search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Medicul Evelina Colman: „Punctul forte al Clinicilor Dr. Leahu îl reprezintă investițiile în tehnologie”

 

Evelina Colman

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 11 februarie 2019

Vizualizat de 650 utilizator/i

Pitești a fost primul oraș din provincie unde Clinicile Dr. Leahu au continuat extinderea business-ului început în anul 2010. Zeci de pacienți trec zilnic pragul clinicii situată pe strada Doaga, nr. 11 și se bucură de servicii stomatologice de excepție. Medicul Evelina Colman face parte din echipa Dr. Leahu de la Pitești și, asemeni colegilor săi, consideră că cel mai plăcut sentiment este să-i ajute pe pacienți să scape de dureri.

Evelina, care este prima impresie după aproape un an de lucru în cadrul echipei Clinicile Dr. Leahu?
Marele avantaj în a lucra în cadrul acestor clinici este că, practic, avem la dispoziție o mare enciclopedie: cunoștințele tuturor celor aproximativ 70 de medici specialiști, acumulate de-a lungul anilor. Colegii noștri sunt gata oricând să împărtășească din experiențele lor. În plus, beneficiem și de cursurile de perfecționare care sunt organizate regulat.

Care este cel mai frumos lucru în a fi medic stomatolog?
Pentru mine cel mai frumos lucru îl reprezintă posibilitatea de a ajuta oamenii să scape de dureri și să uite de frica de stomatolog, acolo unde aceasta există. De fiecare dată îmi propun să îi fac să vină periodic și cu drag la stomatolog.

Care crezi că este punctul forte al Clinicilor Dr. Leahu?
Punctul forte al Clinicilor Dr. Leahu constă în faptul că suntem la curent cu toate noutățile din stomatologie și deținem aparatură de ultimă generație care ne ajută, pe noi, medicii, la elaborarea unui diagnostic corect (de exemplu, ortopantomograma, CBCT), iar pe pacienți să beneficieze de o experiență excepțională, tratamente rapide și rezultate imediate.

De ce ai ales să practici stomatologia aici, într-o perioadă în care mulți medici aleg să plece din țară?
România este o țară cu oameni frumoși și cred cu tărie că are un potențial enorm de dezvoltare. Consider că în România încă se mai poate face stomatologie din pasiune și la standarde înalte, ca în Occident. 

Care este problema cu care te confrunți cel mai des din postura de medic dentist?
Cel mai des întâlnesc pacienți care nu conștientizează importanța îngrijirii dinților și consideră că atâta vreme cât nu doare nimic nu există probleme de rezolvat. Este important să înțelegem că patologiile de la nivelul cavității orale pot avea repercusiuni sistemice: afecțiuni ale stomacului, probleme digestive, chiar și depresii induse de lipsa dinților.

Crezi că pacienții țin cont de sfaturile medicului stomatolog?
Depinde foarte mult de fiecare pacient în parte: unii dintre aceștia respectă cu rigurozitate indicatiile pe care le primesc: aici predomină copiii, care dacă sunt stimulați corespunzător prin recompense, diplome, etc. vor avea rezultate excelente care se vor vedea toată viața. Alți pacienți sunt mai greu de stimulat. În general, adulții și-au format deja un obicei, un ritual de îngrijire mai greu de schimbat. Totuși, este datoria mea să le ofer acestora toate informațiile și să fac tot posibilul să îi fac să conștientizeze importanța igienei dentare, a vizitelor periodice la medicul stomatolog, dar mai ales renunțarea la obiceiurile vicioase, de exemplu, fumatul ori consumul de alcool. Acestea din urmă sunt factorii cheie în dezvoltarea cancerelor orale care sunt din ce în ce mai frecvente în ultimul deceniu.

Dacă ești în căutarea unei experiențe excepționale și a unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, sună pentru o programare în cadrul Clinicilor Dr. Leahu la numărul de telefon 021 9134. Puteți alege una dintre cele patru clinici din București (Rin, Caramfil, Victoriei, Pipera), fie clinica Dr. Leahu din Pitești, fie clinica din Timișoara.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134