Aparat dentar invizibil Spark

Cu aparatul dentar Spark ajungi rapid și discret la zâmbetul mult visat! Acesta este compus din mai multe gutiere invizibile, care îți oferă un confort maxim în timpul purtării. Datorită faptului că sunt detașabile, poți consuma toate alimentele preferate, iar igiena orală este simplu de realizat.

Cu o simulare 3D a rezultatului pe care dorești să îl obții, Spark îți permite să vizualizezi în avans cum va arăta zâmbetul tău în fiecare etapă, în timp ce ortodontul urmărește progresul pe durata întregului tratament.

Aparat dentar tip gutiera, transparent, pentru ambele arcade, pe fond negru
Aparat dentar invizibil Spark, ultima inovație în materie de tratament ortodontic, care îndreaptă dinții cu ajutorul unei serii de gutiere transparente, detașabile, numite și alignere
O tanara cu parul blond tine in mana un aparat dentar transparent pentru arcada de sus
Aparatul dentar invizibil Spark, care îndreaptă dinții cu ajutorul unei serii de gutiere, este confortabil și estetic, iar igienizarea lui se realizează ușor

Ce beneficii au aparatele dentare invizibile Spark:

  • Gutiere personalizate;
  • Invizibile;
  • Confortabile;
  • Aspect estetic plăcut;
  • Detașare simplă;
  • Igienizare ușoară.

Formular de programare

Completează câmpurile de mai jos și te contactăm în maximum 24 de ore

Aparat dentar transparent Spark – De ce să-l alegi?

Aparatul dentar Spark este folosit în Clinicile Dentare Dr. Leahu ca soluție modernă de tratament, atunci când dinții prezintă înghesuiri sau spațieri dentare, încrucișări ori când mușcătura este incorectă. Fiind realizate dintr-un material inovativ, truGEN, alignerele invizibile Spark îți protejează gingiile, prin margini rotunjite ale gutierei. Prin urmare o să uiți că-l porți.

Alignierele Spark sunt ideale atât pentru adolescenți, cât și pentru adulţii care vor să-și rezolve problemele dentare de ordin funcțional și estetic.

Prețul aparatului dentar transparent Spark pornește de la 10.000 lei. Află mai multe, accesând pagina de prețuri a Clinicilor Dentare Dr. Leahu sau apelând la 021 9777.

Tanara cu parul blond, in uniforma medicala, care tine in mana un mulaj dentar, pe fond alb

Prin ce se diferențiază aparatul dentar Spark?

Sistemele transparente de îndreptare a dinților SPARK™ îți oferă un grad ridicat de confort în timpul purtării și sunt mult mai discrete. Datorită faptului că sunt detașabile, poți consuma în continuare alimentele preferate, iar atunci când bei cafea sau ceai, nu trebuie să-ți faci griji, gutierele nu se pătează.

Este discret

Gutierele SPARK™ sunt confecționate din materiale transparente și sunt aproape invizibile.

Fragment dintr-un aparat dentar transparent, pe fond albastru deschis, cu inscrisul „Leading Aligner Brand”
Fragment dintr-un aparat dentar transparent, pe fond albastru deschis, cu inscrisul „Spark is Clearer”
Confortabil

Datorită marginilor rotunjite și fine pe care le are materialul inovator TRUGEN™, gutiera SPARK™ îți oferă confort sporit în timpul purtării.

Sectiune dintr-un aparat dentar transparent, cu marginea marcata de o linie curba de culoare albastru deschis, cu inscrisul „Leading Aligner Brand”, pe fond alb
Sectiune dintr-un aparat dentar transparent, cu marginea marcata de o linie curba de culoare albastru deschis, cu inscrisul „Spark is More Confortable”, pe fond alb
Se pătează mai puțin

Chiar dacă vrei să consumi cafea sau ceai, un alt avantaj al gutierelor invizibile Spark este legat de faptul că se pătează mai puțin.

Sectiune dintr-o gutiera de culoare galbena, cu inscrisul ”Leading Aligner Brand”, pe fond alb
Sectiune dintr-o gutiera cu marginea usor ingalbenita, cu inscrisul „Spark Stains Less”, pe fond alb

SPARK™ este un sistem transparent de îndreptare a dinților produs de Ormco – o companie ortodontică cu experiență de 60 de ani în domeniu la nivel mondial. Experții din întreaga lume au încredere în acest sistem pentru soluții de tratament de înaltă calitate.

Transparent
Confortabil
Se pătează mai puțin
Tratament rapid
Mulaj dentar pentru ambele arcade, pe care au fost fixate gutiere transparente, pe fond negru

Nu trebuie să aștepți ani de zile pentru a obține o dantură aliniată corect. Cu aparatul dentar Spark vei ajunge la rezultatul dorit într-un timp scurt.

Sectiune care arata contactul cu suprafata dintilor a unei gutiere transparente, cu inscrisul „Leading Aligner Brand”
La alte tipuri de gutiere, retenția și contactul cu dinții sunt mai reduse
Alte tipuri de gutiere
Sectiune care arata contactul cu suprafata dintilor a unei gutiere transparente, cu inscrisul „SPARK Clear Aligner System”
Aparatul dentar Spark oferă o retenție mai avansată și un contact mai bun cu suprafața dinților decât alte gutiere transparente
Gutierele transparente Spark

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777