Punţi pe implanturi dentare

Dacă ai unul sau mai mulţi dinţi lipsă, te ajutăm să îţi recapeţi funcţionalitatea printr-o metodă rapidă şi mai puţin costisitoare – punţi pe implanturi dentare.

Acest tratament protetic presupune doar 3 şedinţe la medicul dentist: în prima, sunt pregătiţi dinţii de suport, prin care se face loc pentru coroanele ce vor susține și dintele înlocuitor. În etapa următoare, se ia amprenta dinților de suport, apoi se fixează o punte dentară provizorie. În ultima vizită, se fixează puntea permanentă, care este ajustată pe loc de medicul nostru specialist, pentru o funcționalitate optimă, apoi este cimentată.

În primele zile, pacientul poate simți un oarecare disconfort, o durere ușoară când mușcă sau sensibilitate la schimbările termice. Punțile pe implanturi dentare din cabinetele stomatologice Dr. Leahu au o durată de viață mare datorită materialelor de ultimă generație. Află ce preț are o punte dentară pe implanturi.

Medic dentist care ajustează o punte dentară pe implanturi
O punte dentară pe implanturi este soluția perfectă pentru pacienții care își doresc o lucrare dentară rapidă

Beneficiile punților dentare pe implanturi:

  • Rezistență sporită
  • Calitatea materialului folosit
  • Confort sporit
  • Igienă orală normală

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore    Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

    Dr. Leahu Dental Clinics

    021 9134