search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Proteze dentare fixe

Bucură-te rapid de un zâmbet nou, cât mai natural, cu un tratament protetic revoluţionar ce suplineşte lipsa unuia sau a mai multor dinţi – prin proteze dentare fixe.

Din punct de vedere estetic, fizionomia este imediat îmbunătăţită, deoarece prezenţa dinţilor pe gingii susţine mai bine obrajii, iar aspectul feţei va fi vizibil întinerit.

Până nu demult, pacienţii se plângeau de faptul că protezele dentare sunt, în general, piese rigide, ce le ridică mari probleme din cauza timpului de acomodare şi a disconfortului ce provoacă leziuni gingivale.

Pentru că principala noastră preocupare este să îţi oferim cele mai bune tratamente, la Dr. Leahu – Clinici Dentare ţi-am pregătit două variante inovatoare de protezare dentară fixă – supraprotezele dentare şi protezele dentare fixe cimentate pe un număr mare de implanturi.

Tipuri de proteze dentare fixe si avantajele lor

Spre exemplu, pentru supraproteză folosim mijloace suplimentare de ancorare (telescoape, magneţi, capse sau bare aplicate pe 2-4 implanturi), iar avantajul principal este că se poate mobiliza pentru igienizare.

În plus, este o alternativă care înlătură toate neplăcerile provocate de mişcările unei proteze dentare mobile (senzaţia că va scăpa atunci când vorbeşti, râzi sau tuşeşti) şi scade riscul de lezare şi ulceraţii ale gingiei.

Dacă îţi doreşti o variantă de protezare rapidă, alternativa este proteza dentară fixă cimentată pe un număr mai mare de implanturi dentare, în care toate procedurile necesare (extracţie, implantare şi restaurare temporară) se fac într-o singură zi.

Indiferent de opţiunea ta şi a medicului de protetică dentară, îţi garantăm că îţi vei relua imediat activitatea socială, precum şi alimentaţia (spre deosebire de protezele dentare tradiţionale, unde mâncarea ajungea sub proteză, provocând dureri şi respiraţie neplăcută).

Un alt avantaj important oferit de acest tip de protezare îl reprezintă faptul că nici vorbirea nu mai este afectată (ca în cazul unei proteze dentare mobile), masticaţia este mult îmbunătăţită (deoarece nu mai există riscul ca proteza să se desprindă) şi poţi simţi gustul alimentelor (pentru că bolta palatină nu mai este acoperită).

Specialist care lucrează o proteză dentară fixe

Protezele dentare fixe pot fi soluția ideală pentru cei ce doresc să evite neplăcerile cauzate de protezele dentare mobile

Beneficii proteze dentare fixe:

În cabinetele stomatologice Dr. Leahu ai o gamă variată de proteze dentare, în funcţie de problemele dentare

Reluarea imediată a activităţii sociale

Înlăturarea neplăcerilor cauzate de protezele dentare convenţionale.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore    Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

    Dr. Leahu Dental Clinics

    021 9134