Proteze dentare

Spunem ADIO fricii de a zâmbi, de a mânca alimente necoapte, tari sau îngheţate, cu o proteză dentară potrivită.

Vino în clinica noastră stomatologică să alegem împreună o proteză dentară de calitate, personalizată, astfel încât să te bucuri de un plus de confort şi siguranţă.

Protezele dentare sunt o soluție de obținere a unui zâmbet complet funcțional, la un cost redus, cu rezultate apropiate de dinții naturali.

Scopul protezelor dentare este de a ajuta la refacerea funcției masticatorii, într-un mod confortabil, pentru o soluție de protetică dentară clasică. Pe de altă parte, protezele dentare ajută și la îmbunătățirea aspectului estetic, mai ales că în lipsa unuia sau a mai multor dinți, trăsăturile se lasă și pot duce chiar la schimbarea fizionomiei.

Mai mult, alegerea unor proteze dentare precum cele folosite in clinica stomatologică Dr. Leahu, îți oferă și posibilitatea de readaptare a vorbirii, în mod natural, cu mult mai puține exerciții decât în cazul lipsei unuia sau a mai multor dinți.

Echipa de medici care pun o proteza dentara unui pacient

Atunci când alte soluții sunt excluse, proteza dentară de calitate este alegerea potrivită pentru a reda aspectul fizionomiei și reafacerea funcției masticatorii

Medic care pune o proteza dentara, ajutat de asistenta

Proteza dentară este o soluție rapidă pentru un zâmbet frumos și funcțional

Proteze dentare, la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu din:

În clinicile stomatologice Dr. Leahu îți vom prezenta opțiunile cu privire la proteze dentare și o vom alege împreună pe cea care ți se potrivește.
Pentru mulți dintre pacienții noștri, o proteză dentară înseamnă un nou început, unul în care pot mânca tot ce își doresc și pot zâmbi cu încredere.

Află costul unei proteze dentare.

TIPURI DE PROTEZE DENTARE

Proteze dentare fixe

Te poţi bucura rapid de un zâmbet nou, cât mai natural, cu un tratament protetic care suplineşte lipsa unuia sau a mai multor dinţi – prin proteze dentare fixe.

Mai mult

Proteze dentare mobile

Îţi redăm cât mai natural zâmbetul şi aspectul dinţilor, prin lucrări dentare mobile acrilice, eficiente mai ales în cazurile lipsei “legăturilor” de prindere a protezei fixe.

Mai mult

Proteze dentare pe implanturi

Dacă nu ai timp și răbdare cu protezele convenționale, care alunecă, trebuie lipite cu adeziv, şi te împiedică să mănânci ce îţi place, Dr. Leahu – Clinici Dentare îţi oferă întotdeauna o alternativă – protezele dentare pe implanturi, prin care oferim rezultate spectaculoase, într-un timp rapid.

Mai mult

PROTEZA DENTARĂ – ETAPE

Etape proteze dentare fixe

Vizita de profilaxie
Inserarea implanturilor
Realizarea unei proteze provizorii
Realizarea protezei fixe definitive

Etape proteze dentare mobile

Amprentarea pentru a stabili forma maxilarelor
Amprentarea pentru detalii de fineţe ale gingiilor şi ai muşchilor din jurul gurii
Stabilirea înălţimii dinţilor şi a formei viitoarelor proteze, cu ajutorul unui şablon
Proba cu macheta viitoarelor proteze
Aplicarea finală a protezelor şi realizarea ajustărilor necesare

Etape proteze dentare pe implanturi

Vizita de profilaxie
Inserarea implanturilor
Realizarea unei proteze provizorii
Realizarea protezei definitive pe implanturi

Etape proteze dentare flexibile

Amprentarea pentru a stabili forma maxilarelor
Amprentarea pentru detalii de fineţe ale gingiilor şi ai muşchilor din jurul gurii
Stabilirea înălţimii dinţilor şi a formei viitoarelor proteze, cu ajutorul unui şablon
Proba cu macheta viitoarelor proteze
Aplicarea finală a protezelor şi realizarea ajustărilor necesare.

Preț proteza dentară

Lucrarea protetică fixă o alegem atunci când avem suficienți dinți restanți pe arcadă sau când putem folosi implanturile dentare. Proteza dentară mobilă o alegem atunci când nu mai sunt suficienți dinți pentru a putea realiza o punte dentară, când avem contraindicații în ceea ce privește utilizarea implanturilor dentare sau atunci când bugetul pacientului nu permite reabilitarea cu ajutorul implanturilor.

Prețul unei proteze dentare pe implanturi se stabilește împreună cu medicul specialist în protetică dentară, în funcție de materialele disponibile, de bugetul și dorințele pacientului. Spre exemplu, costul unei lucrări fast&fixed care este realizată pe o structură de metal cu dinți frezați din compozit și gingie artificială este de 12500 lei, iar o proteză fixă care este realizată dintr-o structură de titan cu dinți individuali din ceramică și cu gingie artificială este de 28500 lei.

Prețuri pentru proteze dentare – în detaliu

Serviciu Preț
Coroană Zirconiu Monolitic 1450 lei
Coroană Zirconiu Monolitic Premium 2500 lei
Coroana CEREC 2500 lei
Coroana Ceramica Integrala EMAX 3000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12.500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21.000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28.500 lei

Cum se face planul de tratament si stabilirea tarifelor

Primul pas pentru a te bucura de o dantură fixă și naturală constă în consultul de specialitate. Încă de la prima vizită în clinica dentară, medicul stomatolog îți va prezenta planul de tratament potrivit, care sunt etapele pe care trebuie să le urmezi și care este costul total pentru fiecare etapă în parte.

Pentru medicii stomatologi din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, starea generală de sănătate este foarte importantă, iar în cadrul primului consult, medicul stomatolog te va întreba despre istoricul medical. Dacă ai un set complet de analize efectuat în ultimele 6 luni, este bine să vii cu el la medicul stomatolog, dacă nu, medicul îți va cere să îl faci, tocmai pentru a-ți putea recomanda tratamentul cel mai bun.

Timpul scurt petrecut pe scaunul stomatologului este principalul avantaj atunci când optezi pentru un tratament cu implanturi dentare. În cadrul unei singure intervenții chirurgicale, echipa de medici specialiști realizează toate procedurile necesare.
Este important să știi că a doua zi, după intervenția chirurgicală, vei reveni în clinică pentru montarea unei lucrări provizorii fixe. Cu această lucrare provizorie vei sta 6 luni de zile, deoarece este necesar ca gingia și osul să se vindece, iar implanturile dentare să se osteointegreze. După cele 6 luni de zile, proteza provizorie se va înlocui cu o proteză finală fixă, cu care te vei simți ca atunci când aveai dinții naturali și vei putea mânca tot ce îți dorești.

Costurile pentru toate aceste proceduri diferă pentru fiecare pacient în parte, deoarece planul de tratament este personalizat. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele pacientului, împreună cu medicul specialist se vor discuta costurile cu privire la întreg planul de tratament, încă de la prima vizită. În prima fază vei plăti doar intervenția chirurgicală și toate procedurile ce trebuie realizate, iar în cea de-a doua etapă de tratament, care se va face peste 6 luni, vei plăti proteza dentară.

Toate aceste lucruri, de la tratamentul chirurgical și până la tratamentul de protezare, îți vor fi explicate în cadrul primului consult stomatologic. Tot atunci vei primi informații despre durata tratamentelor și prețul total al planului de tratament recomandat. Mai multe informații despre prețurile tratamentului de refacere a întregii danturi cu implanturi dentare poți găsi în tabelul de mai sus, dar și aici.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777