„Nu există nu se poate în stomatologie!”, o campanie Clinicile Dr. Leahu IV

 

Mihaela Tărcatu

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 7 septembrie 2018

Vizualizat de 573 utilizator/i

Echipa Clinicilor Dr. Leahu a lansat recent campania „Nu există nu se poate în stomatologie!”. Ideea campaniei a pornit de la poveștile pacienților care au schimbat fără succes mai mulți medici stomatologi în speranța că se vor găsi soluții pentru problemele lor.

Două dintre aceste paciente au ajuns pe mâna specialiștilor din cadrul Clinicilor Dr. Leahu și de acum înainte pot avea o viață normală și se vor putea bucura de gustul tuturor alimentelor dorite. Pentru aceste doamne, „Nu se poate!” s-a transformat după doar o consultație în „Da, se poate!”.

Rusu Aura a ajuns la Clinicile Dr. Leahu în urmă cu câteva luni, după ce medicul stomatolog din Bârlad i-a recomandat ca ultimă soluție o proteză dentară. „Mă confrunt de la vârsta de 18 ani cu probleme stomatologice. La acea vreme mi-a fost pusă prima coroniță și de atunci periodic am avut de furcă cu dinții”, explica Rusu Aura.

Odată ajunsă la Clinicile Dr. Leahu, profesioniștii i-au sugerat doamnei Rusu Aura Sky fast&fixed, o metodă de reconstrucție totală a danturii ce se adresează pacienților fără dinți sau cu dinți bolnavi care își doresc un zâmbet complet nou în doar 24 de ore.

„Sunt tânără, nu mă vedeam deloc cu proteză sau, mai rău, fără dinți și de asta am venit la București. Mi-a fost teamă de intervenția propriu-zisă dar acum, la final, sunt mai mult decât mulțumită de rezultat”, concluzionează Rusu Aura, în vârstă de 42 de ani.

Mihaela Tărcatu este un alt caz căruia medicii stomatologi din provincie i-au transmis că problema cu care se confrunta nu are rezolvare. Astfel, dacă nu ar fi ajuns în Clinicile Dr. Leahu, pacienta ar fi fost încă unul dintre zecile de mii de români care urma să poarte o proteză mobilă întreaga sa viață.

„Suntem din Slobozia. Medicul nostru de acolo i-a recomandat soției să poarte proteză. Am refuzat din start și am început să căutăm soluții, așa am aflat de tehnica SKY fast&fixed și de domnul doctor Leahu. Clinicile dumnealui sunt dotate cu aparatură medicală de ultimă generație, ceea ce nu poate duce decât la tratamente moderne și eficiente”, a explicat soțul Mihaelei Tărcatu, vizibil încântat de alegerea făcută.

Iată că, pentru echipa din cadrul Clinicilor Dr. Leahu, “Nu există nu se poate în stomatologie!”. Indiferent cât este de complicat, vino la noi și o să pleci fie cu un plan de tratament excelent, fie cu dantura complet funcțională. Tu alegi! Programează-te la numărul de telefon 021 9777!

„Nu există nu se poate în stomatologie”, o campanie Clinicile Dr. Leahu III

„Nu există nu se poate în stomatologie”, o campanie Clinicile Dr. Leahu II

„Nu există nu se poate în stomatologie”, o campanie Clinicile Dr. Leahu I

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777