search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Povestea Victoriei Vieriu, pacienta care și-a recăpătat zâmbetul, deși nu mai primise nicio șansă

 

Implanturi zigomatice

De: | Etichete: , | Comentarii: 0 | 28 august 2018

Vizualizat de 858 utilizator/i

Victoria Vieriu, din Timișoara, își pierduse orice gând că va mai avea vreodată o dantură completă cu care să se poată bucura de o masă întreagă, fără să selecteze doar alimentele moi.

După ani și bani pierduți prin cabinetele stomatologice, Victoria Vieriu a ajuns în Clinicile Dr. Leahu, acolo unde medicul Ionuț Leahu i-a propus o intervenție complexă cu implanturi zigomatice și Sky fast&fixed pentru a-și recăpăta zâmbetul de odinioară.

Și a fost de acord, dându-și seama că implanturile zigomatice, implanturi de 35 până la 55 mm, care pornesc de la nivelul osului alveolar, străbat sinusul și se fixează în oasele pomeților, erau ultima sa șansă, medical vorbind. Operația a decurs normal și Victoria Vieriu se adaugă celor câteva mii de pacienți mulțumiți de serviciile Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Cum a trăit pacienta complexa intervenție chirurgicală? „Efectiv nu am ce să reproșez. Am avut parte de o intervenție Sky fast&fixed și implanturi zigomatice. Am fost uimită, nu am luat nici măcar un algocalmin și nici nu m-am umflat deloc după această operație care a durat mai mult de cinci ore”, a spus Victoria Vieriu.

Aceasta a adăugat: „Eu am fost șocată după experiența la Clinicile Dr. Leahu. Șocată în sensul bun, dacă se poate spune așa ceva”.

 “Am avut experiențe neplăcute

Victoria Vieriu a concluzionat: „Nu exagerez dacă spun că am avut experiențe dramatice. De la vârsta de 14 ani merg la dentist, dar nu am găsit niciunde condițiile pe care le-am găsit la dumneavoastră. Pot să spun că m-am simțit ca în Austria. Nu mi-a fost deloc teamă, deși intervenția a durat 5 ore și 20 de minute și în acest timp a fost nevoie ca medicul Ionuț Leahu să scoată și implanturile vechi”.

Printre dorințele pacientei se numără și deschiderea Clinicii Dr. Leahu de la Timișoara, care va fi cea de-a 6-a clinică stomatologică Dr. Leahu și a doua din afara Capitalei. „Știți ce aștept cel mai mult? Abia aștept să se deschidă clinica în Timișoara să merg cu toată familia acolo”, a încheiat cu zâmbetul pe buze Victoria Vieriu.

Complexitatea cazului a fost o adevărată provocare pentru membrii echipei Clinicilor Dr. Leahu. „Misiunea noastră, în cadrul Clinicilor Dr. Leahu, este să-i ajutăm pe pacienți. “Campania ‘Nu există nu se poate în stomatologie!’ își propune să ofere pacientului opțiuni. Pentru doamna Victoria Vieriu, problemele stomatologice pe care le avea de o viață s-au rezolvat rapid și eficient”, spune și Ionuț Leahu, CEO Clinicile Dr. Leahu.

Dacă sunteți în căutarea unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, sunați pentru o programare la Clinicile Dr. Leahu la numărul de telefon 021 9134.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134