search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

O dantură frumoasă te întinerește!

 


De: | Etichete: , , , , , , , , , , , , | Comentarii: 0 | 19 iulie 2016

Vizualizat de 902 utilizator/i

Un zâmbet frumos și sănătos nu atrage doar atenția,  ci te  face să arăți și mai tânăr!

50% dintre persoane susțin că zâmbetul este primul lucru pe care îl observă la altcineva. Așadar, dacă vrei să arăți mai tânăr, dinții sunt primul lucru de care trebuie sa ai grijă. Spală-te după fiecare masă, utilizează ața dentară și apa de gură și, mai ales, nu uita de vizita în cabinetul stomatologic de două ori pe an.  

Odată cu înaintarea în vârstă, dentina dinților își pierde culoarea naturală, iar obiceiuri ca fumatul sau consumul de cafea și vin roșu afectează și ele culoarea lor. Cu cât dinții sunt mai închiși la culoare, cu atât vei părea mai în vârstă și mai neîngrijit.

În mod automat, asociem dinții albi și sănătoși cu o persoană tânără, așa că o dantură frumoasă te face să pari mai tânăr cu câțiva ani. Putem observa această diferență la multe vedete de la Hollywood, care au dantura superbă. Haideți să îi luăm ca exemplu pe Julia Roberts și George Clooney, ambii în jurul vârstei de 50 de ani: deși semnele anilor se văd pe chipul lor, nu își trădează vârsta, iar acest fapt se datorează zâmbetului impecabil.

Iată ce poți face împreună cu  medicul din cabinetul stomatologic pentru a-ți îmbunătăți aspectul dinților  și, implicit,  a părea mai tânăr. Avantajele? Este sănătos, mai ieftin, mai sigur și arată mult mai natural decât operațiile estetice!

  1. Păstrează-ți dinții albi:

În timp, dinții se îngălbenesc din cauza anumitor alimente, băuturi, a fumatului sau, pur și simplu, din cauza înaintării în vârstă. Oricâtă grijă ai avea de dinții tăi, inevitabil, la un moment dat, vor începe să se îngălbenească. Pentru majoritatea persoanelor detartrajul dentar și periajul profesional pot fi de ajuns, însă pentru cine își dorește mai mult, albirea dinților poate fi soluția perfectă.

  1. Îndreaptă-ți dinții cu aparate dentare personalizate, in cabinetul stomatologic:

Deși la început dinții pot fi drepți, în timp aceștia își modifică poziția. Dinții înghesuiți se cariază mai repede și pot duce la retragerea gingiei și chiar pierderea lor, semne clare ale înaintării în vârstă. Dinții drepți te pot ajuta să pari cu 10 ani mai tânăr. Sfătuiește-te cu  medicul specialist în aparate dentare dintr-o clinică stomatologică și alege tratamentul ortodontic cel mai bun pentru tine.

  1. Înlocuiește plombele metalice cu ceramică

Plombele metalice (cum se puneau până acum câțiva ani) întunecă zâmbetul și te fac să pari mai bătrân. Încearcă să le schimbi cu unele ceramice sau de compozit, pentru un aspect mai alb și întinerit.

Dacă vrei să arăți mai tânăr, nu este necesar să apelezi la operații estetice. Poți întineri cu 10 ani printr-un zâmbet frumos. Vino în clinicile stomatologice Dr. Leahu și lasă-i pe specialiștii noștri să îți creeze un zâmbet de covorul roșu!

Ultimele postari ale lui Dr Adrian Anton (vezi toate)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134