search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

O nouă clinica socială de stomatologie se deschide astăzi în București

 

Cabinet clinica Sociala de Stomatologie
Clinica Socială de Stomatologie este un proiect ce susține actul medical, dăruirea și pasiunea pentru sănătatea dentară.

De: | Etichete: , | Comentarii: 16 | 27 iulie 2020

Vizualizat de 3.007 utilizator/i

Clinica Socială de Stomatologie este un proiect independent susținut de Fundația Inovații Sociale Regina Maria, Clinicile Dentare Dr. Leahu și alte 16 companii.

 

27 iulie 2020 – Clinica Socială de Stomatologie își începe activitatea astăzi în București, pe Strada Louis Blanc, nr.9A, fiind destinată prevenției și tratamentului afecțiunilor dentare ale pacienților fără venituri sau cu venituri mici. Cei care au nevoie de servicii stomatologice și pot face dovada unei situații materiale dificile se pot programa telefonic la numărul de telefon 0374 751 454, în intervalul orar 10:00 – 16:00, de luni până vineri.

Clinica are 4 cabinete și propriul centru de radiologie, iar o echipă de peste 10 medici stomatologi si 8 asistente medicale dar și personal auxiliar va efectua atât consultații, cât și tratamente. Serviciile acoperite sunt de terapie-odontologie (tratament de urgență al traumatismelor dento-alveolare, tratamentul cariei, detartraj etc.), endodonție, paradontologie, chirurgie, protetica, ortodonție și radiologie. În funcție de condițiile sociale ale pacienților, tratamentele sunt complet gratuite, în cazul pacienților fără niciun venit, sau la prețuri reduse, pentru cei care au venituri mici – între 10 lei (radiografie retroalveolară) și 500 lei (proteza acrilică mobilizabilă).

Numai în București există zeci de mii de oameni fără venituri și fără asigurări care nu îşi pot permite aproape niciun fel de serviciu medical, cu atât mai puțin pe cele stomatologice. Fundația noastră a înțeles această realitate încă de acum 10 ani și a ajutat până acum mii de pacienți în cele două clinici medicale dedicate celor fără posibilități: Policlinica Socială Baba Novac și Clinica Sala Palatului. Nevoia de servicii stomatologice sociale este însă in continuă creștere, de aceea aplaudăm acest proiect și să ne bucurăm să putem servi împreună cât mai mulți pacienți nevoiași într-o rețea socială a binelui.”, susține Cristiana Mateoiu, director executiv al Fundației Inovații Sociale Regina Maria.

La nivelul întregii țări, ne confruntăm cu o stare precară a sănătății dentare potrivit tuturor studiilor. Pe fondul existenței unei nevoi reale de tratamente stomatologice, infrastructura și alternativele pentru pacienții fără posibilități materiale sunt deficitare – serviciile stomatologice sunt decontate într-un procent infim, instituțiile de stat sunt foarte aglomerate, iar într-un context precum cel al pandemiei, aproape inaccesibile. Susținerea Clinicii Sociale de Stomatologie, prin toate resursele pe care le avem la dispoziție, vine ca o etapă  firească în angajamentul nostru de a fi alături de pacient când are nevoie”,  spune Silvia Dumitrache, coordonator Clinica Socială de Stomatologie.

Ne dorim să schimbăm semnificativ realitatea care spune ca unul din doi români nu ajunge la dentist, preponderent din cauza lipsei banilor, iar acesta este un prim pas pe care îl facem pentru a facilita accesul pacientilor la sănătate reală.”, declară Maria Vlad, Foundrasing Manager – Clinica Socială de Stomatologie.

Cabinet Clinica Socială de Stomatologie

Unul dintre cele 4 cabinete ale Clinicii Sociale de Stomatolgie

Clinica Socială de Stomatologie este un proiect social independent care se alătură altor două centre medicale care oferă servicii stomatologice gratuite și la prețuri reduse, ce aparțin Fundației Inovații Sociale Regina Maria – Policlinica Socială Baba Novac și Clinica Sala Palatului.

Alți parteneri care vor sprijini buna desfășurare a activității Clinicii Sociale de Stomatologie sunt și:  Conviv Media, DentStore, Docentris , Edenta (BCS Health Romania), Fabi Total Group,  GC Romania, HTP Medical, Heritage Advertising,  MED IT,  Megagen, Lant Dental, Ortofocus, Tehnodent Poka, Terra Dent, Vector International și Med-Soft printr-o contribuție constantă cu materiale consumabile și servicii.

 

Dr. Ionut Leahu

Comentarii

16 thoughts on “O nouă clinica socială de stomatologie se deschide astăzi în București

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Clinica Socială de Stomatologie nu oferă servicii stomatologice pentru copii. În cazul în care este necesar, copiii pot beneficia doar de tratament ortodontic, cu aparat dentar. Pentru mai multe informații puteți contacta Clinica Socială de Stomatologie la numărul de telefon: 0374 751 454

   Răspunde

 1. Popescu

  Prin acest program de stomatologie sociala pt cei cu venituri mici sau deloc ..se fac și tratamente pt refacerea danturi de la zero și dak este cazul și de implantologie dentara in vedere refacerii danturi etc,mulțumesc

  Răspunde

 2. Sandu Marius

  Buna ziua!Sunt persoana fara nici un fel de venit,din pacate si as dori sa va intreb daca pot face dovada cu o adeverinta de venit de la sectia financiara?

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Puteți beneficia de serviciile oferite de către Clinica Socială de Stomatologie dacă obțineți o adeverință de la ANAF care să ateste faptul că nu aveți venituri. Pentru mai multe detalii și programări puteți contacta Clinica Socială de Stomatologie la numărul de telefon: 0374 751 454.

   Răspunde

 3. Turcu Anca

  Buna Ziua, sunt bolnava de mai multi ani de o depresie severa,iau tratament , menționez ca nu pot lucra si nu am nici un venit personal, daca aduc adv. de la Anaf ca nu am venituri este suficient pt a beneficia de tratament stomatologic gratuit? Sau mai trebuiesc doc medicale? Sunt asigurata casmb dar nu am nici un venit. Mulțumesc

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Pentru a beneficia de servciile stomatologice gratuite oferite de către Clinica Socială de Stomatologie este necesar să obțineți doar adeverința de la ANAF care să ateste că venitul dumneavoastră este 0. Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0374 751 454.

   Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Clinica Socială de Stomatologie oferă servicii stomatologice la un preț redus doar acelor persoane cu venit mic, mai mic de 1400 de lei pe lună. Pentru mai multe detalii puteți contacta Clinica Socială de Stomatologie la numărul de telefon: 0374 751 454.

   Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Da, puteți beneficia de serviciile Clinicii Sociale de Stomatologie dacă sunteți din alt județ. Pentru mai multe informații și detalii vă rugăm să contactați Clinica Socială de Stomatologie la numărul de telefon: 0374 751 454.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134