Partenerii noștri

Credem în antreprenoriatul colaborativ și împreună setăm standardul în stomatologie prin Parteneriatul Clinicile Dr.Leahu

Colegiul Pacienților din România

Suntem o asociație de pacienți, organizație non-guvernamentală ( ONG ) cu reprezentativitate națională, născută din dorința de a pune interesele oamenilor pe primul loc atunci când vine vorba de sănătatea umană.

Federația Română de Rugby

Federația Română de Rugby (FRR) este forul conducător al rugby-ului din România. Este responsabilă de organizarea Diviziei NaționaleDiviziei ACupa Națiunilor World Rugby și a echipei naționale de rugby.

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private

Singura organizatie care sustine furnizorii de servicii medicale private din Romania

International British School of Bucharest

British School with over 20 years of excellence in education, located in the heart of Bucharest.

UniCredit Bank

In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale […]

Federația Româna de scrima

Federația Română de Scrimă (prescurtată FRS) este organismul de conducere a scrimei românești.

tbi bank

Soluții financiare simple și rapide pentru persoane fizice și companii.

BCR Asigurări

Îți susținem planurile financiare și viitorul.

Rompetrol

Una dintre cele mai recunoscute companii petroliere

SNPRC

Sindicatul Național al Politiștilor și Personalului Contractual

Federația “Solidaritatea Sanitară” din România

Apărarăm interesele membrilor din toate categoriile de personal

Banca Transilvania

Noi suntem banca oamenilor întreprinzători

Omniasig

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o companie cu o tradiție de 25 de ani pe piața asigurărilor din România, ce face parte din grupul Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe), principalul lider pe piața asigurărilor din Austria şi Europa Centrală şi de Est.

F.S.L.I. PETROL-ENERGIE

F.S.L.I. PETROL-ENERGIE este o federație sindicală constituită în martie 1990, reunind sindicate din industria de petrol și energie.

Provident Financial România

Instituţie financiară nebancară, înregistrată în Registrul Special al Băncii Naţionale a României și care deserveşte peste 160.000 de clienţi.

FEDERAŢIA SINDICATELOR DIN EDUCAȚIE „SPIRU HARET”

Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” apără drepturile salariaților din învățământ – membri de sindicat – fără nicio discriminare pe criterii de sex, orientare sexuală, etc.

CEC Bank

Suntem banca românilor din 1864. În cei aproape 160 de ani de istorie, ne-am reinventat și am ținut pasul cu vremurile. În prezent, suntem o bancă universală, care deservește atât persoanele fizice, cât și antreprenorii și companiile.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777