PRGF–Endoret pentru o piele tânără, strălucitoare, disponibil la Clinicile Dr. Leahu

 


De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 5 | 26 septembrie 2016

Vizualizat de 2.382 utilizator/i

Timpul își pune amprenta asupra tuturor, iar cea mai mare dovadă a înaintării în vârstă sunt ridurile și pielea uscată. Mulți dintre noi dorim să arătăm mereu tineri și căutăm o soluție cât mai bună pentru a reduce efectele îmbătrânirii.

Cel mai nou tratament împotriva îmbătrânirii, PRGF–Endoret pentru piele este folosit de mai toate celebritățile de la Hollywood, fiind  un tratament estetic natural, care se bazează pe… propriul sânge. Acest tratament de estetică revoluționar regenerează tenul, reduce considerabil ridurile și creează un aspect mult mai sănătos al pielii. Procedura disponibilă în premieră în clinicile dentare Dr. Leahu este bazată pe injectarea unor concentrații mici de plasmă obținută prin centrifugarea sângelui, prin care se pot reduce vizibil efectele trecerii anilor.

Prin aplicarea unui tratament de estetică  folosind PRGF-Endoret pentru piele, celulele pielii sunt stimulate să producă o cantitate mai mare de colagen natural și acid hialuronic. Astfel, la doar câteva ore după procedură, aspectul pielii se imbunătățește, devine mult mai hidratată și mai sănătoasă.  Pentru că plasma este obținută din sângele pacientului, rezultatul este spectaculos și nu se poate pune problema de reacții alergice, respingere a tratamentului sau pierdere a expresiei faciale.

Care sunt beneficiile procedurii de estetica cu PRGF-Endoret?

Hidratare – PRGF-Endoret pentru piele asigură un nivel ridicat de hidratare a pielii, în comparație cu nivelul obținut utilizând alte tratamente estetice.

Luminozitatea pielii – tratamentul de estetică ajută la recuperarea luminozității  tenului pierdute în timp.

Reducerea ridurilor – Efectul de filler atenuează ridurile din zonele în care este injectată plasma. Ridurile de expresie își pierd din profunzime la fel ca în cazul utilizării acidului hialuronic.

Îmbunătățirea consistenței – tehnica PRGF pentru piele  stimulează producția de colagen și elastină. Acest lucru îmbunătățește consistența pielii și previne lăsarea acesteia.

Versatilitate – permite crearea de pâna la 4 formule terapeutice dintr-o singură recoltare.

100% biocompatibil și sigur.

Procedură

Procedura este foarte simplă. După consultație se recoltează o mostră de sânge, circa 9 ml, se centrifughează și se separă celulele roșii, celulele albe și plasma. Plasma va fi utilizată ulterior în procesul de regenerare a tenului. Apoi substanța rezultată este injectată direct în zonele cu probleme, pentru efect mult mai mare decât injectările cu acid hialuronic sau toxină botulinică.

Pentru administrarea plasmei se aplică un anestezic local, astfel încât pacientul să nu simtă niciun disconfort pe durata tratamentului. Urmează apoi injectarea plasmei în noile celule, care se formează sub piele. Acest lucru ajută la maximizarea efectului de regenerare.

Tratamentul estetic cu injecții PRGF- Endoret pentru piele este recomandat ca metodă preventivă începând cu vârsta de 35 de ani pentru a încetini procesul de îmbătrânire a pielii sau de la 45 de ani pentru a regenera și corecta imperfecțiunile.

Așadar, dacă vă doriți un ten mult mai luminos, sănătos și fără imperfecțiuni puteți apela cu încredere la tratamentul PRGF-Endoret pentru piele, disponibil doar în clinicile dentare dr. Leahu. Utilizând chiar sângele dumneavoastră, acesta nu afectează pielea în niciun mod, chiar mai mult o face să fie mult mai sănătoasă. Dacă îți dorești o piele frumoasă, sănătoasă și strălucitoare, te așteptăm în clinicile dentare Dr. Leahu la o sedință cu  PRGF-Endoret pentru piele.

Comentarii

5 thoughts on “PRGF–Endoret pentru o piele tânără, strălucitoare, disponibil la Clinicile Dr. Leahu

 1. Elena Abdel Wali

  As dori sa stiu daca faci acest tratament cu prgf endoret de cate ori pe an trebuie sa vin la clinica ( cat dureaza acest tratament ) si daca se poate face pt ridurile de la ochi si gura , cat costa acest tratament , daca este cu programare ,astept raspunsul dv va multumesc.

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Buna dimineata. Sigur facem acest tratament. Costul total este 2800 lei. In total sunt trei sedinte care se fac la diferenta de 3-4 saptamani intre sedinte. Pentru a beneficia de tratament trebuie sa va rezervati un loc. Programarile se obtin la 021 9134! Va multumim

   Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Buna ziua, rezultatele se vad de la prima interventie, dar intre interventii aceasta este procedura. Se asteapta 3-4 saptamani. Pentru un rezultat complet sunt necesare 3 interventii.

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134