Proteze dentare mobile

Îţi redăm cât mai anatomic şi natural zâmbetul şi aspectul dinţilor, prin lucrări dentare mobile acrilice, eficiente mai ales în cazurile lipsei “legăturilor” de prindere a protezei dentare fixe.

La Dr. Leahu – Clinici Dentare avem tratamente protetice complexe, create pentru persoanele cu edentaţii mari sau totale sau cu un deficit osos foarte mare: proteze dentare mobile totale (necesare atunci când nu mai există niciun dinte) şi proteze dentare mobile parţiale (o opţiune doar dacă mai există câţiva dinţi sănătoşi). Ambele variante ajută aparatul dento-maxilar să restabilească funcţiile masticatorii, dar şi contactele cu dinţii restanţi, împiedicându-i să migreze şi să iasă din alveolă.

Din păcate, sunt pacienți care consideră că un tratament cu proteze dentare mobile este un semn al îmbătrânirii. Nimic mai fals! De fapt, protezele dentare mobile sunt un tratament care se aplică unui pacient candidat, indiferent de vârsta pe care o are.

Cum se îngrijesc protezele dentare mobile

Din cabinetele stomatologice Dr. Leahu, fiecare pacient care a avut un tratament cu proteze dentare mobile primește și indicațiile necesare pentru a-și păstra igiena dentară. Acestea se spală cu periuța de dinți neabrazivă, după fiecare masă, iar seara se pun în apă călduță, în care s-a dizolvat o tabletă de curățare specială, cu proprietăți dezinfectante. Se poate purta chiar și pe timpul nopții.

În ceea ce privește alimentația, cele solide se introduc treptat, iar masticația se face pe ambele arcade, încet și cu buzele închise, iar cele lipicioase trebuie evitate.

Beneficii proteze dentare mobile:

  • Refacerea masticației.
  • Refacerea fizionomiei.
  • Creșterea încrederii în sine.

Proteză dentară mobilă

Proteza dentară mobilă este o soluție estetică și funcțională

In cadrul cabinetelor clinicilor Dr Leahu, medicii specialisti acorda cea mai mare atentie cand vine vorba de protezele dentare mobile

Specialiștii noștri execută proteze dentare mobile care îți redau zâmbetul

Medicii clinicii stomatologice Dr Leahu in cadrul unei consultatii pentru montarea unei proteze dentare mobila

Protezele dentare mobile sunt lucrări protetice ce înlocuiesc dinții naturali atunci când bugetul sau situația pacientului nu permit alte metode

Tratamentul cu proteze dentare mobile se aplică doar în lipsa “legăturilor” de prindere a protezei fixe. De aceea, foarte importantă este acomodarea pacientului cu acest tip de proteze dentare. În acest caz, succesul unui tratament cu proteze dentare mobile are în vedere următorii pași:

1. Comunicarea cu medicul specialist – este foarte important să acorzi atenție sfaturilor oferite de acesta cu privire la pașii de utilizare a protezei dentare, pentru a reduce semnificativ disconfortul.

2. Adaptarea alimentației la proteza dentară, pentru a nu pune presiune foarte mare pe gingii și a reduce simptomele deranjante. Este indicat ca, timp de câteva zile după montarea ei, să consumi doar alimente moi și nelipicioase, care nu necesită prea mult efort de masticație. Taie alimentele în bucăti mici și mestecă-le foarte ușor.

3. Purtarea continuă a protezei dentare mobile – este important ca în primele 24 de ore să fie purtată continuu pentru a te acomoda mai repede.

4. Exersarea vorbirii – exerseaza cuvintele la care ai probleme de pronunție încă din prima zi de purtare a protezei dentare.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore    Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

    Dr. Leahu Dental Clinics

    021 9134