„Nu există nu se poate în stomatologie”, o campanie Clinicile Dr. Leahu II

 

Aura Rusu

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 14 august 2018

Vizualizat de 1.464 utilizator/i

„Nu se poate face nimic!”, este propoziția pe care o aud zilnic pacienți cu probleme stomatologice grave. Mulți dintre medici, din neștiință sau din lipsă de aparatură performantă, nu le oferă pacienților toate alternativele. Și atunci, din ceea ce putea fi alegerea pacientului, devine doar alegerea medicului. Astfel, sunt cazuri în care pacienților care au rămas fără dinți în gură li se recomandă proteza dentară.

Rusu Aura a ajuns la Clinicile Dr. Leahu în urmă cu câteva luni, după ce medicul stomatolog din Bârlad i-a recomandat ca ultimă soluție o proteză dentară. „Mă confrunt de la vârsta de 18 ani cu probleme stomatologice. La acea vreme mi-a fost pusă prima coroniță și de atunci periodic am avut de furcă cu dinții”, explica Rusu Aura.

„Nu există nu se poate în stomatologie”, o campanie Clinicile Dr. Leahu I

Odată ajunsă la Clinicile Dr. Leahu, profesioniștii i-au sugerat doamnei Rusu Aura Sky fast&fixed, o  metodă de reconstrucție totală a danturii ce se adresează pacienților fără dinți sau cu dinți bolnavi care își doresc un zâmbet complet nou în doar 24 de ore.

„Sunt tânără, nu mă vedeam deloc cu proteză sau, mai rău, fără dinți și de asta am venit la București. Mi-a fost teamă de intervenția propriu-zisă dar acum, la final, sunt mai mult decât mulțumită de rezultat”, concluzionează Rusu Aura, în vârstă de 42 de ani.

Nici Dumitrescu Ionel nu a avut parte, cât timp a locuit în România, de cele mai bune tratamente medicale. „Am avut boala parodontală, care netratată, în timp, a măcinat osul și a dus la pierderea dinților. Am venit la Clinicile Dr. Leahu pentru tehnica SKY fast&fixed și câteva implanturi”, explică bărbatul care stă de ani buni pe meleagurile canadiene.

„Sunt cu adevărat profesioniști, exact ca în străinătate, cu excepția faptului că acolo, de exemplu, în Canada, prețurile sunt duble. Domnul Doctor Leahu este ca un prieten, îți dă încredere, curaj, chiar dacă vii cu teamă. Recomand clinicile Dr. Leahu!”, concluzionează Dumitrel Ionescu.

Încântat de serviciile medicale din cadrul Clinicilor Dr. Leahu, Dumitrel Ionescu i-a recomandat și soției sale să își rezolve problemele dentare. Pentru că, în cadrul Clinicilor Dr. Leahu, nu există nu se poate.

Sunteți în căutarea unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, sunați pentru o programare în cadrul Clinicilor Dr. Leahu la numărul de telefon 021 9777.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777