021 9134 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

Primii pași în carieră: „așteptările mi-au fost depășite”

 

De: | Etichete: , , , , , , , | Comentarii: 0 | martie 14th, 2018

Vizualizat de 276 utilizator/i

Pornim în carieră cu o anumită viziune, însă această viziune nu coincide întotdeauna cu realitatea. Pentru Dr. Oana Leon internship-ul la Clinicile dentare Dr. Leahu a reprezentat o oportunitate excelentă de a testa diferite specializări și de a descoperi că, deși nu credea acest lucru, endodonția este ramura stomatologiei care o atrage cel mai mult și în care își dorește să exceleze.

Cum descrii experiența internship-ului la Clinicile dentare Dr. Leahu?

O experiență unică până acum. Eram pregătită pentru o echipă mare, dar așteptările mi-au fost depășite. Am cunoscut foarte mulți oameni noi, de la medici, până la asistente. Împreună alcătuiesc o echipă unită, care urmărește același obiectiv și anume să ofere cele mai bune servicii pacienților.

Cum ai fost primită în echipa Clinicilor dentare Dr. Leahu?

Țin să precizez că echipa Clinicilor dentare Dr. Leahu este una tânără, dinamică și pregătită să facă fața chiar și celor mai dificile cazuri. Pentru mine, primele zile au fost de acomodare și de cunoaștere. Integrarea într-un grup deja format poate fi o provocare și ține mai mult de tine, ca individ, cât de mult te implici și cât de mult îți dorești să faci parte din acea echipă.

Cum ți-ai ales medicul coordonator?

Mi-am urmat intuiția și am ales un segment al stomatologiei care necesită multă răbdare și atenție, endodonția. Trebuie să recunosc, nu m-a atras endodonția în timpul facultății, dar viața ne poate surprinde, alegerile noastre se pot schimba. Îmi doresc să ofer tratamente endodontice de excepție, coordonată fiind de medicul alături de care am rezonat cel mai bine și care a dat dovadă de cel mai mult profesionalism.

Ce ai învățat nou în această perioadă și cum te vor ajuta cunoștințele dobândite în dezvoltarea ta profesională?

Știam, dar aici mi s-a confirmat încă o dată faptul că o manoperă, oricare ar fi ea, trebuie executată cu măiestrie, cu pasiune și dedicare. Nu trebuie făcute compromisuri iar în cadrul Clincilor dentare Dr. Leahu pot spune că serviciile sunt de calitate.

Ce specializare îți dorești să urmezi?

Endodonția este momentan ramura stomatologiei care mă atrage cel mai mult și în care îmi doresc să excelez.

Dacă ai recomanda cuiva să facă un internship la Clinicile dentare Dr. Leahu, ce i-ai spune?

Le spun să fie încrezători și dacă își doresc să se alăture echipei, să nu ezite. Le recomand experiența din Clinicile dentare Dr. Leahu, pentru că aici își pot desfășura meseria la cele mai înalte standarde, beneficiază de aparatură de ultimă generație și au la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a oferi o experiență excelentă pacienților.

Începe-ți cariera la Dr. Leahu – Clinici Dentare Spune-ne câte ceva despre tine şi lasă-ne CV-ul tău aici, iar noi te vom contacta.

 

Dr. Ionut Leahu

Dr. Ionut Leahu

Owner & Medic Dentist, competenţă Implantologie Orală la Dr. Leahu Dental Clinics
Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea.
Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.