„Nu există nu se poate în stomatologie!”, o campanie Clinicile Dr. Leahu

 

Medic si asistenta care efectueaza un tratament pentru abces dentar
Tratamentul abcesului dentar poate fi diferit la fiecare pacient, în funcție de etapa afecțiunii

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 2 | 26 iulie 2018

Vizualizat de 689 utilizator/i

Zi de zi, zeci de pacienți trec pragul Clinicilor Dr. Leahu. Mulți dintre ei vin pentru prima dată într-un cabinet stomatologic, însă există și alții care nu au găsit rezolvare în altă parte și, în goana după soluții, apelează la specialiștii Clinicilor Dr. Leahu. Mai mulți pacienți s-au confruntat cu lipsa de soluții din partea medicilor dentiști și au găsit rezolvarea în cadrul Clinicilor Dr. Leahu. Fiindcă pentru noi, cei din echipa Dr. Leahu, „Nu există nu se poate în stomatologie!”.

Cojocaru Daniela, mama unui copil autist în vârstă de 18 ani care a fost tratat la Clinica Dr. Leahu din Pitesti, a mers dintr-un cabinet în altul în căutarea de soluții. „Nu este ușor pentru un copil cu autism să meargă la stomatolog. Acești copii nu au răbdare să stea prea mult timp cu gura deschisă și trebuie sedați. Mulți dintre medici refuză din start să îi trateze, iar alții nu au experiență cu ei și nu ne primesc”, a explicat Cojocaru Daniela.

Rezolvarea a venit de la Clinica Dr. Leahu din Pitești, acolo unde copilul a beneficiat de tratament corespunzător, la standarde înalte . Acum, acesta se simte bine și a scăpat de durerile dentare.

Un alt pacient nemulțumit de faptul că medicii s-au ferit să-l trateze este și Adrian, din Craiova. Bărbatului cel căruia mai mulți medici i-au spus că nu există soluții pentru dinții pe care i-a pierdut.

„Am fost la cabinetul stomatologic din provincie unde, fie nu aveau soluții, fie aveau niște soluții secundare, iar tratamentul se întindea pe o perioadă lungă de timp. Tocmai de aceea am decis să vin la București și să vorbesc cu medicul Ionuț Leahu, cel care deși mi-a spus că nu va fi ușor, rezolvare există”, a spus Adrian. Acesta a adăugat: “Nu vreau să acuz pe nimeni dar, poate că, uneori, este extrem de important și cum pui problema și cum vorbești cu pacientul”.

Doamna Popescu, o altă pacientă a Clinicilor Dr. Leahu, nu si-a neglijat sănătatea si a mers la medicul stomatolog periodic. Totusi aceasta si-a ales un “dentist de cartier” slab informat, cu un cabinet stomatologic modest. Doctorul, nefiind specialist parodontolog, nu și-a dat seama că Dorina Popescu suferă de parodontoză și nu a fost sfatuită să își trateze boala din timp.

„Doctorul Ionuț Leahu mi-a explicat pas cu pas și pe întelesul meu ce presupune fiecare interventie în parte, doctorii mi-au aratat materialele și tehnologia pe care o folosesc. Mi s-a prezentat clar costul. În timpul intervenției chirurgicale, am avut parte de tot suportul, medic anestezist pentru sedarea constientă, masca cu oxigen, perfuzii, aparate pentru monitorizarea inimii. M-am simtit ca într-un spital de top. Am avut nevoie de aditie osoasă, operație de sinus lift și grefă de gingie”.

Așadar, pentru echipa Clinicilor Dr. Leahu “Nu există nu se poate în stomatologie!”. Indiferent cât este de complicat, vino la noi și o să pleci fie cu un plan de tratament excelent, fie cu dantura complet funcțională. Tu alegi! Programează-te la numărul de telefon 021 9777

Dr. Ionut Leahu

Comentarii

2 thoughts on “„Nu există nu se poate în stomatologie!”, o campanie Clinicile Dr. Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777