„Mi-am promis mie, că atunci când voi fi asistent medical, voi încerca să alin suferința prin vorbe calde.”- Interviu Csinzia Stoie, asistent medical

 

Asistent medical in cabinetul de medicina dentara
Csinzia Stoie, asistent medical în cadrul Centrului de Excelență regional Oradea

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 26 august 2022

Vizualizat de 348 utilizator/i

Csinzia Stoie este asistent medical în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Oradea și ne-a mărturisit că a ales domeniul stomatologiei pentru a le oferi pacienților cea mai bună experiență atunci când trec pragul unei clinici dentare.

Pasiunea și dorința de a învăța lucruri noi i-au ghidat Csinziei întreaga carieră și au ajutat-o să se bucure de fiecare zi în parte. Despre experiența profesională, despre provocările zilnice din cabinetul de medicină dentară ne povestește chiar Csinzia Stoie, în următorul interviu.

Ce te-a determinat să alegi cariera de asistent medical?

Atunci când m-am decis să fiu asistent medical mi-am făcut o promisiune, că o să am un comportament și o conduită așa cum aș vrea ca alți asistenți să le aibă la persoana mea. Mi-am promis mie, că atunci când voi fi asistent medical, voi încerca să alin suferința prin vorbe calde.

De ce ai ales Clinicile Dentare Dr. Leahu?

O colegă mi-a recomandat să fac parte din echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Oradea. Seriozitatea, amabilitatea și profesionalismul personalului sunt lucruri care m-au determinat să fac parte din echipă.

Cum gestionezi temerile pacientului atunci când se află în cabinet?

Îl poftesc în cabinet, îi vorbesc cu blândețe, creând o discuție cât mai plăcută cu pacientul, încurajându-l spre efectuarea cu încredere a manoperelor necesare.

Asistentul medical și medicul stomatolog fac echipă pentru a realiza manopere dentare. Ce atuuri trebuie să aibă această echipă ca actul medical să fie un succes?

Din punctul meu de vedere și în concordanță cu experiența profesională, relația medic-asistent trebuie să fie una foarte bună. Comunicarea având un rol foarte important. Modul de lucru trebuie să decurgă în cele mai bune condiții creându-se un ambient plăcut.

Ce te motivează să dai tot ce e mai bun la acest job?

Feedback-ul pozitiv al pacienților care beneficiază de servicii de calitate și încrederea pe care ne-o acordă și cu care recomandă la rândul lor Clinicile Dentare Dr Leahu.

Povestește-mi despre o situație în care ți-a fost atribuită o sarcină cu care nu erai familiară și cum ai rezolvat-o.

Aș putea să descriu experiența de la prima amprentare, într-o zi de chirurgie, pentru o lucrare de tip Fast & Fixed, care mi-a creat emoții mari. Ca să nu uit nimic, mi-am luat notițe cu ce anume trebuie să conțină amprentarea și pachetul ce trebuie trimis spre laborator. Ca să mă asigur că totul este perfect, mi-am rugat o colegă cu experiență să mă asiste și să mă ajute. Totul a decurs cu un succes neașteptat, pentru toată lumea, inclusiv pentru pacient. La final, medicul s-a declarat foarte mândru de echipa pe care am format-o.

Dacă ești în căutarea unei noi oportunități profesionale, dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă pasionată și dacă ești dornic să înveți lucruri noi, scrie-ne și trimite CV-ul tău la adresa de e-mail claudia.andrei@drleahu.ro. Descoperă job-urile disponibile din București sau din țară pe pagina noastră dedicată carierelor.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777