search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

,,Pasiunea și dorința de a învăța lucruri noi, mi-au îndrumat întreaga carieră”– Interviu Claudia Duluman, coordonator recepții

 

Claudia Duluman in receptia din clinica dentara
În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, funcția de coordonator recepții oferă posibilitatea de a învăța în fiecare zi lucruri noi.

De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 27 februarie 2021

Vizualizat de 701 utilizator/i

Pentru Claudia Duluman, coordonator recepții în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, funcția pe care o deține astăzi a reprezentat un pas important în formarea ei ca om. Pasiunea și dorința de a învăța lucruri noi i-au călăuzit Claudiei întreaga viață, iar provocările întâlnite de-a lungul timpului au ambiționat-o să dea tot ce a fost mai bun. Despre experiența profesională și despre relația dintre ea și echipa pe care o coordonează ne povestește Claudia  în următorul interviu.

Ce te-a făcut să alegi Clinicile Dentare Dr. Leahu?

Știind evoluția dinamică a Clinicilor Dentare Dr. Leahu și profilul de activitate, imediat cum s-a ivit oportunitatea unui interviu, m-am prezentat cu dorința de a face parte din această echipă. Încă de la interviu, m-a impresionat activitatea medicală. Totodată, mi s-au prezentat opțiuni de creștere în cadrul companiei în funcție de eficiența activității mele în departamentul de recepție. Acest lucru m-a motivat să îmi îmbunătățesc activitatea zilnică și să ajung astăzi aici.

Ce îți place cel mai mult la faptul că faci parte din această companie?

Cel mai mult la această companie îmi place profesionalismul și devotamentul față de pacienți de care întreaga echipă dă dovadă. Cu toate că, de-a lungul carierei mele în  cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, echipa a crescut considerabil, iar valorile au rămas aceleași.

Cum te înțelegi cu echipa?

Având în vedere că mare parte din timpul meu îl petrec în clinici alături de colegi, aceștia au devenit o a doua familie și am ajuns să ne înțelegem din priviri. Targetul comun de a reda zâmbetul pacienților ne-a unit și mai mult.

Câte persoane coordonezi și cum te înțelegi cu ele ținând cont că o parte sunt din alte orașe?

Echipa din București pe care o coordonez este formată din 10 persoane. Încerc pe cât de mult posibil să fiu prezentă zilnic în fiecare clinică pentru a le oferi suport. În cazul în care se ivesc noi provocări sau întâmpină vreo problemă, voi fi lângă ele să le ajut și să le învăț tot ce este corect. M-am apropiat foarte mult de colegi, mai ales că până acum câteva luni și eu făceam parte din echipa de recepție.

În clinicile din țară, situația este puțin diferită. Sunt în jur de 15 persoane, cu care țin legătura zilnic, telefonic bineînțeles, însă acestea sunt coordonate direct de către managerul de clinică. Eu le ajut pe partea de suport în problemele de soft sau casierie, ori alte probleme întâmpinate în recepție cu pacienții. Mărturisesc că sunt norocoasă cu așa echipă, ne respectăm reciproc și dăm tot ce este mai bun  pentru ca pacientul să aibă o experiență excepțională încă de la primul pas în clinică.

Povestește-mi despre o situație în care ți-a fost atribuită o sarcină cu care nu erai familiară și cum ai rezolvat-o.

O situație mai puțin familiară a fost interacțiunea cu pacienții în starea de urgență, atunci când am gestionat doar urgențe stomatologice. Din punctul meu de vedere, interacțiunea a fost destul de sensibilă având în vedere faptul că impactul psihologic al stării de urgență a fost foarte mare.

Care este partea cea mai frumoasă a job-ului tău?

Partea cea mai frumoasă a job-ului meu este reprezentată de respectul și încrederea oferite de întreaga echipă. Desigur, gradul de satisfacție al pacienților și zâmbetul pe care îl afișează atunci când planul de tratament este finalizat, îmi oferă atât satisfacție personală și profesională, cât și zile frumoase la locul de muncă.

Ce te motivează să dai tot ce e mai bun la acest job?

Dacă acum 2 ani eram la interviul job-ului dorit, acum îmi formez propria echipă și o îndrum către performanță și către o carieră în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu. Faptul că m-am dezvoltat atât pe plan personal, cât și pe plan profesional îmi dă motivație și putere să fiu cea mai bună versiune a mea, zilnic.

Ce îți place să faci în timpul liber?

În timpul liber îmi place să calătoresc, să descopăr oameni și culturi noi. De asemnea, cititul mă relaxează și mă liniștește, îndeosebi. Îmi place să-mi petrec timpul cu familia și cu prietenii.

Dacă ești în căutarea unei noi oportunități profesionale, dacă îți place să lucrezi în echipă, dacă ești dornic să înveți mai multe și să te perfecționezi, scrie-ne sau trimite CV-ul tău la adresa de email hr@drleahu.ro. Descoperă job-urile disponibile din București sau din țară pe pagina noastră dedicată carierelor: https://cliniciledrleahu.ro/cariere/#joburi

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134