My Smile in a box

Cum ar fi să ai o cutie care să conțină toate informațiile importante despre zâmbetul tău așa cum este el acum?

DE CE?

Pentru că dinții și zâmbetul se schimbă de-a lungul vieții

de-ce

Pe parcursul vieții zâmbetul nostru suferă modficări prin schimbarea culorii, formei (abraziune, eroziune, etc), poziției dinților sau, mai grav, prin pierderea unor dinți fie din cauze accidentale (traumatisme) fie medicale ( afecțiuni netratate la timp).

De multe ori, în activitatea noastră am întâlnit pacienți care aveau nevoie de tratamente dentare și care ne spuneau că își doresc să primească de la noi dinți „frumoși” cum i-au avut în tinerețe. Extrem de dificil de îndeplinit această dorință fără informații cât mai precise despre parametrii zâmbetului original.

Cum ar fi ca fiecare dintre noi să aibă acasă o cutie în care să fie păstrate toate informațiile necesare unui specialist pentru a putea restaura un zâmbet alterat?

ACUM EXISTĂ !

Am creat pentru tine My smile in a box și vom pune în ea toate informațiile necesare, pe baza cărora ORICÂND, ORIUNDE, ORICE echipă medicală va putea să-ți restaureze zâmbetul așa cum l-ai avut inițial.

4 PAȘI SIMPLI

Pentru a-ți oferi „My smile in a box”

Va fi o experiență extrem de plăcută și complet lipsită de orice durere sau disconfort. Va fi amuzant și ne vom simți bine împreună.

1.SCANAREA ARCADELOR DENTARE

1.SCANAREA ARCADELOR DENTARE

Vom folosi o cameră video specială (Omnicam – CEREC) cu ajutorul căreia vom face o amprentă optică a arcadelor dentare, iar computerul va genera modelele virtuale ale arcadelor tale dentare. Fișierul cu modelele virtual) va fi salvat pe stickul USB pe care il vei gasi in „My smile in a box„

2.PRINTAREA MODELELOR 3D

2.PRINTAREA MODELELOR 3D

Modelele virtuale obținute în prima etapă vor fi transferate spre o imprimanta 3D cu ajutorul căreia vom printa modelele arcadelor tale dentare. Și aceste fisiere vor fi salvate pe stickul USB din „My smile in a box„

3.PROTOCOL FOTOGRAFIC PROFESIONAL

3. PROTOCOL FOTOGRAFIC PROFESIONAL

Acum vei deveni un FOTOMODEL pentru că vei intra în studioul nostru fotografic unde iți vom face un set complet de fotografii profesionale în care se vor regăsi toate informațiile fundamentale ale zâmbetului tău. Tot portofoliul foto video îl vei regăsi pe USB stickul din „My smile in a box„

4.PRIMEȘTI ”MY SMILE IN A BOX”

4. PRIMEȘTI "MY SMILE IN A BOX"

Toate informațiile înregistrate vor fi puse în „My smile in a box„. În cutie vei găsi: modelele printate 3D + un USB stick pe care se vor regăsi fișierele cu modelele arcadelor dentare, fișierele pe baza cărora pot fi printate alte modele și portofoliul foto video.

ACUM ZÂMBETUL TĂU ESTE LA ADAPOST!

Noi îți dorim din tot sufletul să nu fie nevoie să apelezi niciodată la ”My smile in a box” dar, în caz că totuși vei avea vreodată nevoie vei fii liniștit pentru că toate informațiile esențiale sunt la îndemână.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777