Motive să porți aparat dentar

 


De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 13 iulie 2018

Vizualizat de 2.234 utilizator/i

Aparatul dentar a devenit, în ultima perioadă, un accesoriu în trend. Totuși, înainte de „a fi la modă”, aparatul dentar este un accesoriu necesar celor care nu au o dantură perfectă. Site-ul Cliniciledrleahu.ro îți prezintă mai multe motive pentru care ar trebui să porți aparat dentar, dacă medicul stomatolog recomandă acest lucru.

O dantură frumoasă este ca o carte de vizită. Aparatul dentar ajută la îndreptarea dinților și la redobândirea încrederii în propria persoană. În fond, cui nu-i place să discute cu un interlocutor care are o dantură perfectă?

Aparatul dentar te ajută ulterior și la scăderea riscului de apariție a problemelor dentare. Din pricina faptului că dinții sunt înghesuiți, igienizarea se face foarte greu și astfel apar tartrul, cariile sau și mai grav, necrozele dentare. Durata de viață a dinților va fi prelungită considerabil după câteva luni sau ani de purtat aparatul dentar, durata depinzând de la un caz la altul.

Când vine vorba despre o masticație corectă, aparatul dentar este accesoriul care ajută la acest lucru. După folosirea aparatului și îndreptarea dinților, mușcătura va deveni normală și forțele vor fi distribuite în egală măsură pe toți dinții folosiți în masticație.

Medicii dentiști recomandă folosirea aparatului dentar încă de la vârsta de 7 ani. În urma purtării aparatului dentar se pot corecta și probleme legate de digestie întrucât dacă alimentele nu sunt mestecate corect, pacientul poate întâmpina probleme gastrointestinale.

În ultimii ani, oferta a devenit extrem de variată în ceea ce privește aparatele dentare. Astăzi, pacienții pot să opteze pentru un aparat dentar invizibil Incognito, un aparat dentar transparent Safir, un aparat dentar invizibil Invisalign, un aparat dentar Damon etc.

Te așteptăm în Clinicile dentare Dr. Leahu pentru o consultație de specialitate cu informații mai detaliate și plan de tratament personalizat. Pentru programări ne poți suna la numărul 021 9777!

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777