„Nu există nu se poate în stomatologie!”, o campanie Clinicile Dr. Leahu III

 


De: | Etichete: , , , , , , | Comentarii: 0 | 20 august 2018

Vizualizat de 1.232 utilizator/i

Lipsa de soluții la o problemă stomatologică este coșmarul oricărui pacient. Unii dintre medici nu le pot oferi pacienților toate alternativele pentru că nu dispun de aparatură medicală performantă. Există și o altă categorie de doctori care nu este la curent cu descoperirile și noutățile din lumea stomatologică.

Tocmai de aceea, Clinicile Dentare Dr. Leahu lansează „Nu există nu se poate în stomatologie!”, o campanie menită să vină în sprijinul pacienților din întrega țară, dar și din străinătate.

Eugenia Cerasela Enache a ajuns la Clinicile Dr. Leahu în urmă cu câteva luni, după ce un medic stomatolog din Craiova i-a recomandat o proteză dentară ca ultimă soluție pentru problemele de natură stomatologică cu care se confruntă.

„Sufăr de parodontoză de ani buni. În anul 2010, un medic din Craiova mi-a spus că nu mai e nimic de făcut și mi-a propus să-mi scoată toți dinții și să-mi pună proteză, dar nu am vrut să procedez astfel. Atunci, am început să caut alternative pentru că am exclus din start ideea să port toată viața o proteză”, a explicat Eugenia Cerasela Enache.

Aceasta a adăugat: “Din 2016 și până astăzi am pierdut mai bine de 5 dinți. Astfel, am ajuns la Clinicile Dr. Leahu unde am avut parte de un implant Sky fast&fixed și un implant zigomatic care să-mi ofere șansa la o viață normală”.

„Scopul nostru, în cadrul Clinicilor Dr. Leahu, este să-i ajutăm pe pacienți. Nu este normal ca pacientul să nu poată alege, mai ales că vorbim de anul 2018, când stomatologia a evoluat atât de mult. Doamna Eugenia Cerasela Enache a beneficiat de implant Sky fast&fixed de la Bredent și implant zigomatic”, spune și Ionuț Leahu, CEO Clinicile Dr. Leahu.

Acesta a punctat: “Campania ‘Nu există nu se poate în stomatologie!’ vrea să ofere pacientului opțiuni. Totodată, scopul nostru este ca problemele stomatologice să fie rezolvate repede și eficient și lucrările să fie garantate pe o perioadă cât mai lungă de timp”.

Așadar, pentru echipa din cadrul Clinicilor Dr. Leahu “Nu există nu se poate în stomatologie!”. Indiferent cât este de complicat, vino la noi și o să pleci fie cu un plan de tratament excelent, fie cu dantura complet funcțională. Tu alegi! Programează-te la numărul de telefon 021 9777!

„Nu există nu se poate în stomatologie”, o campanie Clinicile Dr. Leahu II

„Nu există nu se poate în stomatologie”, o campanie Clinicile Dr. Leahu I

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777