search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • Română
it fr

Primii pași în carieră: „Internship-ul la Clinicile Dr. Leahu este o experiență cu adevărat inedită”

 


De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 12 martie 2018

Vizualizat de 880 utilizator/i

Un internship este o modalitate excelentă de a pune în practică teoria pe care ai învățat-o pe băncile facultății și de a lua contact cu o anumită industrie. Pentru un student la medicină, un internship într-o clinică de top este un mare pas înainte în carieră și poate reprezenta o oportunitate de a obține un loc de muncă chiar în cadrul companiei unde a susținut această activitate. Află ce are de spus  dr. Cătălin Fîrtat despre internship-ul la Clinicile dentare Dr. Leahu din următorul interviu:

Cum descrii experiența internship-ului la Clinicile dentare Dr. Leahu?

Am reușit prin intermediul acestui internship să iau contact cu o clinică dentară de top și cu o echipă de medici foarte bine pregătită, specializată pe diverse ramuri ale stomatologiei. Am învățat ce înseamnă să lucrezi la un nivel înalt, într-o clinică dotată cu tehnologie de ultimă generație, unde se pune accent pe profesionalism și pe experiența excelentă a pacientului. Pentru mine este o experiență cu adevărat inedită.

Cum ai fost primit în echipa Clinicilor dentare Dr. Leahu?

Consider că lucrul în echipă este important, indiferent de domeniu, și mă bucur că în cadrul Clinicilor dentare Dr. Leahu am găsit o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Medicii și-au găsit timpul și răbdarea să îmi răspundă la toate întrebările și să îmi explice orice neclaritate. M-am adaptat foarte repede și asta datorită colegilor, care au fost foarte primitori.

Cum ți-ai ales medicul coordonator?

Pe perioada internship-ului, dar mai ales la început, ești trimis prin rotație la toate specializările. Acest lucru m-a ajutat să îmi fac mai ușor o idee cu privire la ramura stomatologiei pe care vreau să o urmez. Am cunoscut medici foarte buni, cu experiență, dar când a fost vorba să îmi aleg medicul coordonator, am știut exact pentru cine voi opta.

Cât de importantă este relația dintre medicul rezident și medicul coordonator?

Un medic coordonator te îndrumă în cariera, te învață. Ca medic rezident este foarte important să ai o relație foarte bună cu medicul coordonator, deoarece acesta îți influențează cariera, parcursul profesional.

Ce ai învățat nou în această perioadă și cum te vor ajuta cunoștințele dobândite în dezvoltarea ta profesională?

În perioada în care am efectuat internship-ul la Clinicile dentare Dr. Leahu am învățat foarte multe lucruri noi, pe care nu le găsești în cărți, atât din domeniul stomatologiei, cât și din alte domenii, de exemplu, marketing. Am învățat de asemenea despre colaborarea medic-pacient și importanța apartenenței la o echipă.

Ce specializare îți dorești să urmezi?

Protetica dentară, dar mă atrage și chirurgia.

Dacă ai recomanda cuiva să facă un internship la Clinicile dentare Dr. Leahu, ce i-ai spune?

Cu siguranță i-aș spune că va avea foarte multe lucruri de învățat de la experți și adevărați profesioniști în domeniul medicinei dentare, că va fi întâmpinat de un colectiv tânăr, entuziast și primitor și, nu în ultimul rând, că va avea șansa de a face parte din acel colectiv, dacă muncește și își dă interesul.

Începe-ți cariera la Dr. Leahu – Clinici Dentare Spune-ne câte ceva despre tine şi lasă-ne CV-ul tău aici, iar noi te vom contacta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134