Proteze dentare pe implanturi

Dacă nu ai timp și răbdare cu protezele dentare convenționale care alunecă, trebuie lipite cu adeziv şi te împiedică să mănânci ce îţi place, Dr. Leahu – Clinici Dentare îţi oferă întotdeauna o alternativă – protezele dentare pe implanturi, cu ajutorul cărora oferim rezultate spectaculoase, într-un timp rapid.

Cui i se adreseaza protezele dentare pe implanturi

Proteza pe implanturi dentare se adresează pacienţilor fără niciun dinte, al căror suport osos este limitat. Prin sistemele protetice speciale de ancorare (capse, bară cu călăreţi, locatori, magneți), această variantă de protezare dentară asigură o stabilitate ridicată, comparabilă cu cea a unei lucrări fixe.

Operația în sine se face cu anestezie locală și durează în jur de o oră. Implanturile dentare din titan, cu capătul superior (bontul) rotunjit, sunt introduse chirurgical în maxilar, urmând ca osul să se vindece în jurul acestora. În perioada de vindecare, se va adapta proteza la cele 2-4 implanturi dentare pentru un maxim de funcționalitate.

Spre deosebire de alte proteze dentare clasice, protezele pe implanturi dentare se sprijină exclusiv pe gingii și permit o masticație mai eficientă și corectă, coerență ridicată și stabilitate net superioară.

Protezele pe implanturi dentare se atașează prin sisteme de ancorare, alcătuite din două părți:

  • o parte este înșurubată în implanturile osoase;
  • cealaltă parte este atașată protezei dentare.
Desen reprezentand proteza dentara pe implanturi

Proteza dentara pe implanturi se poate dovedi utila in refacerea anatomiei dento-faciale

După vindecarea completă (care durează câteva luni, până când osul se sudează în jurul implantului), vei putea decide, împreună cu medicul stomatolog, care este cea mai bună soluție de protezare definitivă.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134