021 9134 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

O consultație la Dr. Irina Ceban este ca o ședință de terapie

 

De: | Etichete: , , , , , , , | Comentarii: 0 | ianuarie 17th, 2017

Vizualizat de 909 utilizator/i

Consideră că stomatologul trebuie să fie și un bun psiholog. O consultație la Dr. Irina Ceban este ca o ședință de terapie. Nu se grăbește niciodată să impună un tratament, înainte ca pacientul să fie pe deplin convins. Este medicul preferat al celor care au frică de stomatolog pentru că întotdeauna găsește cuvintele potrivite pentru a-i face să înțeleagă care este cea mai bună alegere. Și-a dorit să lucreze cu specialiști în domeniu și cu cele mai noi tehnologii și, tocmai de aceea, a ales să facă parte din echipa Clinicilor DR. Leahu.

  1. Cum descrieți parcursul dvs în domeniul medicinei dentare?

Pasiunea pentru medicină a pornit de la mama mea, care este medic . Deși nu am ales să o urmez întocmai, am ales tot o meserie prin care pot sa ajut oameni. De mică mi-au plăcut zâmbetele strălucitoare pe care le vedeam în filme, iar asta m-a determinat să vreau să fac pe toată lumea să zâmbească. Am început să lucrez în domeniu din anul 3 de facultate, iar atunci mă gândeam cum aș putea să lucrez nu doar estetic ci și rapid. Progresul tehnologic m-a ajutat să îmi îndeplinesc această dorință, tehnologia CEREC Cad/Cam îmi permite să le ofer pacienților dinți perfecți în doar o oră.

  1. De ce ați ales să lucrați la clinicile Dr. Leahu

Urmăream pagina Dr. Leahu de foarte mult timp pe Facebook și știam că este un dentist bun.  Dorind să lucrez cu cei mai buni oameni din domeniu și cu cele mai moderne tehnologii, am hotărât să mă alătur echipei  sale de profesioniști.

  1. De ce calități are nevoie un stomatolog în afară de a fi un bun cunoscător în domeniul său?

În primul rând, un stomatolog trebuie să fie un psiholog foarte bun. Pe parcursul carierei am întâlnit foarte mulți pacienți cu teamă de dentist, care veneau pentru prima oară într-un cabinet stomatologic. Acești pacienți necesită o atenție deosebită și o persoană care să le ofere siguranța.

  1. Ce ați sacrificat pentru a atinge aceste performanțe profesionale?

Nu pot să spun că am sacrificat ceva anume. Știam unde mă duc și cât de greu o să-mi  fie la început ,cât stres voi avea și câte nopți nedormite, dar am fost pregătită pentru că am fost dintotdeauna pasionată de medicină. Stomatologia se face doar din pasiune, asta dacă vrei să ai succes și satisfacția unui lucru bine făcut.

  1. Care este cea mai frumoasă amintire din cariera dumneavoastră?

Am avut numeroase experiențe frumoase, însă cea care m-a marcat am trăit-o în anul 4 de facultate la stagiul de pedodonție. A trebuit să tratez un copil care venea pentru  prima oară la medicul dentist și avea o teamă excepționala, încât nici nu voia să se așeze pe scaun. Într-un final, după o discuție lungă și o ședință scurtă de tratament am reusit. Drept recompensă, mama îi pregătise o ciocolățică, pe care fetița mi-a oferit-o. Mi-a spus:  “Data viitoare tot la dumneavoastră vreau sa vin!” Am rămas surprinsă, dar mi-a oferit un sentiment de satisfacție enorm. Mi-am dat seama că am reușit să fac o treabă bună!

  1. Cum vă simțiți atunci când reușiți să readuceți zâmbetul unui pacient?

Nu mă grăbesc niciodată să aleg un tratament sau să impun ceva anume. Încerc în primul rând să aflu ce își dorește fiecare pacient. Pentru unii este important aspectul imediat, în timp ce pentru alții sunt esențiale sănătatea și rezistența lucrării. Pentru mine, fiecare dorință este prioritară și, după ce le explic pacienților opțiunile de tratament, ne sfătuim pentru a alege cea mai bună soluție pentru cazul dat. Mă simt mândră pentru ceea ce fac și mă bucur enorm atunci când pacientul este mulțumit și pot citi satisfacția sa prin zâmbetul cu care pleacă din cabinet!

Dr. Ionut Leahu

Dr. Ionut Leahu

Owner & Medic Dentist, competenţă Implantologie Orală la Dr. Leahu Dental Clinics
Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea.
Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.