search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • Română
it fr

Protezele dentare scheletate

Dispunem de soluţii protetice moderne, protezele dentare scheletate, create şi pentru pacienţii la care implantul dentar este contraindicat : din cauze generale (diabet, boli cardiovasculare, fumat) sau locale (igiena bucală necorespunzătoare, lipsa osului necesar inserării implantului dentar sau vecinătatea unor elemente anatomice importante care nu permit introducerea acestuia).

Protezele dentare scheletate sunt lucrări dentare complexe şi de mare fineţe, care implică o parte fixă (o punte dentară pe dinţii restanţi) şi una mobilizabilă (arată ca o proteză parţială, dar are un schelet metalic subţire care uneşte bazele părţilor edentate şi ocoleşte dinţii restanţi).

Spre deosebire de alte proteze dentare clasice, protezele pe implanturi dentare se sprijină exclusiv pe gingii și permit o masticație mai eficientă și corectă, coerență ridicată și stabilitate net superioară.

O proteză dentară scheletată este alcătuită dintr-un schelet metalic, o bază din acril, care imită culoarea naturală a gingiei și dinți artificiali. În ceea ce privește estetica, la o proteză dentară scheletată nu va rămâne la vedere partea metalică. Dimpotrivă, te vei bucura de un zâmbet complet funcțional și estetic, exact ca cel oferit de dinții naturali.

beautiful-smile

Beneficii proteze dentare scheletate:

Rezistenţă sporită datorită suportului din aliaj metalic

O fizionomie perfectă (ataşarea de dinţi se face aproape invizibil unei priviri neavizate)

Confort

Funcţionalitate sporită

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore    Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

    Dr. Leahu Dental Clinics

    021 9134