prahova, comuna Lapos, și de mic am fost fascinat de stomatologie. Încă din copilărie am știut că asta este ceea ce vreau să fac toată viața, iar pasiunea pe care o pun pentru fiecare pacient se vede în rezultatele pe care le obțin.

Am început să lucrez în acest domeniu încă din facultate, primul job a fost într-un laborator de tehnică dentară. Probabil de aici a venit și pasiunea mea pentru protetică.

  1. Cum ați ajuns să lucrați la Clinicile Dr. Leahu?

L-am cunoscut pe Dr. Leahu la un curs. Am purtat câteva discuții foarte interesante din care mi-am dat seama că aș avea foarte multe de invățat de la acesta, așa că am păstrat legatura și ulterior am început o colaborare,care durează de 2 ani. Am fost încântat că în clinici se  lucrează la standarde înalte, utilizând tehnologie de ultimă generație. Astfel, nu doar pacientul are de câștigat, dar și noi, medicii.

  1. Cum ați caracteriza echipa din care faceți parte?

Suntem o echipă frumoasă, tânără și extrem de motivată. Fiind înconjurat de persoane foarte apropiate ca vârstă, sunt motivat să învăț continuu pentru a fi cel mai bun. Desigur, ne ajutăm reciproc și lucrăm împreună pentru a rezolva cazuri complexe. Suntem prieteni, iar asta face ca munca să fie mult mai plăcută.

  1. Cât de importantă este cazuistica variată pentru parcursul dumneavoastră profesional?

Faptul că întâlnești pacienți cu tot felul de cazuri te ajută să te dezvolți profesional foarte mult și  te provoacă permanent să dai ce ai mai bun din tine. Atunci când întâlnești un caz complex ești motivat să îi oferi pacientului cel mai bun tratament și chiar dacă uneori poate fi extenuant, la sfârșitul zilei ești mândru de ce ai realizat.

  1. Ce vă place cel mai mult din ceea ce faceți aici?

În momentul de față sunt axat pe partea de protetică, în special pe sistemul Cerec CAD/CAM. Cu acest sistem le pot oferi pacienților tratamente de calitate ridicată într-o singură ședință, reducând foarte mult timpul de așteptare a lucrărilor protetice. Cu CEREC nu mai este nevoie de amprentarea tradițională, iar lucrările protetice se realizează chiar în clinică, sub privirea pacientului. Astfel,putem să redăm zâmbetul pacienților într-o singură zi.

  1. Ce face Dr. Alex Dragu în timpul liber?

În general nu îmi rămâne prea mult timp pentru pasiunile mele, dar atunci când vreau să mă relaxez, aleg să plec din oraș. De obicei aleg să merg la munte, să fac drumeții și să mă plimb cu bicicleta prin pădure.

Începe-ți cariera la Dr. Leahu – Clinici Dentare Spune-ne câte ceva despre tine şi lasă-ne CV-ul tău aici, iar noi te vom contacta.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134